Originally posted by cipa
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Doresc masina din clasa E, ajutati-ma sa aleg modelul
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Originally posted by cipa View PostProbabil ca, colegul nostru si`a cumparat de mult masina dorita avand in vedere data postului sau. Oricum daca nu se supara nimeni continui eu pt. a nu mai deschide un nou topic. Si eu sunt in cautarea unui diesel w210 si sunt interesat de consum si de fiabilitate.
Am mai vazut si auzit cate unu caruia ii consuma 220 CDI cat un logan de 1.5 DCI. Chiar sunt curios pana la urma care este consumul real al unui 2,2 CDI?
Link-ul te duce spre un topic unde s-a mai vb despre consum. Si nu sunt povesti ci am pus si poze. Ca si concluzie pana citesti tu topicul: consum urban cam 6-7 si consum extraurban cam 5l. Fiabilitatea la W210-le meu din 2001 ma multumeste pt ca pana acum n-am schimbat decat consumabile.
Comment
-
Eu am vazut pozele4 dar tare mi`e greu sa cred ca se poate scoate un consum mic in oras... da, la drum intins cu viteze de pana in 120 la manuala cu 6 viteze.
Sunt curios de motorul de 2700 CDI, consum oras, e mai fiabil deat cel de 2200? Multumesc!
Comment
-
Originally posted by cipa View PostEu am vazut pozele4 dar tare mi`e greu sa cred ca se poate scoate un consum mic in oras... da, la drum intins cu viteze de pana in 120 la manuala cu 6 viteze.
Sunt curios de motorul de 2700 CDI, consum oras, e mai fiabil deat cel de 2200? Multumesc!
Pe cand 220 are consum mai mic{nu e mare diferenta fata de 270} dar ''te depaseste autobuzul la plecari de pe loc''
Uite o poza cu consumul meu la 270cdi intro zi cand nu ma grabeam{4oameni,bagaje,fara clima,in a 6-a sub 2000 de turatii}Attached Files
Comment
-
Originally posted by mircea600sel View PostMotorul de 270cdi e ''avion''...ai si cai putere sub capota{170} si consum mic{afara 6-7...oras 8-12....depinde de stilul de condus}
Pe cand 220 are consum mai mic{nu e mare diferenta fata de 270} dar ''te depaseste autobuzul la plecari de pe loc''
Uite o poza cu consumul meu la 270cdi intro zi cand nu ma grabeam{4oameni,bagaje,fara clima,in a 6-a sub 2000 de turatii}
Tare frumos consumul. Banuiesc ca nu era in oras... de fapt ai si zis in a6a
Sunt curios la o cutie automata (ca asa sunt majoritatea 270CDI, foarte foarte putine manuale) Cam care ar fi diferenta de consum? Automata e cu 5 viteze din pacate nu?
Tu esti multumit de el? Probleme pana acum de fiabilitate? Ai bagat multi bani in masina? Multumesc!
Comment
-
Originally posted by cipa View PostSunt curios la o cutie automata (ca asa sunt majoritatea 270CDI, foarte foarte putine manuale) Cam care ar fi diferenta de consum? Automata e cu 5 viteze din pacate nu?
Comment
-
Originally posted by 300zxtt View PostLa cutie automata mai pune 1litru de motorina in plus. E270cdi e alegerea perfecta pt un w210. La varsta ta o sa mai vrei sa mergi un pic sportiv (sa mai faci vreun Bmw) si 270 se misca oarecum binisor, pe cand la 220 trebuie sa deschizi usa si sa-i mai faci avant cu piciorul precum la skateboard.Daca ramai la versiunea cu cutie automata, cam canci sportivitate. Inca odata, km sunt foarte importanti la modelele cdi, pt ca o sa incepi sa bagi bani cu sacul in ea, iar cine vinde, o vinde ca trebuie sa bage bani in ea.Asadar atentie.
Plus ca 270 e posibil sa gasesti Avantgarde sau Elegance mai usor, deci cu mai multe optiuni.
Chiar de costa ceva mai mult incearca sa iei o masina ingrijita, alea muncite te aduc la faliment in 1-2 ani....
Comment
-
Originally posted by vladruse View PostChiar de costa ceva mai mult incearca sa iei o masina ingrijita, alea muncite te aduc la faliment in 1-2 ani....
Iar, daca nu faci multi km....un benzinar e alegerea perfecta.Deja aceste masini au ajuns la o uzura morala si fizica mare, iar cine a avut diesel a alergat masina, a dat km inapoi pe la 100 si ceva de mii ( crezi ca putea sa vanda masina cu 300.000?) si hai cu ea pe autovit. Foarte greu o sa gasesti o masina intratinuta ca la carte.
Comment
-
Originally posted by 300zxtt View PostIar, daca nu faci multi km....un benzinar e alegerea perfecta.
Problema e ca benzinarele mici in 4 cilindrii sint slabutze fata de diesel in 4 cilindrii. Trage mai bine dieselul.
Cel mai potrivit mi se pare un 240 benzina V6.....taxe la fel, consum decent, fiabilitate mai mare decat 220/270 CDI (n-are turbina,injectie diesel scumpa etc.) , putere mare si rafinament.
Daca totusi faci mai multi km pe an, preponderent oras, cauta bine ca se mai gasesc diesel-uri cu km putini. Trebuie sa ai multa rabdare.
Acum o luna a cumparat un prieten de-al meu cu supervizarea mea un C220 CDI Avantgarde manuala din 2002 cu 8.200 Euro din Autovit, masina impecabila cu 99.000km , fusese de noua din Romania, masina directoarei BCR Campina, sotia sefului scolii de politie Campina, din cate am inteles.
Masina de femeie, am gasit oje,rujuri si reviste de femei la greu in ea, cu carte service si impecabila masina. Piele, scaune incalzite, xenon din fabrica cu spalare faruri, car-kit, clima Thermotronic (aia smechera cu display),magazie CD, jante, totul absolut original, o masina tzipla.
Asa ca daca ai rabdare intalnesti norocul nas in nas....
Comment
-
Stiu treaba cu CDI`urile ca sunt pretentioase... si va multumesc pt. atentionari. Intr`adevar un 270 CDI trage mai bine si de aceea ma gandesc la acest model, si auzisem ca e destul de fiabil. De grabit nu ma grabesc pt. ca inca am bulgaroaica si ma misc pe ici colo.
Daca cineva dintre voi stimati colegi cunoateti vre`un CDI ca cel descris de colegu vladruse sunt deschis la oferte. Dupa cum am zis si cum mi`ati recomandat si voi nu ma grabesc pt ca nu vreau sa bag inca o data banii pe care ii dau pe masina.
Multumesc!
Comment
-
Si eu am w211 Avangarde (cutie manuala) si sunt multumit de el la consum (maxim 11-12 in oras cand merg sportiv) iar pe autostrada (ca fac mult buc-ct) la 180 consuma 8 si ceva, iar la 130 consuma 5%.Oricum trebuie sa ai grija ca eu am avut probleme la 160.000 de km, deci nu erau multi si am bagat ceva mii de euro, dar acum sunt multumit ca merge super bine.Oricum acum vreau sa o schimb cu un bmw, dar daca nu gasesc sa o vand sau schimb, o pastrez definitiv.
P.s: Cauti posturile mele si vezi de ce am platit atat, ca sa numai ma repet.Am si masina pe benzina si la drum lung e un calvar cu consumul, asa ca nu vad de ce e mai rentabil un benzinar, fiindca durata de viata la un diesel e mai mare.Last edited by al3x82; 10-22-2009, 22:15 PM.
Comment
Comment