Vreau sa imi cumpar un okios,eu caut sa aiba: cutie automata,benzina,dublu clima si model face lift.Bineinteles ca nu am gasit nici unul asa.Am gasit in schimb unul care este 270cdi.Mie nu prea imi plac dieselurile din cauza micilor vibratii cand stai la stop;ma gandesc totusi ca un 270 cdi care este in 5 clinidri si nu 4 ca 220cdi-ul,cu niste tampoane noi si injectia pusa la punct,ar trebui sa fie atat de putin deranjant la stop incat vibratiile lui sa se confunde cu alea de la difuzoare cand asculti muzica ceva mai tare.Sau nu chiar?Ce parere aveti,sa ma risc la un 270 cdi sau sa caut in continuare modelul dorit pe benzina?
As vrea si eu rabdare de canibal ca in bancul ala sa pot astepta pana va aparea la vanzare acel: 280 benzina,cutie automata,dublu clima,model elegance din 2000-2001,dar cum nu prea o am,mi-e teama ca voi fi fortat sa aleg iarasi o varianta de compromis...si nu imi plac compromisurile DELOC.
As vrea si eu rabdare de canibal ca in bancul ala sa pot astepta pana va aparea la vanzare acel: 280 benzina,cutie automata,dublu clima,model elegance din 2000-2001,dar cum nu prea o am,mi-e teama ca voi fi fortat sa aleg iarasi o varianta de compromis...si nu imi plac compromisurile DELOC.
Comment