Cu ,,riscul,, de a bate recordul la numarul de topicuri deschise aici, va mai stresez cu o problema aparuta la masina. Ultima oara cand am fost la mecanic pentru a schimba termostatul (care pana la urma nu a fost identificat) am avut in bord mesajul pentru ,,coolant level,, asa ca mecanicul a mai adaugat apa in vas, acesta fiind gol. Acum (dupa o calatorie de aproximativ 100+ km, iar mi-a aparut mesjul. Am verificat masina a doua zi, ca sa fie motorul rece si surpriza, apa nu mai era in vas. Nu stiu daca masina are sau nu antigel in instalatie, sau o fi doar apa plata
Insa chiar si asa, teoretic nu ar avea unde sa se evapore, nu? Va intreb pentru ca nici nu observ urme de apa in scut sau pe la furtune, sub pompa de apa nici atat. Deci teoretic nu ar fi pierderi. A mai patit cineva asa ceva? Este posibil asta presupunand ca masina nu are antigel deloc in ea? In orice caz, urmeaza sa ii fac o presurizare a instalatiei sa vad daca ,,rasufla pe undeva,, si apoi o golire totala, pentru a adauga antigel. In legatura cu asta, in manualul e200 kompressor, spune sa urmez ,,Specificaþiile Mercedes-Benz pentru
consumabile, fisa 310.1 ,, dar in MB BeVo nu gasesc nimic de genul, mai exact am gasit asa ,,269.2 Complex grease (NLGI grade 2, Specification 269.2)
311.0 Coolant refining agents (Specification 311.0)
312.0 Coolant additives (water-soluble) without antifreeze protection requirement (Spec 312.0)
325.0 Anticorrosion/antifreeze agents (Specification 325.0)
325.2 Anticorrosion/antifreeze agents (Specification 325.2)
325.3 Anticorrosion/antifreeze agents (Specification 325.3)
325.5 Anticorrosion/antifreeze agents (Specification 325.5)
325.6 Anticorrosion/antifreeze agents (Specification 325.6),,
Voi ce tip de antigel folositi? Ma refer la posesorii de w211 e200 kompressor. Si o ultima intrebare pentru voi, stie careva unde este amplasat termostatul? Am gasit ceva videoclipuri pe net, dar pentru alte modele si din cate se pare nu arata deloc la fel cu ce am. Vreau sa aflu unde este deoarece trebuie sa il schimb, iar mecanicul nu stie de unde sa il scoata.

consumabile, fisa 310.1 ,, dar in MB BeVo nu gasesc nimic de genul, mai exact am gasit asa ,,269.2 Complex grease (NLGI grade 2, Specification 269.2)
311.0 Coolant refining agents (Specification 311.0)
312.0 Coolant additives (water-soluble) without antifreeze protection requirement (Spec 312.0)
325.0 Anticorrosion/antifreeze agents (Specification 325.0)
325.2 Anticorrosion/antifreeze agents (Specification 325.2)
325.3 Anticorrosion/antifreeze agents (Specification 325.3)
325.5 Anticorrosion/antifreeze agents (Specification 325.5)
325.6 Anticorrosion/antifreeze agents (Specification 325.6),,
Voi ce tip de antigel folositi? Ma refer la posesorii de w211 e200 kompressor. Si o ultima intrebare pentru voi, stie careva unde este amplasat termostatul? Am gasit ceva videoclipuri pe net, dar pentru alte modele si din cate se pare nu arata deloc la fel cu ce am. Vreau sa aflu unde este deoarece trebuie sa il schimb, iar mecanicul nu stie de unde sa il scoata.
Comment