Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W210 sau W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by spike2002 View Post
    Ma scuzi ca te-am deranjat....

Era sfatul meu pentru el care cerea un ajutor , iar ca fost posesor de W 210 si W 211 m-am gandit sa-l ajut stiind diferenta dintre ele. Eu spre dosebire de ALTII dau sfaturi din ce-am avut si ce-am patit... ALTII dau sfaturi din auzite.

Nu vad unde am zis ce masini am condus in topicul deschis de colegul nostru; in fine eu nu am nimic cu tine si nu inteleg ce treaba ai tu cu mine din moment ce eu nu vorbeam cu tine......dar asa sunt unii membri in loc sa dea sfaturi la cel ce are nevoie se iau de unele comenturi si astfel urmatoarele postari devin dispute intre X si Y.
    Eu am avut 2 W211 intr-un an tu cate ai avut de le stii asa de bine diferentele intre W 210 si W 211.. W 210 eu avem acum 4 ani... Nu are rost sa ma cert cu tine recomandarea mea ar fi sa ne limitam la intrebarea topicului deschis.
    Da .212 este mai prost decat 211 care este mai prost decat 210.Nu lucrez la fabrica Mercedes dar lucrez in productie in domeniul auto.Daca iti permiti sa iti iei 212 si apoi dupa 1 luna sa rada vecinul cu Skoda din 90 ca ti s-au ars stopurile esti invitatul meu.
    O seara buna!

Comment

Originally posted by sorinvuta View Post
      Va salut dragi colegi sunt in cautare de o masina confortabila,mai noua ca an si neaparat diesel ca m-am cam saturat sa trec la peco din 2 in doua zile....Vreau un 220 CDI neaparat Eclass,ma da inapoi un pic impozitul dar aia e nu poti avea masina luxoasa,conum de 4 la suta si impozit de Dacie,sunt foarte constient de asta
      Vreau sa va intreb pe voi care e alegerea mai potrivita si nu referitoare la consum ci la fiabilitate si la costuri piese de schimb,consumabile,carre din ele e mai usor de intretinut,care este mai manevrabila...
      As vrea niste pareri pro si contra referitor la W210 si W211,motorizarea 2200CDI,143CAI respectiv 150
      Cand te gandesti sa iei mercedes nu te uiti la impozit pt ca este masina de lux si luxul se plateste. Mai ales o masina si buna fara bube ascunse!

Comment

Originally posted by rusu.sebastian View Post
        Da .212 este mai prost decat 211 care este mai prost decat 210.Nu lucrez la fabrica Mercedes dar lucrez in productie in domeniul auto.Daca iti permiti sa iti iei 212 si apoi dupa 1 luna sa rada vecinul cu Skoda din 90 ca ti s-au ars stopurile esti invitatul meu.
        O seara buna!
        super comparatia, orice masina se strica . Doar cea luata de noua se strica mai tarziu! Sunt fiare nu Dumnezeu!
        Legilor fizicii nu te poti opune mai ales frecarii cea responsabila de uzura!

Comment

Originally posted by rusu.sebastian View Post
          ...sa rada vecinul cu Skoda din 90...
          Asta face aluzie la mine =))
          Adevarul este ca fortat de imprejurari si eu am trecut de la Mercedes la Skoda.
          La Mercedes schimbam intr-una pe becuri arse, nu-mi mergea vitezometrul, uneori nici turometrul si asa mai departe. Oricum mi-a placut masina aia la maxim dar cu Skodita nu-mi bat capul, si consuma pe jumatate.

Nu fac din asta o regula sunt masini si masini.
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by dorut View Post
            Cand te gandesti sa iei mercedes nu te uiti la impozit pt ca este masina de lux si luxul se plateste. Mai ales o masina si buna fara bube ascunse!
            Nu cred ca e bine sa intervin, dar tot aud replicile astea pe acest forum si nu ma mai pot abtine. Domnilor, eu zic ca deja ar fi timpul sa incetam cu aceste afrmatii "ca daca vrem mercedes nu ne mai utam la impozit, consum sau alte cheltuieli"

In primul rand, suntem la a nu stiu cata generatie de masini mai la toti producatorii. Pe facturi vorbind pot face dovada oricarui membru acestui forum, ca te poate duce intretinerea unui Audi sau VW mai scump decat intretinerea unui MB. Din proprie exeprienta am fost proprietar de A4 Proprietar de Passat Proprietar de MB 202, MB 210, MB 211. NU cred ca mai are rost sa intru in detalii a oricum controverse se vor isca multe, insa ca si experienta personala (pentru ca imi place sa am masinile "parfum") am inlocuit toata mecanica fata spate la MB 202 cu bani mai putini decat la A4 - din 96. (deci vorbesc de masini cam de aceeasi varsta). Am schimbat senzori la MB. Stie cineva cat este un debitmetru de aer la un MB si cat este la un Citroen?

Consum: am avut consum de 9-10% cu passatul de 1.9TDI si am avut consum de 10% (constant) cu MB-ul
            Am avut consum de 14%(urban) cu A4 (1.8 benzina) si am cosnum de 12% cu W211.

Iar daca ajungem la taxa de prima imatriculare: Am un feeling profund ca nu ne-ar da afara din casa pe nici unul diferenta dintre taxa unui MB 2.2CDI si dintre un PASSAT sau SKODA 2.0TDI.
            Haideti sa nu tratam MB pentru "colimator" (sigla de pe capota), ci pentru avantajele sau dezavantajele pe care le ofera.
            Si daca vreti sa discutam despre impozit... Care este diferenta dintre impozitul unei Toyota 2.2D4D sau a unui FORD 2.0 benzina.

Un 2.2 are un impozit in jur de 800 de lei nu stiu cat are un 2.0. Dar exista si MB cu motoare de 1.8 sau 2.0 Si sa zicem ca are un impozit de 600 de lei.
            daca impart diferenta de 200 de lei la 12 luni Ajung la o diferenta la 17 lei pe luna. Haideti sa fim seriosi. Ca pana la urma multi dintre noi de aici avem MB pentru ca asta avem implemnentat deja in creer. Multi dintre noi poate facem eforturi, dar vrem sa fie neaparat MB. Pentru ca stim noi ce stim utilizand o astfel de masina zi de zi.

Deci maxima "Daca ai MB nu te mai gandesti la impozit sau consum" nu are nici o relevanta.

Care circulati prin orase aglomerate intrebati-va colegii, prietenii, rudele cat le consuma motoarele de 1.6 - 2.0 benzina si va veti convinge ca poate dau mai multi bani pe combustibil ca voi, desi din prejudecati ar trebui sa platim mai mult consumul unui MB. IN fine. Nu vreau sa condamn sau sa judec pe cineva..... si mai mult de atat
            VA IMPLOR sa-mi scuzati rabufnirea. Iar comparatiile de mai sus va rog sa le vizualizati strict intre masini cu motorizari si dotari asemantoare. Sa nu comparati Focusul diesel, manual cu W203 benzina automat.

Si tot ce am scris mai sus nu am scris din incapatinare, ca este asa si nu accept alte convingeri, nu. Este o relatare bazata pe exeprientele avute cu masinile folosite. Niciodata noi, dar si niciodata achizitionate cu preturi mai jos de media pietei. Iar fiecare masina folosita si intretinuta de mine se vindea la pretul cu care o cumpram raportat la vechimea ei nici intr-un caz la uzura, pentru ca nu suportam nici un fel de improvizatii sau uzuri pe care sa le ignori. So... am multe puncte pentru a face o comparatie.

Comment

Impozitul pt motorul de 2.0 e 180 ron!

Comment

Ideea mea e in felul urmator,sunt pasionat si imi place foarte mult mercedes,dar nu ma dau banii afara din casa ca pe altii si am si alte prioritati,dar imi doaresc un 210 sau un 211 ca sunt poate incapatanat,si vreau sa fie motorina ca sa consume mai putin,ca asa imi luam benzina si ma incadram perfect si la impozit...in fine o sa vad oricum fraza "cand ai Mercedes nu te uiti la impozit si consum" e stupida la maxim cand in ziua de azi toti producatorii de masini se bat intre ei sa scoata consumul cel mai mic pe diferite clase de masini...in fine gusturile si parerile nu se discuta,sper sa am pana la urma ce imi doresc si cred ca,cu ceva rabdare voi reusi

Comment

Originally posted by ediskan89 View Post
                  Impozitul pt motorul de 2.0 e 180 ron!
                  Da ai dreptate. Din pacate nu avem nici un CDI cu capacitate de 2000cm. Cred ca de ala aveam toti.

