Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Doresc masina din clasa E, ajutati-ma sa aleg modelul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by oly2006 View Post
    Ti am trimis PM mai detaliat cu asa zisa alegere .

Eu pana acum in mare mam oprit la un E220 care, din 2004-2005 si cu 13000 as lua o masina bine intretinuta (zic eu ).
    O alternativa mai economica fiscal din aceeasi clasa ar fi un BMW 520d sau un Audi A6 2.0 TDI.Ambele cu cilindree de 2l genereaza impozit modest de 150lei anual si asigurari obligatorii moderate. Performante asemanatoare daca nu identice cu ale 220CDI. Insa raman aspecte care sa le particularizeze.

Comment

Salut Oly2006
      Vad ca sintem din Botosani amindoi.Sfatul meu sincer este E 200 K ( W211), masina care o am eu si sint foarte multumit de ea.
      Daca vrei ne putem intilni sa o vezi.
      Stima

Comment

Ce sa zic... un E220 fatza de Omega cred ca itzi ofera fff mult. Dar daca te vei da cu un E270 o sa vezi ceva putere in plus, dar pt un impozit mai mare. Adica pt 220 cmc plateai 320 lei, iar pt 270 cmc plateshti aproape 800 lei.
        Daca ai ocazia da-te cu ambele shi tu vei shti cel mai bine ce vrei.
        Succes!!!
        Last edited by zang; 10-27-2008, 22:01 PM.

Comment

Inca o recomandare pe care mi-a facut-o dl Comsa, si este foarte buna, sa nu cumperi modele de masini fabricate in primele 12-18 luni de la lansare, intrucat pot avea defecte ce se remediaza la urmatoarele modele. In cazul tau, un W211, dupa 2003.

Comment

Da, shtii cum se zice: 'decat un inceput de tehnologie noua, mai bine un sfarshit de tehnologie veche!'

Comment

Originally posted by zang View Post
              Da, shtii cum se zice: 'decat un inceput de tehnologie noua, mai bine un sfarshit de tehnologie veche!'
              Buna vorba asta..nu o stiam.

Comment

alegere..

Salut,
                Pentru Germania te pot ajuta sa te descurci pentru ca am un prieten neamt care poate sa-ti gaseasca o masina pe masura pretentiilor tale.
                Daca te intereseaza poti sa imi dai un mesaj pe mp sau sa ma suni.

cu respect

steen

Comment

Originally posted by claudius comsa View Post
                  Salut. Eu am un E 220 CDI, 150 CP, caroserie W211. Al meu este din 2002. Eu ca si putere o consider suficienta. Ideea este ca ti-as recomanda un 2004. Dar, de asemenea as fi de acord cu un E200 Kompressor sau cu E320 CDI. E320 CDI este mult mai silentios decat un 220 CDI. Prolema este la impozit pentru motor 3200. Cu al meu la drum lung am avut consum de 6.2%, iar in interior se invarte pe la 11%. Sa fii atent la injectoare, la SBC, daca s-a facut schimbul de ulei din cutie (mai ales daca este tiptronic). Sunt lucruri, pe care ti le spun din experienta. Daca mai ai intrebari spune.

Salut ! Eu am un e280 cdi 4matic din 06.2008 si sunt super multumit de el. Daca vrei sa nu simti diferenta dintre unul pe benzina si unul pe motorina ia-ti ceva cu 5 cilindri ... e220 este in 4 cilindri si merge altfel; consumul la e280 este pe la 12-13 la suta in oras, ceea ce cred ca este unul rezonabil, iar la drum lung, la 180 km/ora "papa" cam 11%. Depinde numai de tine ceea ce iti doresti de la o masina ... si putere si consum redus nu prea exista .. Bafta multa !!!

Comment

Salut! Eu am un W210 E220 CDI din 2000 cu 150CP şi cred că este alegerea perfectă din punct de vedere calitate/preţ. Dacă vrei să bagi bani mulţi într-o maşină, e ok, dar punctul meu de vedere este să alegi mereu ceea ce este la mijloc, adică: o investiţie moderată pentru o maşină elegantă şi care să nu pape mulţi bani. Consumul la a mea este de 6,3% în Bucureşti şi 5.5% afară când sunt încărcat cu toată familia, şi între 4.8% şi 5.3% când sunt singur. Ţinând cont că maşina a făcut taxi în Germania, cu tot ce am mai schimbat la ea, m-a ajuns puţin peste 7000 cu taxa din vara trecută. Dacă vrei să cumperi din Germania (ceea ce este cel mai indicat) poţi veni cu mine când mai merg. Te ajut bucuros şi fără pretenţii! Succes! 0742248883
                    The life is too short and the way is too long to drive anything else, than a Mercedes Benz!

W210 E220 CDI din 2000 de vânzare aici http://www.clubmercedes.ro/v-nd-w210...000-t6938.html

Comment

pentru orice optezi fa o verificare riguroasa a masinii sa nu ai surprize sa mai bagi bani pe directie,suspensii,etc.ca atunci iti cam strica socotelile initiale.
                      Daca ai banul cash nu are nici un rost sa mergi in Germania-gasesti aici muuuult mai convenabil si cu putina rabdare gasesti si rulate putin in tara si nu de la pietari!Sa nu mai vorbim ca in 3-4 luni incep....executarile silite de catre banci;sa vezi atunci masini scoase la disperare pentru a lua ceva bani pentru ratele la apartamente.
                      Eu am luat un E220 CDI 2003 la un pret foarte mic tocmai de la cineva in situatia amintita mai sus.In dimineata zilei cand l-am luat nici nu ma gandeam ca seara voi avea un Mercedes
                      Am bagat in el 1900 Roni ei acum nu am nici o problema cu el.

Comment

Maestre daca nu ti-ai luat masina, ti-o dau pe a mea. E 290 TD - '98, full mai putin gps si incalzire in perne.Adica: xenon, trapa, piele,radio-cas cu mag de 6 CD - 10 bosse, parktronic, automat, full electric + pachetul de memorii, etc..
                        Subtire.

Comment

Dupa ce am condus ambele modele (W211 si W210) preferinta este W210. Si alegerea? Benzina.
                          Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Ia-ti w210 270cdi{170cp-2002}..consum in oras 9L...afara 6-7L!Cea mai buna alegere...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Mie mi se pare ca diesel-ul este mult mai placut la condus decat benzina pt. ca are cuplul mult mai mare. In plus, consuma mult mai putin si are o valoare mai buna la revanzare.
                              Pentru un E, motoarele pe benzina in 4 cilindri mi se par cam mici.
                              Avand in vedere ca (din ce am vazut eu) nu e diferenta mare la pret intre diesel si benzina, cred ca merita sa-ti iei diesel.

Nu ezita sa iti iei cutie automata (la clasa E, cred ca peste 80% au cutie automata. Stiu nemtii de ce le cumpara asa). Eu am E 220 CDI automat si ma felicit de fiecare data cand conduc ca am luat automata.

Comment

Probabil ca, colegul nostru si`a cumparat de mult masina dorita avand in vedere data postului sau. Oricum daca nu se supara nimeni continui eu pt. a nu mai deschide un nou topic. Si eu sunt in cautarea unui diesel w210 si sunt interesat de consum si de fiabilitate.

Am mai vazut si auzit cate unu caruia ii consuma 220 CDI cat un logan de 1.5 DCI. Chiar sunt curios pana la urma care este consumul real al unui 2,2 CDI?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF