Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Jante E class

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

oz pe mercedes? ...cam sportive pt un E class
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Comment

dottore sau popeye- deschideti o vulcanizare cu indreptat jante aliaj,de jante sh va aduc eu.....sigur se cishtiga mai bine decit cu mecanica...

Comment

Asta sa fii sigur...

Comment

Originally posted by vladruse View Post
          Orca mai documenteaza-te cu dimensiunile...si ai sa vezi ca si in cartea de identitate sint trecute toate tipurile de roti cu care poate fi echipata masina.....sint mai multe omologari. N-am scanner ca-ti aratam CIV
          Bravo !, ai inteles tot, o sa cer la cineva sa-mi arate si mie cum arata un CIV.
          PS.
          CI = este carte de identitate (actualul buletin)
          CIV = carte de identitate vehicul
          Last edited by orca; 02-01-2008, 15:44 PM.
          .. ________ ..
          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
          (Oo\==/oO)
          ..U...............U.
          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by obsidianblack View Post
            Pune-i niste jante cromate pe 18''.
            Vin foarte bine pe W211.
            cromul e exact alegerea super perfecta precum spunea orca mai sus..
            si uite de ce:

1.dau o imagine super masinii precum sunt cele ale rapp-erilor negri din tara tutuor posibilitatilor
            2.fiind mult mai grele decat jentile normale ,reduce consumul de combustibil si ajuta la demarajul masinii
            3.daca si au talonul foarte mic maresc durata de viata a bucsilor iar caseta de directie are mai putin de suferit datorita stabilitatii si nu mai ai nevoie sa tot corectezi din volan traiectoria masinii
            4.o durata de viata mult mai mare fata de jentile normale datorita cromului ce nu e casant ...avand foarte multe utilitati si in industria aeronautica,ceace se traduce cu o economie de timp si de bani adusa propietarului datorita faptului ca reduce vizitele la vulcanizare
            5.sunt mai ieftine si apoi atrag atentia oricui...toti apoi apreciind calitatea stilistica deosebita a propietarului ce a montat asa ceva pe un mercedes

acum vorbind serios recomand numai utlizarea jentilor originale mercedes si nu a imitatilor sau a celor cu talon foarte jos

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
              cromul e exact alegerea super perfecta precum spunea orca mai sus..
              si uite de ce:

1.dau o imagine super masinii precum sunt cele ale rapp-erilor negri din tara tutuor posibilitatilor
              2.fiind mult mai grele decat jentile normale ,reduce consumul de combustibil si ajuta la demarajul masinii
              3.daca si au talonul foarte mic maresc durata de viata a bucsilor iar caseta de directie are mai putin de suferit datorita stabilitatii si nu mai ai nevoie sa tot corectezi din volan traiectoria masinii
              4.o durata de viata mult mai mare fata de jentile normale datorita cromului ce nu e casant ...avand foarte multe utilitati si in industria aeronautica,ceace se traduce cu o economie de timp si de bani adusa propietarului datorita faptului ca reduce vizitele la vulcanizare
              5.sunt mai ieftine si apoi atrag atentia oricui...toti apoi apreciind calitatea stilistica deosebita a propietarului ce a montat asa ceva pe un mercedes

acum vorbind serios recomand numai utlizarea jentilor originale mercedes si nu a imitatilor sau a celor cu talon foarte jos
              Vad ca omul a scris destul de clar ca-l intereseaza jante mai mari si mai frumoase pentru a-i ''imbunatati'' aspectul masinii,nicidecum ca l-ar interesa ceea ce ai mentionat.
              Si ma amuza totodata aceste sfaturi de ''expert'',usor ironice.
              Imi dau seama ca nu vorbesti din proprie experienta.
              Mercedes-Benz.The technology of seduction.

Comment

Originally posted by ziggo View Post
                am un e220 din 2003 cu jante de 16 inch
                m-ar interesa sa-mi schimb jantele cu unele mai mari si mai frumoase
                ce-mi recomandati?
                Daca vrei neaparat sa schimbi jentile de 16 cu unele mai mari te pot sfatuii sa cumperi doar modele omologate pentru masina ta, pentru a nu avea neplaceri, si sa te asiguri ca poti avea trecute dimensiunile anvelopelor pentru respectivele jenti si in CIV, si in talon. Mercedes W211_E220CDI este omologat de constructor doar cu urmatoarele marimi :
                7J16H2ET33, cu anvelope 205/60R16, Fata & Spate
                7.1/2Jx16H2ET42 sau 8Jx16H2ET36, cu anvelope 225/55R16, Fata & Spate
                8Jx17H2ET38 sau 8.1/2Jx17H2ET38, cu anvelope 245/45R17, Fata & Spate
                8Jx18H2ET30 sau 8.1/2Jx18H2ET38, cu anvelope 245/40R18, Fata & Spate
                9Jx18H2ET39 cu anvelope 265/35R18, doar pe axa spate

Te rog spunele unor colegi de aici de pe forum cate marimi de anvelope are Mercedesul tau trecute in talonul Romanesc, talon Romanesc pe care defapt unii nici nu-l au, cel putin nu de la o asemenea masina si pe numele lor, pentru a-l putea scana.
                Stie cineva cate marimi de anvelope sant trecute in talonul Romanesc la ; Dacia Logan si la Opel Corsa C ?.
                Last edited by orca; 02-02-2008, 14:49 PM.
                .. ________ ..
                (Oo\==/oO)
                ..U...............U.
                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

La logan sunt 2 marimi.

Comment

Originally posted by Danny_bb View Post
                    La logan sunt 2 marimi.
                    Multumesc
                    DACIA LOGAN = 165/80R14 85T si 185/65R15 88T
                    OPEL CORSA C= 155/80R13 79S si 175/65R14 82T
                    Last edited by orca; 02-02-2008, 14:11 PM.
                    .. ________ ..
                    (Oo\==/oO)
                    ..U...............U.

Comment

Ai grija ce si cum spui Orca....uite promit ca azi pozez CI si o pun aici sa te convingi....
                      Talon nu am pt. ca inca n-am inmatriculat masina in Romania, nu din alt motiv...

Comment

Intrebarea mea a fost asta...
                        Originally posted by orca View Post
                        Sant omologate, trecute si in talon ?, Folia de pe geamurile fata sigur nu este omologata.
                        Iar raspunsul tau a fost...

Originally Posted by vladruse View Post
                        Orca talonu meu e cumva la tine?
                        Last edited by orca; 02-01-2008, 16:50 PM.
                        .. ________ ..
                        (Oo\==/oO)
                        ..U...............U.

Comment

Orca tu pari baiat de treaba si pari si destept....asa ca gandeste-te putin...

Cand o masina intra in Romania, in vederea inmatricularii primul lucru care il face este OMOLOGAREA , adica te duci la RAR si iti fac Carte de Identitate ok ?
                          Pai daca eu zic ca sint trecute in Carte toate dimensiunile ce intrebare mai e asta , daca sint omologate ?
                          Iar pe Certificatul de inmatriculare va aparea acelasi lucru ca si in CI zic eu...tu ce crezi?

La partea cu folia......iti raspund: pe lateral spate si luneta este omologata, legala si certificata....si cum mai vrei sa-i spui......iar la geamurile din fata romanii au un proverb: nu-i treaba magarului de unde beau oile apa.
                          Oricum n-am inteles nici acum ce treaba are folia mea cu topicul omului....mai bine ii aratai niste poze cu jante decat sa starnesti discutii inutile in necunostinta de cauza......

Bravo !, ai inteles tot, o sa cer la cineva sa-mi arate si mie cum arata un CIV.
                          PS.
                          As vrea sa ma lamuresti si pe mine, poate nu stiu eu bine....care e diferenta dintre cele doua? Eu stiu doar de existenta a doua documente oficiale: Cartea de Identitate a Vehiculului si Certificatul de Autenticitate
                          Poate te referi la cartea service si faci confuzie.....oricum trebuie lamurita treaba sa stie lumea exact....
                          Last edited by Danny_bb; 02-01-2008, 17:58 PM.

Comment

Am pus o intrebare pur nevinovata, care eventual putea deschide o discutie constructiva pentru a trage un semnal de alarma si deschide ochii celor care vor sa-si monteze ulterior jenti mai mari. Esti de acord cu mine ca majoritatea nu au in taloanele Romanesti toate marimile de jenti omologate de constructor, si asta din cauza nesimtirii celor de la RAR, care nu au trecut in CIV toate marimile. Recunosc ca as fi surprins sa constat ca W203-ul tau are trecute in CIV 10 feluri de jenti omologate, si de acea am spus "inseamna ca ai pile la RAR" prin asta defapt chiar te laudam. Despre folie era in ideea ca ; daca ai fost cu folia neomologata de pe fata la RAR inseamna ca ai pile.

Adica ironic spus, ai inteles pe dos la ce m-am referit eu, care aveam o treaba cu omologarile RAR, nu cu tine si masina ta.

PS.

CI cum ai scris tu este carte de identitate (actualul buletin a unei persoane)
                            CIV este cartea de identitate vehicul
                            Last edited by Danny_bb; 02-01-2008, 17:57 PM.
                            .. ________ ..
                            (Oo\==/oO)
                            ..U...............U.

Comment

Esti de acord cu mine ca majoritatea nu au in taloanele Romanesti toate marimile de jenti omologate de constructor, si asta din cauza nesimtirii celor de la RAR, care nu au trecut in CIV toate marimile. .
                              Da, corect.....majoritatea masinilor tunate merg ilegal cu jante mai mari. Cei care vor sa le schimbe ca si initiatorul topicului ar trebui sa stie ca daca depaseste 18" parca, la masina lui nu are cum sa fie in legalitate. La mine nu e cazul.

[/QUOTE]Recunosc ca as fi surprins sa constat ca W203-ul tau are trecute in CIV 10 feluri de jenti omologate[/QUOTE]

Are trecute pe 15", 16" si 17" , fiecare cu 2-3 dimensiuni de cauciucuri.......chiar voi poza CI sa vedem....am mai vazut si la un Passat 2003 la fel.......

Originally posted by orca
                              Adica ironic spus, ai inteles pe dos la ce m-am referit eu, care aveam o treaba cu omologarile RAR, nu cu tine si masina ta.

PS.

CI cum ai scris tu este carte de identitate (actualul buletin a unei persoane)
                              CIV este cartea de identitate vehicul
                              Cum am scris, cum n-am scris ma refeream la masina, nu la persoane........ironiile tine-le pt. tine. Daca ai o problema cu omologarile RAR vorbeste cu ei, nu fii malitios cu mine.....mie in general imi provoaca sila oamenii care vad mai repede paiul din ochiul meu decat barna din ochii lor........sper sa nu fii si tu printre ei

Ziggo si eu sint de parere ca tot pentru niste jante originale de Mercedes ar trebui sa optezi. Mie mi-au placut la nebunie modelul de S pe 18 " dar nu in varianta cromata. Aici e si cromat si simplu sa vezi comparativ:
                              Last edited by VLADD; 12-23-2009, 23:44 PM.

Comment

Originally posted by vladruse
                                .......ironiile tine-le pt. tine. Daca ai o problema cu omologarile RAR vorbeste cu ei, nu fii malitios cu mine.....mie in general imi provoaca sila oamenii care vad mai repede paiul din ochiul meu decat barna din ochii lor........sper sa nu fii si tu printre ei
                                Daca te reintorci si recitesti dialogul nostru vei vedea ca primul tu ai fost ironic :
                                "Orca talonu meu e cumva la tine ?"
                                Probleme cu RAR avem toti cei care nu avem pile, si nu cred ca e un lucru rau sa dezbatem problema omologarilor RAR.
                                Defapt nu vad ce te-a deranjat la intrebarea, si la afirmatia mea : "Sant omologate, trecute si in talon ?, Folia de pe geamurile fata sigur nu este omologata."
                                Si daca tot veni vorba se pare ca nu m-am inselat : n-ai talon, cel putin RO pe numele tau, si nici folie fata omologata, mai ramane de vazut care sant cele 10 marimi de jenti din CIV-ul Mercedesului tau, caci constructorul german Mercedes are omologate de toate doar 8 marimi de jenti pentru W203, din care trei marimi sant doar pentru puntea spate.
                                Last edited by orca; 02-01-2008, 21:13 PM.
                                .. ________ ..
                                (Oo\==/oO)
                                ..U...............U.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF