Am luat un crater pe roata stranga fata in timp de luam curba spre dreapta. Viteza era mare. 
Masina a lovit bine in groapa, volanul s-a strambat spre stanga cam cu 20-30 grade.
Am oprit masina, am analizat toti pivotii sunt ok, bucsele par ok, nu trancane nimic cand invart de volan sau cand dau prin gropi.
Am ridicat pe cric, nici un joc, nici cand cineva da cu piciorul in roata, nu misca nimic.
Surpsinzator rotile/jantele arata bine, fara boalfe, nu-s ovalizate, nu bat la viteza.
Masina e f stabila, atata ca volanul era rotit spre stanga.
Am lungit bara de directie din stanga (am dat + o tura pana l-am facut sa stea drept) si am ajuns cu bine acasa de la granita.
In mod sigur inainte nu era bine reglat ca il simteam usor altfel.
Pe gume nu am vazut uzura, dar am facut doar 260km.
Eu suspectez ca s-a indoit capatul de bara/bieleta si a scurtat tija de directie.
Ce sa mai verific?
Ce credeti ca s-a intamplat?
Voi verifica masina mai in detaliu ca-s tare curios.
AStept orice sugestie.
Vineri ma astepata un drum pana la Praga, as vrea sa o rezolv cat de repede.

Masina a lovit bine in groapa, volanul s-a strambat spre stanga cam cu 20-30 grade.

Am oprit masina, am analizat toti pivotii sunt ok, bucsele par ok, nu trancane nimic cand invart de volan sau cand dau prin gropi.
Am ridicat pe cric, nici un joc, nici cand cineva da cu piciorul in roata, nu misca nimic.

Surpsinzator rotile/jantele arata bine, fara boalfe, nu-s ovalizate, nu bat la viteza.
Masina e f stabila, atata ca volanul era rotit spre stanga.
Am lungit bara de directie din stanga (am dat + o tura pana l-am facut sa stea drept) si am ajuns cu bine acasa de la granita.
In mod sigur inainte nu era bine reglat ca il simteam usor altfel.
Pe gume nu am vazut uzura, dar am facut doar 260km.
Eu suspectez ca s-a indoit capatul de bara/bieleta si a scurtat tija de directie.
Ce sa mai verific?
Ce credeti ca s-a intamplat?
Voi verifica masina mai in detaliu ca-s tare curios.
AStept orice sugestie.
Vineri ma astepata un drum pana la Praga, as vrea sa o rezolv cat de repede.

Comment