Comment

F10 520d (1995cm3 si 184cp) sau 528i (1997cm3 si...245cp!).
                    Varianta la concurenta dark side...
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Eu sunt de parere ca sunt alte locuri de unde trebuie taiat, si nu de la masina.
                      Mi-am luat motor de 3000 cmc si nu imi pare rau nici o secunda. Nici cand vine vorba de impozit pe care dau 2000 de lei pe an, nu cu drag dar ii dau ca multi altii...
                      Lasand asta de-o parte, sunt 100%sigur ca nu eram mai satisfacut de alegerea facuta indiferent spre ce marci din concurenta m-as fi dus. Poate castigam 1-2 ani la vechimea masinii iar asta denota devalorizare mai mare.
                      Audi e mai bine antifonat decat e-ul meu, vorbesc de acelasi an de fab. 2006, dar parca e mai dura de condus si nu imi convenea scaunul si pozitia mea in masina. La bmw se simtea diferenta de putere care pana la urma e numai in senzatie,cu + si cu - uri fata de mercedes dar am urat la relanti zgomotul motorului. Parca era vw nu masina premium...
                      Asa ca am ramas si probabil voi ramane pe Mercedes, Care are si care a avut stie de ce spun asta.

Comment

Da da SJ SKY si eu am avut tshpe mii de masini schimbate de la dacia la passat si vectra si mai stiu eu ce , dar de cand cu w210 mi s-a schimbat perceptia asupra masinilor si brusc mi se parea ca ceilalti nu stiu sa faca masini. In legatura cu w210 si w211 , recunosc ca w211 e mai tehnologizat, are mai multe butoane in bord si mai multe luminite cu pozitia aprinsa , dar depinde de gusturi. Eu-s old school , iubesc simplitatea(relativa) din w210, farurile cele mai elegante din domeniul auto si senzatia de vapor.

Comment

Salutari din nou,pana la urma m-am hotarat si o sa cumpar un w210 de prin 2000 2001....vroiam sa intreb posesorii de astfel de masini la E200 CDI varianta de 116 cai cum este la nivel de putere.Multumesc

Comment

Salutari din nou,pana la urma m-am hotarat si o sa cumpar un w210 de prin 2000 2001....vroiam sa intreb posesorii de astfel de masini la E200 CDI varianta de 116 cai cum este la nivel de putere.Multumesc
                            Ca fost posesor de W210 cu 170cp pot sa-ti spun ca 116cp sunt fooarte putini.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Desi tot bag bani in saracie, ce-i al lui e al lui: W210 cred ca e reper de stabilitate, siguranta si confort, indeosebi la drum lung/autostrada pentru clasa lui si pentru anii '97-2002.
                              Nu vreau sa enumar ce-am detinut/condus, insa, de fiecare data cand ies cu baragladina la drum, realizez de ce Mercedes costa atatia bani.
                              Suiti-va, de exemplu, intr-o Insignia 2012 sau Laguna sau Passat si comparati senzatia la volan (spatiu interior, tinuta de drum) cu un 210 vechi de 10 ani (in mintile lui, desigur). Ei, atunci se intelege un pic din tot ce inseamna Mercedes...
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Putere ok, pentru bãtrâni... Nu e deranjant dacã nu ești grãbit din fire, dar sã nu te aștepți la demaraje foarte rapide. Dacã îl iei cu transmisie automatã o sã parã și mai lentã.

W210 e o mașinã confortabilã, dar cu 116cp la plecãrile de la semafor o sã se simtã raportul greutate/putere. Eu am 2.7-le cu 170 de cai, pot zice cã e o mașinã sprintenã. M-am plimbat puțin și cu 220cdi-ul de 143, care e iarãși o mașinã decentã ca putere (nu te-ncurcã prin oraș).

La ieșiri din localitate cred cã depãșire le faci pânã la 120km/h cu 200cdi-ul. Prin oraș te pot întrece și loganurile diesel dacã vor (sã nu mai zic de Polo-urile TDI...).

Concluzia: E o mașinã fiabilã (dacã o iei în mințile ei, cã de pus la punct una distrusã e destul de costisitor). O sã te bucuri de confort și de spațiu, dar nu o sã poți zice niciodatã cã ai motor puternic. Faza cu puterea e compensatã de consum.
                                ...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF