Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E Classe sau Volvo S80?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E Classe sau Volvo S80?

Buna seara tuturor!

Postez aceasta rugaminte in ideea de a ma ajuta intr-o mare dilema.

Detin S40 2.0D 136CP din 2007. Masina este full. Multumit de ea, dar lipsa de spatiu nu o agreez. Doresc un upgrade si m-am gandit la un S80 (cel din titlu). Toate bune si frumoase, masina a fost testata la reprezentanta (motorul 2.0D 163 cp) mi-am facut o parere cat de cat dar acum mi-a aparut in vizor si un concurent si anume E-Class 2008, 2.2CDI 170 CP Automat. Ce pareri aveti vis-a-vis de aceasta alegere?

As aprecia foarte mult un sfat in aceasta dilema. Test drive cu e220 cdi nu am facut deoarece acest model nu se mai vinde.

Multumesc in avans,
    Lucian

Amandoua sant masini adevarate, ramane sa apreciezi tu ,in care te simti mai confortabil .eu iti dau un sfat, vorba lu nustiu cine, MERCEDES si restul masinilor, asa ca eu merg pe MERCEDES.cumparal si nu vei regreta.sa ne postezi cateva poze.bafta si sa o stapanesti sanatos.

Comment

Originally posted by lucianmarius View Post
      dar acum mi-a aparut in vizor si un concurent si anume E-Class 2008, 2.2CDI 170 CP Automat. Ce pareri aveti vis-a-vis de aceasta alegere?
      Pai care ?
      Pune link cu masina si apoi vorbim.
      Ai grija la astea "aduse recent" pentru ca in mare parte sunt taximetriste, km dati inapoi etc.

Pentru ca asa la modul teoretic amandoua sunt foarte bune, aleagerea depinde doar de gustul tau.
      Last edited by w124researcher; 10-13-2012, 13:53 PM.
      Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Si eu recomand Mercedes, doar pentru simplul fapt ca e un Mercedes, iar placerea de a conduce o astfel de masina nu se compara cu alta. Am condus si am mers in destule masini incat sa ma conving ca un Mercedes e...un Mercedes si nu orice masina .

Cum a spus si w124researcher, sa fi atent la kilometraj si alte chitibusuri pe care cred ca oricum le aveai in vedere.

Bafta!
        Last edited by cutaresku; 10-13-2012, 15:51 PM.
        Mercedes Benz

Comment

Am admirat Volvo. Masina cu care te casatoresti. (La ei este, pe viata, in general).
          Dupa o informare la un mecanic corect, am aflat ca volvo are toate suspensiile pe brate in timp ce MB doar doua.
          Stiind ca o bucsa neschimbata la timp provoaca distrugerea sistemului, doua contra patru insemnand dublu bani, m-am repliat. Si nu regret.

Comment

In afara faptului ca pana acum pe acest thread am citit numai balarii de genul Mercedes e Mercedes .... ( normal ca e Mercedes, doar nu e Audi sa Bmw) fara nici un argument plauzibil in afara de cea a colegului Epurare_coco , eu iti recomand E220 cdi sau poti merge si pe variante MAS, asta in functie de km ce-i pargurgi anual. Exact cum a specificat si colegul w124researcher, o foarte mare parte din modelele e220cdi au fost taxi si aduse aici dupa o cosmetizare a kilometrajului.

Volvo S80 nu as recomanda din mai multe motive:
            - Se vrea o marca premium, doar ca nu prea e, doar renumele castigat in timp mai vinde masina
            - Devalorizare foarte mare la revanzare
            - Motorizari nu prea fiabile in timp
            - La toate modelele S80 apar uzuri premature a interioarelor, mai ales la cele din piele, dealtfel destul de elegante
            - Cutii de viteza automate proaste, cu o rata ridicata de defectiune dupa amunite rulaje
            - Piesele OM la preturi mari pt ce se vrea masina
            - datorita gabaritului masinii, parcarea e mai anevoioasa datorita faptului ca e greu de aproximat dimensiunile exterioare
            - Rezistenta in timp a masinii nu ajunge la nivelul concurentei, Mercedes , Audi si Bmw rezistand mai bine "chinurilor" de pe soselele mioritice. Exista o vb pe care a mai pomenit-o Epurare, si anume ca....cu Volvo de cam casatoresti. e valabil si la Alfa. Ori o iubesti ori o urasti.

Alegerea iti apartine in totalitate. Daca alegi cu inima...go for S80. Daca alegi cu mintea, exista alternative cu mult mai bune de la A6 sau E -classe.

Comment

Acea vorba era valabila pe timpuri, in lumea catolica (in special). Mormonii USA au "mascat" poligamia araba si au introdus-o in asa-zisa lume civilizata.
              Intre timp, s-a super-inmultit divortul.

Comment

Originally posted by epurare_coco View Post
                Acea vorba era valabila pe timpuri, in lumea catolica (in special). Mormonii USA au "mascat" poligamia araba si au introdus-o in asa-zisa lume civilizata.
                Intre timp, s-a super-inmultit divortul.
                Ce legatura are postul asta cu topicul?Nea Coco the end is near...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Credeam ca are. De o vreme nu mai gasim ceea ce visam. Sau am dat cu capul de pragul "de sus"? Nici macar la noi acasa. Daca nu sunteti de acord, puteti sterge. Sau muta.
                  Last edited by epurare_coco; 10-13-2012, 20:27 PM.

Comment

Pai.. da divort, daca nu mai e ceea ce visezi. De masina

S80 e o masina prea putin fiabila, cu preturi la piese uriase. Motoare faine, fug bine, mai ales ca masina e foarte usoara, dar nu e placuta la condus decat pe linie dreapta, fiind realmente o barca (eu am condus 2.5d de 163 de cai). Cand dai cu spatele zici ca dai cu tirul, te descumpaneste. Acum ca au fost preluati de chinezi, a scazut si mai tare interesul pentru ele. Una peste ala e boring masina. Si mi se pare prea multa moneda batuta pe siguranta lui peste. Am vazut A8 care nu mai avea bot si cockpitul era nedeformat macar, asa ca nu-s singurii cu masini solide.

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
                      Pai care ?
                      Pune link cu masina si apoi vorbim.
                      Ai grija la astea "aduse recent" pentru ca in mare parte sunt taximetriste, km dati inapoi etc.

Pentru ca asa la modul teoretic amandoua sunt foarte bune, aleagerea depinde doar de gustul tau.
                      Cum pot verifica daca a fost taxi?

Comment

Punei seria Vin aici si o disecam.

Comment

Multumesc, am sa ma apuc de testat. Cand gasesc un Mercedes potrivit o sa va transmit VIN-ul.

Cred ca voi verifica si BMW 520D, pare o optiune buna.

Pentru posesorii de Mercedes automat, cum se comporta iarna?

Locuiesc in Bucuresti dar fac des drumuri pe la munte, imi place foarte mult ski-ul.

Comment

Buna ziua !

Daca umbli la botanica sau la zapada, poate iei in considerare ceva cu 4x4. Adica un 4-Matic, in cazul de fata. Poate chiar ceva cu garda la sol ceva mai mare, ca sa nu-ti lasi pragurile prin borduri sau zapada inghetata.

Dragos

Comment

4 Matic am disponibil de la 280CDI in sus, nu intra in buget nici ca bani nici ca taxe si impozite.

Criteriile mele au fost asa: cilindree maxim 2500 cmc, diesel, spatioasa, sigura, minim 170 cp, automata, piele, altfel nu se merita schimbarea de la S40 ce am acum. Buget - masina actuala ~8000-9000 euro plus 4000-5000 euro resurse proprii. Masina anul 2008. Singurele disponibile ce am gasit sunt E220 CDI si Volvo S80. Nu am avut tractiune spate pana acum de asta intreb de comportamentul iarna.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF