Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E 220 CDI sau ... C 200 CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E 220 CDI sau ... C 200 CDI

Salutare

as vrea sa imi schimb masina, in acest moment am un C200 Kompressor 2001, de care sunt f multumit, insa la consum nu sta asa de bine 16-17 % in oras, as vrea sa imi cumpar tot un C dar diesel an 2004 sau 2005 cu navigatie sau E an 2003-2004 maxim, care sunt costurile de intretinere la E fata de C, alte argumente pt a alege clasa E.

Multumesc anticipat

Eu as prefera e-ul pt ca e mai spatios.E adevarat ca si eu sunt un pic mai gras.De costuri as vrea sa iti fac o comparatie da nu stiu multe de clasa c.

Comment

Din cate stiu eu (am w210 -- e200 cdi)... motorul e la fel. Singura diferenta intre ele este ca E-ul e mai greu putin deci mai putin agil ca C-ul. Fiind an mai nou C-ul s-ar putea sa fie oleak mai scump de intretinut dar nu cu mult.

Daca tie iti plac masinile mai mari (gen E class) atunci te aranjeaza E-ul, dar daca nu vrei sa cari atat de multa tabla pe sosea .. alege C-ul.

Ca o parere personala eu as alege E-ul. C-ul l-as alege numai daca ar fi modelul nou:d .

Comment

Shi eu zic ca daca te tzine, ia E-ul. Adica ceva mai scump la achizitzie, piese ceva mai scumpe, dar mashina mai spatzioasa. Ce sa mai..., klassa itzi exprima statutul social.
        Cat despre piese, normal ceva mai mari.
        Sa nu zicetzi cu putzin, ca atunci imi iau S-Klasse...!

Comment

Dar considera ca la E,ar trebui sa iei motor mai mare,ceea ce are alte costuri de consum si intretzinere....calitatea constructiva la acelasi an e identica.....pareri...

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
            Dar considera ca la E,ar trebui sa iei motor mai mare,ceea ce are alte costuri de consum si intretzinere....calitatea constructiva la acelasi an e identica.....pareri...
            Normal!!!
            Eu as fi zis "E 270 CDI sau C 200 CDI", sau... C 220 CDI.
            Stii cum e la Golf: motorul cel mai mic are consumul cel mai mare!

Comment

Am de ales intre un C 2004 sau 2005 max si un E max 2003 pana in 15000 € din Germania, as prefera si eu un motor mai mare gen 2700 CDI. Care este dif de taxa RCA la E fata de C, impozit la stat samd ( eu am dat pt C-ul meu 200 Kompressor 2001 RCA 4,5 mil pe an si impozit la stat 1,5 mil )

Comment

Originally posted by ronet View Post
                Care este dif de taxa RCA la E fata de C, impozit la stat samd ( eu am dat pt C-ul meu 200 Kompressor 2001 RCA 4,5 mil pe an si impozit la stat 1,5 mil )
                Pt un motor de 2,7 vei datora statului aprox 900 ron/an pt impozit, iar pt RCA aprox 600 ron/12 luni (de fapt ca pt orice depasheshte 2000 cmc).
                Bine +/- ceva lei in functie de firma asiguratoare.

Comment

Am vorbit cu un prieten care a lucrat la o firmă de taxi care a achiziţionat E-uri şi C-uri noi. El lucra la service-ul firmei. Mi-a spus că E-uirle au avut probleme minore, iar C-urile majore, inclusiv la caroserie. Taxiurile din Germania sunt în majoritate E-uri. Concluzionează tu! Eu am W210 E220 CDI din 2000. Succes!
                  The life is too short and the way is too long to drive anything else, than a Mercedes Benz!

W210 E220 CDI din 2000 de vânzare aici http://www.clubmercedes.ro/v-nd-w210...000-t6938.html

Comment

W211

Salutare, doresc sa imi achizitionez un e220 cdi w211 din 2002. Singurul lucru de care sunt ingrijorat este ca respectiva masina este aproape de 250.000 km. Acum vin intrebarile: Ce trebuie schimbat la ea la acesti km ?
                    Ce probleme pot aparea ? (masina rulata in RO)
                    Cat ar costa eventualele inlocuiri ?
                    Apreciez orice alt sfat ... si cam tot ce ati putea sa imi spuneti despre acest model.
                    Va multumesc.

Comment

Daca nu este crem ar fi cam ok,acum deinde si cine a avut-o inainte si cum sa ''purtat'' cu ea.Eu zic ca faci o alegere buna.Uita-te si tu putin prin ea la eventuale uzuri (fetze de usi, la pedale,la volan sa nu fie prea ros de atata manevrat, mocheta,sunt cateva aspecte care itzi arata daca a fost bine ingrijita sau nu,apoi vezi motorul cum se prezinta, cum se aude, tabla, sa nu fi fost lovita,dai o tura sa nu bata ceva pe la directie,faci cateva virari pe loc stanga -dreapta maxim sa vezi daca face pompa servo galagie.Poti sa te duci si la un service sa-i faci un test la calculator sau cineva care are tester nu neaparat la service.Iti doresc multa bafta si masina perfecta

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF