Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce parere aveti de 270cdi?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce parere aveti de 270cdi?

Vreau sa imi cumpar un okios,eu caut sa aiba: cutie automata,benzina,dublu clima si model face lift.Bineinteles ca nu am gasit nici unul asa.Am gasit in schimb unul care este 270cdi.Mie nu prea imi plac dieselurile din cauza micilor vibratii cand stai la stop;ma gandesc totusi ca un 270 cdi care este in 5 clinidri si nu 4 ca 220cdi-ul,cu niste tampoane noi si injectia pusa la punct,ar trebui sa fie atat de putin deranjant la stop incat vibratiile lui sa se confunde cu alea de la difuzoare cand asculti muzica ceva mai tare.Sau nu chiar?Ce parere aveti,sa ma risc la un 270 cdi sau sa caut in continuare modelul dorit pe benzina?
    As vrea si eu rabdare de canibal ca in bancul ala sa pot astepta pana va aparea la vanzare acel: 280 benzina,cutie automata,dublu clima,model elegance din 2000-2001,dar cum nu prea o am,mi-e teama ca voi fi fortat sa aleg iarasi o varianta de compromis...si nu imi plac compromisurile DELOC.
    MÃREAȚA COBRA

Pot sa imi dau cu parerea despre 2 modele pe care le conduc. Personal, am un c 220 cdi SW din 2004, iar la serviciu un e 280 cdi din 2005, tot SW. E adevarat, sunt mult mai echilibrate motoarele in 5 cilindri, vibratii aproape nule. Insa ca si consum, in oras, unde a mea consuma 10,5 l/100km, cealalta atinge 16,5 de motorina. De mentionat, amandoua sunt cu cutie automata.

Comment

Originally posted by traianescu View Post
      Pot sa imi dau cu parerea despre 2 modele pe care le conduc. Personal, am un c 220 cdi SW din 2004, iar la serviciu un e 280 cdi din 2005, tot SW. E adevarat, sunt mult mai echilibrate motoarele in 5 cilindri, vibratii aproape nule. Insa ca si consum, in oras, unde a mea consuma 10,5 l/100km, cealalta atinge 16,5 de motorina. De mentionat, amandoua sunt cu cutie automata.
      16.5???? ....sigur ai ceva dereglat in motorul ala, nu are cum sa iti manance atat, un e270 cdi automat ia 10-11 la cald.
      MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Masina sta bine, are doar 29k km, iar viteza medie realizata pe acest consum era de 26 km/h, conform cdb-ului, in trafic urban, in Roma.. presupun ca si in Bucuresti e acelasi trafic infernal, spre exemplu.. nu am idee cat de precis poate fi computerul de bord la mercedesuri.. spre exemplu pe golf IV, am facut cazul ca refresh'ul e mult mai des si consumul pare sa scada mai repede decat in cazul mercedesurilor, in momentul in care ai ocazia sa circuli cu o viteza constanta, nu cu dese franari/accelerari...
        De adaugat, vorbeam de e280 - motorul e de 3200 cm3
        Last edited by doktor4carz; 05-22-2008, 22:52 PM.

Comment

Nu are nimic mashina, 16% pentru un motor de 2700-3000 cmc, este un consum normal la un oras cu trafic infernal si cu un shofer "hotarat", iar pentru acelashi temperamental shofer 11%-12% este un consum normal in oras la motoare diesel de 2000-2200 cmc, indiferent daca este Mercedes CDI, VW TDI sau Opel CDTI.
          Last edited by orca; 05-21-2008, 21:03 PM.
          .. ________ ..
          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
          (Oo\==/oO)
          ..U...............U.
          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Eu am un 270cdi din 2001 si pot sati spun ca motorul e foarte echilibrat.Nu vibreaza asa cum zici tu. Consuma si putin. In iasi cel mai mult mia luat 9.6 si masina nu e iertata deloc. Iam pus si chip si masina si lam dus la 210 cai.Eu unu zic ca motorul e excelent.
            Last edited by doktor4carz; 05-22-2008, 22:52 PM.

Comment

Motorul de 280 cdi de care vorbesti este cu adevarat echilibrat si este in 6 cilindri nu in 5.Dieselurile in 6,mai ales common rail sunt practic lipsite de vibratii,exact ca benzinarele.270 cdi-ul este doar in 5 si are vibratii aproape ca un 220 cdi,nu este un motor f echilibrat.
              P.S.Am fost azi si am vazut acel 270cdi,si nu mai era vb ca un astfel de motor determ,ina mici vibratii.In cazul de fata,probabil ca era injectia cu probleme sau motorul f uzat pt ca trepida de-a dreptul,exact precum capacul unei oale care fierbe,am putut sa vad asta de afara.Ca o comparatie,fostul meu okios era mult mai linistit la ralanti.Da este okiosul ala 2,2D,ala care l-am dat cu 3300e,pt ca desi l-am avut cu ditamai mesajul "vand okios cu 4200e",timp de o saptamana" m-au sunat 50 sa ma intrebe de el dar nu a venit nimeni sa-l vada si l-am dat la al doilea sosit si acum cand au auzit ca eu chiar l-am dat asa de ieftin s-au trezit toti cu mesaje de genul: "wow,daca stiam ca il dai asa de ieftin iti dadeam eu mai mult!Serios?Am avut un 4200 pe el cat casa poporului!.

de adaugat, vorbeam de e280 - motorul e de 3200 cm3
              Motorul tau are 2987 cmc si sunt 6 cilindri in V,a aparut in 2004 si are 188cp.Este de fapt "urmasul",270cdi-ului,motorul mai vechi care e doar in 5 si s-a fabricat in perioada 1999-2004 si care are 177cp.Deja din 2005 nu au mai existat 270-cdi-uri,ci doar 280-uri.
              Last edited by doktor4carz; 05-21-2008, 20:36 PM.
              MÃREAȚA COBRA

Comment

Eu am avut ochios 220 CDI, 2001, si nu auzeai motorul la relanti. Si consum. Iti las o foto ca dovada. Brasov-Bucuresti in 2 ore cu acest consum
                Attached Files
                Last edited by doktor4carz; 05-22-2008, 22:53 PM.
                Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Adevarul e ca,in cazul tau,pozele vorbesc de la sine.Intai o masina care consuma 4,7% apoi un w211 de toata frumusetea
                  Asa da!
                  MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by claudius comsa View Post
                    eu am avut ochios 220 CDI, 2001, si nu auzeai motorul la relanti. Si consum. Iti las o foto ca dovada. Brasov-Bucuresti in 2 ore cu acest consum
                    Nu vreau sa fiu rautacios, sa nu-ntzelegi greshit, dar in afara localitazii la media orara de 67 km/h (146 km in 2:10 h) este si normal sa-ti consume doar 4,7%
                    Last edited by doktor4carz; 05-22-2008, 22:53 PM.
                    .. ________ ..
                    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                    (Oo\==/oO)
                    ..U...............U.
                    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Eu unul nu am incredere absolut de loc in ceea ce arata acele computere de bord in privinta consumului. Am mai vazut eu o Skoda care vezi draga doamne ar lua 2,5 l/100. Dar ce nu mi s-a spus era ca acel consum era indicat doar cand ridicai piciorul de pe acceleratie. Cred ca cel mai realist consum este cel care il faci la pompa. Alimentezi, mergi 100 km in oras apoi alimentezi full. La fel cu consumul extraurban. Cred ca fata de consumul indicat de computer in mod normal se mai adauga cam 1-2 l la media obtinuta. Parerea mea. Nu stiu daca deranjeaza pe cineva sau nu dar nu am incredere in ce se vede in bord. In realitate se stie ca la o masina consumul de carburant este influientat de foarte multi factori.

Comment

ionut_ng: perfect adevarat, e de 3l motorul de la e280, m-am uitat in acte... dar diferenta de zgomot e sesizabila intre un 4 cilindri si unul cu 6. E mult mai echilibrat motorul in 6 cilindri. Oricum, tot respectul pentru casa mercedes, fac cu adevarat MASINI, te fac sa simti placerea de a conduce

Comment

...diferenta de zgomot e sesizabila intre un 4 cilindri si unul cu 6. E mult mai echilibrat motorul in 6 cilindri.
                          Si din pacate nu se poate spune acelasi lucru si despre 270 cdi care este mult mai apropiat de 220cdi decat de celel in 6 cilindri.
                          Mercedes a preferat sa faca,la 2700cmc un motor destul de neechilibrat,in 5 cilindri,in timp de bmw si audi-vw,au pus 6 cilindri inca de la 2,5 litri diesel.Intr-un bmw 525 de ex nu simti absolut nici o vibratie,este exact ca intr-un benzinar(sau la fel ca in 280 cdi-ul in 6cyl)
                          MÃREAȚA COBRA

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
                            Vreau sa imi cumpar un okios,eu caut sa aiba: cutie automata,benzina,dublu clima si model face lift.Bineinteles ca nu am gasit nici unul asa.Am gasit in schimb unul care este 270cdi.Mie nu prea imi plac dieselurile din cauza micilor vibratii cand stai la stop;ma gandesc totusi ca un 270 cdi care este in 5 clinidri si nu 4 ca 220cdi-ul,cu niste tampoane noi si injectia pusa la punct,ar trebui sa fie atat de putin deranjant la stop incat vibratiile lui sa se confunde cu alea de la difuzoare cand asculti muzica ceva mai tare.Sau nu chiar?Ce parere aveti,sa ma risc la un 270 cdi sau sa caut in continuare modelul dorit pe benzina?
                            As vrea si eu rabdare de canibal ca in bancul ala sa pot astepta pana va aparea la vanzare acel: 280 benzina,cutie automata,dublu clima,model elegance din 2000-2001,dar cum nu prea o am,mi-e teama ca voi fi fortat sa aleg iarasi o varianta de compromis...si nu imi plac compromisurile DELOC.
                            Eu am un E300 din 1998 diesel automat. Daca vrei sa ne vedem sa stam la stop impreuna sa vezi cat de tare vibreaza... aduci si un cd cu muzica de proba si il testezi Dupa ora 19. Cand doresti, ne auzim la tel (0722532000) si ne vedem in functie de programul fiecaruia.
                            Last edited by doktor4carz; 05-22-2008, 22:55 PM.
                            Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

vi se pare ca vibreaza? e din cauza tampoanelor de la motor si cutie.Cumperi 2 tamp la motor si 1 la cutie costa cca 270 euro toate la e270 cdi si ADIO VIBRATII GARANTAT

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF