Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Oscilatii Turometru

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Oscilatii Turometru

    De cand am luat aceasta masina (E 220 - W211 2005) ma confrunt cu aceasta ,,problema,, aceste oscilatii la turometru, mai exact aculul urca si coboara brusc pe distante mici pe ceasul turometrului.Dupa ce am cumparat-o am mers la rep.M.B. pentru a face o testare generala sa vad ce ar mai fi pe la ea si le-am zis si de aceste oscilatii. Pe tester nu au gasit nimic in legatura cu aceste oscilatii ale turometrului.Un sfat sau o parere daca stie cineva sau daca a mai pati cineva chetia asta.Mi-ati fost de ajutor pana acum si cu alte sfaturi pe care le-am cerut.

  • #2
    Mai precis cat se tureaza-subtureaza, 100-500-1000 rpm?
    Cand se manifesta? La relanti? In mers? Ai cutie automata?
    Oscileaza continuu? daca nu, pentru cat timp si cum? descrie mai in detaliu, deoarece poate fi ceva normal...

    Comment


    • #3
      E cutie automata.Oscilatiile la turometru sunt numai in mers cam 100... la relantii nu face absolut deloc.Prima data am crezut ca face de la clima dar nu are legatura.Un amic de al meu are un C class-sport edition la vre-o 160.000 km reali adus din germania si tot zice ca face si a lui.

      Comment


      • #4
        Filtru aer, filtru polen, debitmetru - schimbate la timp? EGR curatat? Galeria de admisie e in mintile ei?
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

        Comment


        • #5
          Filtru polen ? EGR e ok l-am schimbat acu vre-o 3-4 luni , la fel si filtru de aer de motorina asta de polen nu l-am schimbat ......

          Comment


          • #6
            Daca variaza cand esti in D (in mers la 100 km/h spre exemplu) cu pedala mentinuta constant, problema este din convertizor (in fata cutiei)

            Comment


            • #7
              Am avut ceva asemanator la w204 C 220 cdi - cva. In mers, viteza constanta, turometrul oscila 100-250 rpm, in plaja de turatii 1400 - 1900 rpm. Masina dusa si testata la ambii dealeri din Bucuresti. Tras linie si schimbat convertizor cva pe garantie, dar fara sa rezolve problema. Filtre schimbate tot timpul inainte de termen, EGR curatat, admisie curata, debitmetru functional in parametri, inlocuit pompa injectie presiune inalta, cva in parametri verificata in mai multe locuri, injectoare verificate de cateva ori, toate.. degeaba. Nimic din cele de mai sus nu au rezolvat problema.
              Pe tester, toate computerele masinii aveau rezultate aproape perfecte, insa... problema tot era acolo.
              Rezolvarea a fost simpla si ti-o recomand: VINDE-O!

              Comment


              • #8
                La mine oscilatiile sunt mai mici in jur de 100 rpm si face doar cateodatata , dimineata cand o pornesc cam 8-10 min.Nu o sa aleg varianta de a o vinde pentru atata lucru.E un pic enervant.. dar deocamdata nu ma scoate din sarite.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by spike2002 View Post
                  La mine oscilatiile sunt mai mici in jur de 100 rpm si face doar cateodatata , dimineata cand o pornesc cam 8-10 min.Nu o sa aleg varianta de a o vinde pentru atata lucru.E un pic enervant.. dar deocamdata nu ma scoate din sarite.
                  Injectoarele le-ai verificat? Verifica-le cu un tester si apoi cred ca o sa ii dai de cap. Bafta!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by SirDeadline View Post
                    Injectoarele le-ai verificat? Verifica-le cu un tester si apoi cred ca o sa ii dai de cap. Bafta!
                    Sa se verifice si pompa de injectie si ambii senzori de pe injectie. S-ar putea intradevar sa fie si de la convertizor, dar deocamdata nu dispera. Incearca mai multi mecanici care se pricep la mercedes si reprezentanta. Sper sa ii gasesti problema si sa o rezolvi ieftin. Bafta!

                    Comment


                    • #11
                      oscilatii la relanti

                      Salut!aceiasi problema am si eu la un w204 200cdi,cand sta la relanti imi oscileaza torometrul foarte putin nu mult dar acul se misca sus jos.dar am observat ca atunci cand temperatura de afara este sub 15grade nu mai face,numai cand temperatura este mai mare.multumesc si astept un raspuns daca cineva stie ce ar putea fi

                      Comment


                      • #12
                        Pe w211 la mine aceeasi problema am avuto dar se manifesta mai tare cand era rece afara rezolvarea a fost schimbul de ulei la cutie si convertizorul din cate am inteles eu de la ei era ceva de genul ca nu mai sesiza corect cutia cand trebuie sa schimbe viteza, ma rog dupa ce au fost schimbate o disparut problema.

                        Comment


                        • #13
                          Salut tuturor. Am un MB E220 cdi din 2005. Si a mea prezinta o anomalie cu turometrul. Am cumparat-o in oct 2011. in decembrie am schimbat EGR, in martie am schimbat un furtun la intercooler pt ca mi s-a spart, apoi filtru de aer. A mai trecut o saptamana si am observat ca masina are o "problema". Iarna cand porneam clima turometrul crestea singur pana la 900 rpm. Acum nu mai face asa, iar acul de la turometru ramane la 750 rpm, in loc de 800 cum era la inceput. Parca nu mai are aceeasi vlaga cand o accelerez. Nu stiu ce sa mai cred. Am schimbat uleiul la 10 mii km, am schimbat sonda Lamda, filtre la timp... Parca nici motorul nu mai are presiune. Ce poate sa fie? Careva are anomalia asta? Ast raspuns.

                          Comment


                          • #14
                            Salutare ! Si eu am cam aceeasi problema ,am un w211 din 2005 ,220 cmc 150 cp,iar de cand a venit frigul ,am observat ca ,atunci cand plec cu masina dimineata si nu apuca sa se incalzeasca catusi de putin motoru are unele oscilatii ale turometrului (100-150 de ture ) asta pana se incalzeste un pic motoru ,iar dupa aceea dispar . sa zicem ca merg constant cu 50-60 la ora ,oscileaza ,iar daca o acelerez usor constant nu intrerupe si nici nu se subtureaza ,sta ok la relantiu, asta pana imi apare la temp in bord 2-3 liniute si dupa aceea merge normal . Care ar putea fi problema ?
                            Last edited by Yogy86; 12-01-2012, 20:43 PM.

                            Comment


                            • #15
                              Incepe cu un STAR (recomand Marian http://www.clubmercedes.ro/diagnoza-...=diagnoza+star).
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF