Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Oscilatii Turometru

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    regulator de presiune ,mai ales daca ii faci o diagnoza si nu ai nici un cod de defect.

    Comment


    • #17
      Regulatorul de presiune, daca vorbim de Y74 valva regulatoare de presiune, are test dedicat in STAR.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

      Comment


      • #18
        Va multumesc frumos pentru sfaturi ,sper sa nu fie ceva grav si sa remediez problema !

        Comment


        • #19
          Convertizorul. Asta am patit si eu la W211. Bine...al meu a fost taxi si atunci avea 450.000 Km.

          Comment


          • #20
            S-ar pune problema de convertizor si la mine ,tinand cont ca nu are nici 160 de mii ??

            Comment


            • #21
              Am uitat sa specific ca ,cutia de viteza schimba f bine toate treptele ,insesizabil schimbul intre treptele de viteza ,nu smuceste ....

              Comment


              • #22
                La mine oscileaza numai pe loc : la cateva secunde are un tremur dar nu ma deranjeaza cred ca e vreun injector!Se pot rectifica injectoarele,e recomandat?, am ocazia sa le rectific gratis dar nu stiu daca nu cumva se deterioreaza si mai rau!?
                decat cocosat de munca mai bine burtos de bere!(mama prostilor e mereu gravida)

                Comment


                • #23
                  Peste 3 mii de km trebuie sa fac schimbul la ulei, filtru de aer si filtru polen. Sper sa-si revina turometrul. Tin sa mentionez ca, daca stau pe loc si virez rotile, vad cum turatia scade de aprox. 50 rpm. E posibil asa ceva?

                  Comment


                  • #24
                    Este normal ca atunci forteaza pompa de servo sa aiba mai mare presiune de lichid.

                    Comment


                    • #25
                      Voi schimba si debitmetru. unii prieteni imi spun ca e din cauza lui pt ca nu calculeaza bine fluxul de aer. Masina are schimb manual 6 trepte. Convertizorul ce rol are?
                      Last edited by marius.E220; 12-24-2012, 14:20 PM.

                      Comment


                      • #26
                        Salut!Ai REZ problema cu oscilatiiile?pt ca si a mea face așa !

                        Comment


                        • #27
                          La Paris nu se scrie corect si complet? Ia matale de citeste regulile de postare.
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                          Comment


                          • #28
                            Salutare tuturor celor ce sunt pe acest forum. Aceeași problemã o am și eu de ceva timp dimineața sau dupã o staționare mai îndelungatã peste zi. Mai exact am observat ca în general când motorul este rece sau temperatura scãzutã și apoi merge perfect. Sunt mici oscilații de maxim 100 de turații poate chiar înjumãtãțite pot sa spun dar și enervante ca te leagãnã și ai impresia ca mergi cu o mașinã veche pe benzina ce da sa se înece. Mașinã mea e un E220 de 150 cp din 2005 și cutie automata. Schimba foarte bine și fãrã socuri chiar și cu acest defect. Cu diagnoza stau cam prost în zona mea ca nu sunt cu stau diagnoza. Vãd ca din cei ce au postat cam aceeași problema nu au mai dat și un rãspuns cu poate rezolvarea cauzei. Eu am încercat doar pana la o diagnoza amãnunțitã sa intru pentru a dezbate. Un drum pana la Iași cred ca o sa fie soluția. Pana atunci dimineațã ori merg pe manual cu maxim viteza 2-3 ori o încãlzesc și dupã o oprire și reparare merg liniștit. În speranța cã poate voi fi pe lângã defect cu voi va salut și urez drumuri fãrã evenimente. Mulțumesc și stima

                            Comment


                            • #29
                              Da multumesc ca de obicei pentru promtitudine. Am incercat sa dau de colegul ce este din piatra neamt. O perioada indelungata tel nu a mers iar acum e plecat pentru mai mult timp. Din acest motiv am incercat sa aflu vreun rezultat de la unii colegi ce vad ca au cam aceeasi simptoma. De obicei imi mai rezolv unele probleme la iasi dar doar cand am drum sau doamne fereste de ceva foarte grav. Stiu ca am postat gresit imi cer scuze am gresit topicul prima data si sper sa nu mai gresesc. Am asteptatsiun raspuns din partea unui coleg dar ce vad ca pe unele topicuri dupa ce rezolva necazurile uita sa mai si dea si partea cea valabila. Iti Mulțumesc inca odata ptr rabdarea de a ne urmari si ne da sfaturi si cu speranta ca totul se va rezolva va urez numai bune. Stima

                              Comment


                              • #30
                                Same problem

                                Va salut , a aparut o rezolvare ceva ?? eu am un w212 din 2010 (E220 )de noua si cand era in garantie am dus o la MB si mi au facut update la ceasurile de bord si mi au resetat injectoarele ( cica au bagat curent pe ele cv de genul nu ma pricep ) si cica recomndarea lor este ca daca mai apare sa inlocuiesc ceasurile de bord . Nu a mai facut aprox un an dar acum a inceput sa se miste si masina dupa oscilatiile acestea de ex : daca o turez pe loc si cand revine la turatia normala tremura de vro 4 -5 ori si isi revine .... pe STAR nu au gasit nimica ....

                                Va multumesc poate a facut cineva cv ... totusi am doar 80k si masina o am de noua .....

                                P.S. acum 2 ani a venit directiva de fabrica sa imi schimbe injectoarele si calculatorul de bord si anumite trasee ...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF