Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Jante E class

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In momentul in care am luat masina in CIV avea (inca mai are) jante pe 15 iar ea era echipata cu jante pe 16. La omologare le-am cerut celor de la RAR sa-mi treaca si jantele in CIV. Raspuns dat de directorul RAR Galati:
    - Pai sa vedem ca nu-i treaba simpla. Trebuie cautat pe situl constructorului sa vedem daca sunt acceptate de constructor, daca nu afecteaza caracteristicile costructive etc. etc. vrajeala de popa de tara.

Fac identificarea in vederea inscrierii in circulatie, cand sa-mi elibereze dovada aia: pai trebuie sa mergi la d-l director sa vezi de ce a semnat aici pe aceasta fisa. Stai in fata usii si asteapta sa intri la D-l Director al RAR Galati 3,5 ore. Am crezut ca turbez. Intra ba unu ba altul pe mine ma tot amana. Nici de-al dracu nu i-am dat spaga (sa-l futa cainii-cred ca el astepta niste lovele). M-am dus la cel care-mi facuse identificarea mai devreme (un inginer) si l-am intrebat ce trebuie sa fac. El mi-a raspuns: ce-si face omul cu mana lui.....nu puteai sa le lasi dracului de jante??? Trebuia sa-i dai lu' asta (d-l director) idei??? Da un pix. Taie omul cu 2 linii semnatura d-lui director, ii multumesc, ma intorc la ghiseu si primesc acel certificat. Tare de treaba omul. N-a primit nici un ban, desi puteam si eu sa tai cu pixul acea semnatura de pe fisa de inspectie.

Asta e aventura mea cu RAR-ul legata de omologarea unor jante pe care in Germania le-am vazut pe multe masini. La noi niste labari de oameni asteapta numai sa te prinda la cotitura si sa te jupoaie. Drept pt care ii multumesc acelui domn director pt intelegerea de care a dat dovada si promptitudinea cu care mi-a rezolvat problema, i-ar din partea mea va avea frigiderul plin cu salam pt toata viata lui. Salamul cu tot cu smantana in el.

De atunci merg cu acele jante si am spus ca nu voi mai cere niciodata o modificare de acest tip in CIV. Punct.

Comment

Originally posted by vladruse View Post
      Orca tu pari baiat de treaba si pari si destept...
      .........se pare ca m-am inselat....

pe geamurile laterale fata nu ai voie sa pui nimic in Romania...nimeni..nici atat nu stii? eu n-am sustinut niciodata contrariul....

Talonul cand il voi scoate va avea trecute aceleasi dimensiuni ca si in CIV
      , ti-am mai zis odata....
      Poza cu CIV o voi posta ....si-o sa vezi ca sint mai multe tipuri de jante , cum am mai zis....nu neaparat 10...

Comment

Te inseli, in Romania exista folie cu omologare RAR care se poate aplica si pe geamurile laterale fata si se numeste folie antiefractie, care este atat de deschisa incat, practic, nu coloreaza geamul de loc, iar unele firme ofera omologare RAR si pentru foliile cu transparenta de cel putin 70%-72% care sant omologate RAR. Din partea mea poti sa-ti pui ce folii vrei, nu te-am tras la raspundere, eu doar remarcasem ca foliile fata de pe masina din poza pusa de tine sant pre-a inchise ca si transparenta, si doar am dedus ca nu pot fi omologate.
        Despre talon, care talon, tu mai intrebat daca talonul tau e la mine !, si tot tu ai spus ca in talon sant trecute 10 dimensiuni de jenti/roti, cu mai multe tipuri de pneuri.

Jantele sint trecute...de fapt in talon sint vreo 10 dimensiuni la roti, incepand de la 15' pana la 17" cu mai multe tipuri de pneuri.
        Mie nu trebuie sa-mi mai dovedesti nimic, si nici nu era nevoie, intrebarea mea de la care a inceput tot acest dialog a fost pur nevinovata, eram curios daca ai reusit la RAR sa-ti treci in acte acele marimi de anvelope, intrebare la care nu era cazul sa dai un raspuns ironic, raspuns pe care dealtfel observ ca la-i si sters. Acum in ultimul tau post incepi prin a ma face si prost (in legatura cu folia fata), bravo.

Dialogul ar trebuii sa duca spre ceva constructiv, si ideea care trebuie sa iasa in evidenta este ca putem pune orice fel de anvelope cu conditia sa le avem trecute si in talon, si eventual cum putem face sa le trecem in talon.
        Last edited by orca; 02-02-2008, 15:16 PM.
        .. ________ ..
        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by ziggo View Post
          am un e220 din 2003 cu jante de 16 inch
          m-ar interesa sa-mi schimb jantele cu unele mai mari si mai frumoase
          ce-mi recomandati?

ps: am vazut in germania un e220 cu bodykit de AMG. e posibil sa imi pun si eu asa ceva?
          Daca inca mai e valabila oferta as fi eu interesat la un schimb.Tocmai mi-am luat un "cobran imperial" si are pe el jante cam sport pt gusturile mele le-as da la schimb cu unele mai mici.Am atasat o poza cu ele.
          Attached Files
          MÃREAȚA COBRA

Comment

Asta e poza cu CIV-ul sa vada lumea ca sint trecute mai multe dimensiuni la roti pentru W203 si anume:
            195/65 R15
            205/55 R16
            225/50 R16
            225/45 R17
            245/40 R17

Cei de la RAR le-au trecut pe toate fara pile sau spaga pentru ca erau toate specificate in documentele masinii de la producator.
            De folie noi vorbeam de cea colorata nu de antiefractie ....de aia stiam de multi ani. Folie colorata n-ai voie deloc domnu Orca....chiar daca unele firme spun ca dau autorizare.....eu sint la a 3-a masina cu geamuri negre si am incercat toate solutiile, ionizare si folii.....crede-ma ca m-am documentat bine......legea interzice orice folie de orice nuanta cat de mica pe geamurile laterale fata.
            Eu chiar acum 2 ore am schimbat-o pe cea din fata cu una la fel ca-n spate, transparenta doar 5%......binenteles pe propria raspundere.
            Last edited by VLADD; 12-23-2009, 23:44 PM.

Comment

Originally posted by orca View Post
              Daca in talon sint trecute 10 dimensiuni, ori nu ai talon Romanesc, ori ai avut pile la RAR.
              Nu mi-o lua in nume de rau, dar vezi ca nu sant trecute 10 (zece) dimensiuni.
              Sa-ti mai vand un pont, poate-l sti, poate nu, dar cei de la RAR nu ti-au specificat in CIV ca; anvelopele de 245/40R17 constructorul le-a omologat doar pentru puntea spate.

pe geamurile laterale fata nu ai voie sa pui nimic in Romania...nimeni..nici atat nu stii?...
              Pana la urma se pare ca esti de acord cu mine, exista folie omologata pe geamurile fata.
              .. ________ ..
              (Oo\==/oO)
              ..U...............U.
              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

Chiar nu vrea nimeni sa faca schimb de jante cu mine?Ofer jante frumoase sportive pt unele mai urate mai mici,ca eu sunt un mosuletz fara aptitudini sportive
                Attached Files
                MÃREAȚA COBRA

Comment

In mare cam seamana modelul jentilor, fara gluma...

.. ________ ..
                  (Oo\==/oO)
                  ..U...............U.

Comment

eu sunt..ce dimensiuni au? as vrea sa le vad live...id mess: mezzo_ugd .da`mi add acolo,si vb mai multe.

edit: @orca:cele de pe SLR nu au "nituri".acestea de pe E mi se pare ca au.dar ideea e cam aceasi.
                    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                    Si o panarama de scuter

Comment

Jante !!!!

Salutare'
                      daka nu te superi, pot sa-mi dau cu parerea? Uitate in COC-ul masinii si in talon daka este inmatriculata, pt k nu cred k poti sa-ti pui genti pe 18". Daka are filtru de particule, sigur nu poti pentru k nu sunt trecute in talon, si MERCEDES recomanda pt acest model numai pe 16".
                      Cat despre gentile de crom, merge sa le pui si da bine, daka ai si pachetul ext. crom. (ornamente).
                      Eu unul sunt pentru replici k nu-ti pare rau in caz de le strambi, lovesti, etc. plus k nu este nici o diferenta majora...
                      Dar daka nu ai ce face cu banii.....
                      Eu am unele de 18" de 9 luni si sunt super multumit de ele.
                      Pot sa ti le arat daka vrei.
                      M-au dus cam 1100 - 1200 Euro cu tot cu cauciucuri Yamamoto ZR.
                      Mertz1.jpg

Mertz6.jpg
                      Last edited by alx69; 03-03-2008, 01:15 AM.

Comment

Originally posted by alx69 View Post
                        Salutare'
                        daka nu te superi, pot sa-mi dau cu parerea? Uitete in COC-ul masinii si in talon daka este inmatriculata, pt k nu cred k poti sa-ti pui genti pe 18". Daka are filtru de particule sigur nu poti pentru k nu sunt trecute in talon, si MERCEDES recomanda pt acest model numai pe 16".
                        Cat despre gentile de crom, merge sa le pui si da bine, daka ai si pachetul ext. crom. (ornamente).
                        Eu unul sunt pentru replici k nu-ti pare rau in caz de le strambi, lovesti, etc. plus k nu este nici o diferenta majora...
                        Dar daka nu ai ce face cu banii.....
                        Eu am unele de 18" de 9 luni si sunt super multumit de ele.
                        Pot sa ti le arat daka vrei.
                        M-au dus cam 1100 - 1200 Euro cu tot cu cauciucuri Yamamoto ZR.
                        [ATTACH]3525[/ATTACH]

[ATTACH]3526[/ATTACH]

Superb E-ul tau cu jantele alea.Ce motorizare are?
                        Mercedes-Benz.The technology of seduction.

Comment

E 220CDI tuning motor 180CP.

Comment

uite ce ti-as recomanda eu
                            Attached Files
                            Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

Comment

Parca se dorea sa se discute despre jante si nu despre hartii.
                              hai sa vedem fiecare ce jante avem si sa ne bucuram sa avem jante si cauciucuri pe mercedes...
                              Attached Files
                              SorinocoMan

Comment

... si mi-ar place ceva de genul ...
                                Attached Files
                                SorinocoMan

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF