Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Necaz mare !

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by tomac View Post
    Cred ca as castiga mult mai bine daca as vinde-o exact in starea asta cuiva care e mai optimist ca mine si care ar avea mai mult timp . E inscrisa , are ITP pana in 2009 taxele la zi , nu credeti ?
    Si eu am distrus masina chiar mai rau decat a ta, doar ca a mea nu e inmatriculata in RO...Mie nu se merita sa o repar deocamdata, dar daca ar fi inmatriculata nu as sta pe ganduri...Orice se poate repara,dar nu-i sigur ca se merita.Si mai e si starea sentimentala...
    Dar fiecare cu socotelile lui...
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Ca-i sucita, ca invirtita, cordita, cum vretzi s-o luatzi, cind ajungi in situatzia asta, cam trebuie sa te scarmeni de cashcaval. Deci, cum o dai, tot nu-i bine... Totul costa. Aia e...

Comment

Te duci in germania si-ti iei un W124 din 1991 ca a ta super super cu 4000-4500 si o recarosezi si ai masina care ingroapa (10 logane skode opele pejouri si alte biciclete puse una peste alta).
        Nu-i problema cu dificultati la recarosare daca dai ce trebuie cui trebuie doar traiesti in romania tara tuturor posibilitatilor fara sa o spun la bascalie ce naiba te alegi cu o masina adevarata si asta ramane pt piese.
        Numai bine si bafta !
        Last edited by MARIUS B; 02-13-2008, 17:50 PM.
        Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

Când ajungi în situaţia asta, toate variantele au inconveniente. Cel mai bine ar fi să o dai aşa cum este (tin cont de faptul că ai spus că n-ai timp). Dar nu poţi să şti peste cât timp vei găsi un amator...pot trece şi 5 luni. Vânzând-o aşa, mai recuperezi o parte din valoarea ei şi avantajul este că primeşti banii toţi odată, lîngă care mai pui ceva şi-ţi iei alta. Vânzând-o pe piese, scoţi mai mulţi bani din ea, dar nu vin toţi odată, ci într-o perioadă de timp nedefinit de lungă. Cea mai neprofitabilă variantă mi se pare repararea ei pentru a o vinde ulterior.
          Nu ştiu care sunt preţurile la W 124, dar eu zic că nu scapi fără 2500 EURO (piesele ce trebuie înlocuite + reparaţiile necesare + vopsea STANDOX + vopsit) Cu cât ai putea s-o vinzi reparată?

Comment

Originally posted by MARIUS B View Post
            Te duci in germania si-ti iei un W124 din 1991 ca a ta super super cu 4000-4500 si o recarosezi si ai masina care ingroapa (10 logane skode opele pejouri si alte biciclete puse una peste alta).
            Nu-i problema cu dificultati la recarosare daca dai ce trebuie cui trebuie doar traiesti in romania tara tuturor posibilitatilor fara sa o spun la bascalie ce naiba te alegi cu o masina adevarata si asta ramane pt piese.
            Numai bine si bafta !
            pai cu banii astia o cumpara gata inmatriculata din tara, fara sa mai faca recarosare si plus inca 1000 de euro actele si ce o mai fi ajunge la 6000. totusi....

Comment

Asadar, concluzia finala la care am ajuns : Vanzare in starea actuala unuia care are chef ,timp si -cel mai important cred-alte posibilitati. Oricum ,multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari !

Comment

Asta inseamna ca va ramane inmatriculata pe numele tau pana acel cineva va repara masina, daca o va repara !!!!
                .. ________ ..
                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                (Oo\==/oO)
                ..U...............U.
                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by orca View Post
                  Asta inseamna ca va ramane inmatriculata pe numele tau pana acel cineva va repara masina, daca o va repara !!!!
                  De ce !? Cine ma opreste sa fac actele de vanzare - cumparare ? Chiar m-a sunat cineva care exact asta mi-a solicitat -sa facem actele . Sau poate nu stiu eu toate detaliile ? . Lamureste-ma te rog !

Comment

Radierea de pe vanzator se face concomitent cu noua inmatriculare pe cumparator, iar pentru asta trebuie mers cu masina la RAR pentru obtinerea certificatului de autenticitate, la cum arata acum masina, cei de la RAR nu doar ca nu vor elibera acest certificat, dar vor anula si verificarea tehnica, pe scurt masina ramane pe tine pana se repara pentru a putea trece de RAR.
                    Daca cel ce o cumpara se va razgandi sa o repare, si o va vinde de genul ; actele si seriile pe de-o parte iar restul masinii pe piese ?
                    Last edited by orca; 02-14-2008, 16:12 PM.
                    .. ________ ..
                    (Oo\==/oO)
                    ..U...............U.
                    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

Se poate face o invoiala,des intilnita,adica o parte din bani sau totzi,dai masina,omu o repara si faci actele ulterior...atentzie sa fie de gasit noul proprietar,deoarece ii poate conveni sa ramina masina reparata pe numele tau,ori ca sa o tzina ori ptr revinzare..

Comment

Problema este cu cine tine actele si numerele masinii ?, fara se dai numerele si actele nu cred sa primesti banii, dai numerele si actele te risti sa nu mai poti radia masina.
                        .. ________ ..
                        (Oo\==/oO)
                        ..U...............U.

Comment

Din fericire omul care m-a sunat-si pe care-l si cunosc foarte bine- probabil ca are socotelile lui...Asta a si fost motivul hotararii mele. Mai mult de atat prezentarea la RAR nu se face chiar in acelasi timp cu radierea -exista un termen.

Comment

Daca-l cunosti pe cumparator, si ai incredere in el fa cum crezi, eu doar te-am avertizat de riscuri si proceduri. Nu inteleg ce vrei sa spui cu termenul de radiere si mersul la RAR ?
                            Cert este ca prima data se merge la RAR pentru certificatul de autenticitate, dupa care concomitent (deodata) se inmatriculeaza pe cumparator si se radiaza de pe vanzator.
                            .. ________ ..
                            (Oo\==/oO)
                            ..U...............U.

Comment

Scapă-te de ea până nu se răzgândeşte! Este regretabil dar...preferabil. Fixează totuşi şi nişte termene pentru ce urmează să se întâmple cu maşina...dacă poţi!

Comment

Originally posted by orca View Post
                                Daca-l cunosti pe cumparator, si ai incredere in el fa cum crezi, eu doar te-am avertizat de riscuri si proceduri. Nu inteleg ce vrei sa spui cu termenul de radiere si mersul la RAR ?
                                Cert este ca prima data se merge la RAR pentru certificatul de autenticitate, dupa care concomitent (deodata) se inmatriculeaza pe cumparator si se radiaza de pe vanzator.
                                Asa-i. Scuza-ma . A fost o neintelegere. Era alta palarie. Il cunosc bine pe omul ce vrea sa-l cumpere-un fost vecin si stiu care este intentia lui. Totu-i OK. Oricum multumesc mult pt. atentionari !

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF