Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W210 sau W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W210 sau W211

Va salut dragi colegi sunt in cautare de o masina confortabila,mai noua ca an si neaparat diesel ca m-am cam saturat sa trec la peco din 2 in doua zile....Vreau un 220 CDI neaparat Eclass,ma da inapoi un pic impozitul dar aia e nu poti avea masina luxoasa,conum de 4 la suta si impozit de Dacie,sunt foarte constient de asta
    Vreau sa va intreb pe voi care e alegerea mai potrivita si nu referitoare la consum ci la fiabilitate si la costuri piese de schimb,consumabile,carre din ele e mai usor de intretinut,care este mai manevrabila...
    As vrea niste pareri pro si contra referitor la W210 si W211,motorizarea 2200CDI,143CAI respectiv 150

210-ele facelift a depasit bolile tineretii pe care 211-ele probabil le-a avut in primii ani.
    Mult mai multe defecte/probleme la 211 (nu neaparat motor, in linii mari acelasi), insa si design mult mai proaspat.
    211 este, evident, mult mai scump decat 210. Confortul este pe-acolo la ambele (n-am stat mai bine in 211 decat in 210), adica foarte bun.
    Eu as lua 211 fara sa stau pe ganduri, insa dupa ce l-am puricat la reprezentanta (macar sa stiu cati bani mai bag).
    Totul se rezuma la... buget.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

În funcție de buget alegi mașina.

W211:
      • design mai modern
      • confort puțin mai mare (mare parte insesizabil: izolare fonică mai bună, scaune o idee mai ok, climatizare mai eficientă)
      • spațiu ceva mai mic decât în W210 (W211 are bordul mai umflat)
      • probleme specifice primilor ani de fabricație (electronica sensibilă) + pompa de SBC care e un fel de consumabilă (800 recondiționare) + Convertizor la cutia automată (care pică mai des decât la W210)
      • prețuri ceva mai mari la unele piese

W210:
      • design mai vechi
      • interior mai spațios
      • greu de găsit în stare bună
      • ușor de găsit piese la dezmembrări
      • ceva mai fiabil decât w211

Dacă ai bani să-ți iei un W211 în stare bună (neapărat puricat bine la reprezentanță), mergi pe W211. Însă prețul la W211 bun nu cred că e chiar așa mic (autovitul de obicei e plin de căzături în cazul ăsta).

La fel și la W210. Orientează-te bine, și eventual caută-l în afară. În țară sunt slabe șanse să găsești ceva bun.
      ...

Comment

Colegii de mai sus sunt fara discutii mai experimentati decat mine dar imi dau si eu cu parerea:
        -daca vre design-alege w211
        -daca vrei masina-alege w210 cu facelift sau un w211 cu motor minim 2700 (am auzit multe opinii de ale oamenii pe care ii respect)
        Fara sa bat apropouri nesimtite am un w210 la vanzare.

Comment

Bugetul momentan e 5000€,dar nu ma grabesc si am cu ce circula momentan,sunt dispus sa urc pana pe la 8000€ in 2 luni,ideea e ca,cam cu toti care am discutat pe tema asta m-au sfatuit spre W210 ...acum astept pareri multe dupa cum am zis nu ma grabesc,vreau sa fac o alegere buna.
          Ma bate gandul si la un import dar si afara majoritatea care vand dau chilometrii inapoi,inclusiv particularii asa ca....

Comment

si eu am avut un w210 taxi, am luat-o din Germania cu 320.000km si vreau sa spun ca nu am avut probleme cu ea! Pe urma am vandut cu 380.000km dar si acuma mai vad prin oras

Comment

Sincer taxi chiar nu vreau,am o reticenta mai ales fata de culoarea aja bejulie asa...dar de exemplu decat sa iau o masina cu 170 de mii in bord si 400 de mii reali mai bine iau una cu 300000 reali dar cu intretinere ca la ccarte...

Comment

UN CDI 220 din 2005 la 350 000km ce credeti se mai merita sau deja o sa inceapa sa manance bani?

Comment

Cam la limita...pe la kilometrajul asta incep problemele mare parte senzori sau cel putin asa e la mine la w211 si injectoarele,da dupa ce am rezolvat cu ele is super multumit

Comment

Originally posted by ionut_haisan View Post
                    Cam la limita...pe la kilometrajul asta incep problemele mare parte senzori sau cel putin asa e la mine la w211 si injectoarele,da dupa ce am rezolvat cu ele is super multumit
                    Nu neaparat sa inceapa probleme la injectoare am avut in 4 ani 3 E class-uri.

Primul a fost E 200 (w210) din 2001. Masina adusa din germania impecabila in afara de galeria de admisie nu am avut absolut nici o problema consum am scos si 4,8 masina foarte buna dar si foarte scumpa in momentul achizitionari, km reali 126,000. Foarte buna dar model prea vechi 95 parca sau 96 anul de lansare.

Al doilea a fost E 220 (W211) din 2005 automat luat chiar de la Botosani. Mentionez ca nu am avut probleme in cele 8 luni absolut deloc cu masina cu toate ca spre dezamagirea mea mai tarziu am aflat ca in 2008 avea 310.000 de km .. singura problema care o avea erau niste oscilatii la turometru care am inteles ca ar fi fost din convertizorul cutiei. La o luna si ceva am inteles de la fostul prop. ca s-ar fi dus cutia
                    Am vrut ceva mai bun decat anteriorul W211 si la km cat mai putini asa ca mia-m adus din germaina un E 220 (W 211) avantgarde din 2004 la 176.000 reali. Am insistat tot pe cutie automata findca imi place foarte mult confortul pe care-l ofera. Cineva zicea daca nu-i automat nu-i mercedes incep sa-i dau perfecta dreptate.

Acum concluzia este ca fost posesor de un W210 si doua W211 ca sunt bune amandoua dar cu 8000 nu vei gasi decat o epava de W211 care mai mult ca sigur va fi un sac fara fund in care vei investi bani si va fi mai mult o povara pentru portofelul tau. Cu maxim 7000 ar trebui sa gasesti un W 210 in stare foarte buna dar e cam greu si trebuie multa rabdare. Ideea care este vehiculata de posesori de W210 care nu avut inca W 211 si din AUZITE sustin ca W 210 este mai bun este gresita. La top gear Jermy C. zicea ca Mercedes investeste pe ZI un 1 Miliion de LIRE doar in dezvoltarea tehnologiei.. refuz sa cred ca W 211 e mai slab decat W 210 sa fim seriosi... In curand o sa se spuna ca W 212 e mai slab ca W 211 si tot asa .. astfel de pareri eu nu le iau in considerare deoarece nu poti compara un W 210 impecabil cu un W 211 praf si pulbure; aici se face confuzie. Un W 211 fara cel putin 12.000 in stare buna km putini nelovit propietari putini cu revizii respectate la timp nu gasesti fereste-te de 2002 2003 ...Si nu lua fara verificare VIN
                    Last edited by spike2002; 01-25-2012, 20:11 PM.

Comment

Sustin, si eu, inca o data superioritatea 211-ului si nu pot sa nu remarc, colegu' spike2002, ca iar ne insiri povestea cu ce-ai avut tu si ce masini bune si scumpe ai condus etc. Le mai repeti mult?

Comment

Ideea e la fiabilitate,adica am inteles ca acum chiar si Mercedes fac masini doar pentru vanzare,si tin cam cat sunt in garantie,nu ca inainte cand toti constructorii se chinuiau sa faca masini care sa tina o viata de om.In fine luxul si confortul se plateste,investitii poate necesita si un 211 din 2007 la 15000€ cu 136de mii reali dar probabil vreo 300 de mii la bord...astea sunt detalii,orice masina se repara inca nu m-am hotarat intre cele doua,immi place enorm designul la 211 dar intradevar la bugetul meu exista riscul sa iau vreo poama buna,o sa vedem va tin la curent,oricum sunt zi de zi pe mobile si autovit

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                          Sustin, si eu, inca o data superioritatea 211-ului si nu pot sa nu remarc, colegu' spike2002, ca iar ne insiri povestea cu ce-ai avut tu si ce masini bune si scumpe ai condus etc. Le mai repeti mult?
                          Ma scuzi ca te-am deranjat....

Era sfatul meu pentru el care cerea un ajutor , iar ca fost posesor de W 210 si W 211 m-am gandit sa-l ajut stiind diferenta dintre ele. Eu spre dosebire de ALTII dau sfaturi din ce-am avut si ce-am patit... ALTII dau sfaturi din auzite.

Nu vad unde am zis ce masini am condus in topicul deschis de colegul nostru; in fine eu nu am nimic cu tine si nu inteleg ce treaba ai tu cu mine din moment ce eu nu vorbeam cu tine......dar asa sunt unii membri in loc sa dea sfaturi la cel ce are nevoie se iau de unele comenturi si astfel urmatoarele postari devin dispute intre X si Y.
                          Eu am avut 2 W211 intr-un an tu cate ai avut de le stii asa de bine diferentele intre W 210 si W 211.. W 210 eu avem acum 4 ani... Nu are rost sa ma cert cu tine recomandarea mea ar fi sa ne limitam la intrebarea topicului deschis.

Comment

Nu m-ai deranjat, sa fii sanatos si sa conduci/detii treisphe 211...

Sorin, la buget de 8000 cauta cu calm un 210 in mintile lui, n-o sa te dezamageasca.

Comment

Eu as merge pe W210 pentru ca mie imi place mai mult decat W211. Recunosc ca sunt mai conservator si stiu ca gusturile nu se discuta.
                              As lua un W210, 220 CDI automatic, cat mai nou si intretinut. Iti mai raman si bani sa mai pui la punct ce mai e de pus la punct si sa faci si un drum inaugural cu el prin tara sau pe afara.
                              In rest mai adaug doar ca nu conteaza cate masini detii sau ai detinut. Nu te fac nici mai om nici mai neom.
                              E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                              C180 W202, 1994
                              W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF