Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Jante E class

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa le stapanesti sanatos si sa pui si tu niste poze cu ele pe masina.

Comment

Tot la aia pe site au si jante cu gume.Daca nu tre sa stii pe careva care mai merge afara dupa masini...sigur te poate ajuta.Si eu caut de vara aceleasi dimensiuni pe fata si 245/55 pe spate.In Bt la vulcanizarea de pe sucevei aia fost??Succes la cautare

Comment

Originally posted by al3x82 View Post
        Sa le stapanesti sanatos si sa pui si tu niste poze cu ele pe masina.
        MS alex, chiar am nevoie de urarea ta, dupa ce am vazut ce scria pe spatele jantelor....
        Ma asteptam ca producatorul sa fie Threeface Tuning Italy, dar teapa, sunt made in china....mi-a cam perit cheful de montaj pe masina...
        Eu le-am luat la oferta (vorba vine) - 380eur, dar pt. 100 euro mai putin m-am ales cu chinezerii....

O sa imi caut saptamana asta gume, se pare ca o sa trebuiasca sa imi sporesc de acum atentia la maxim....nu am idee cat de rezistente vor fii.

Eu am mers pe ideea ca replicile made in italia sunt destul de ok la capitolul rezistenta/ovalizare, am multi prieteni cu replici cu talon mic si vad ca sunt aproape la fel de rezistente ca cele originale....dar cand ma uit la ale mele, hmm...

Ps: Ionut, eu am fost la vulcanizarea de vizavii de dedeman, si nu au pe 245, au ceva pe 235 dar mi s-au parut cam uzate...cred ca bat un drum pana la suceva, radauti. Poate mai stii personal niste depozite prin Bt?
        Last edited by flavius89; 03-22-2010, 11:11 AM.
        MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Anul trecut am luat de la vulcanizare(la iesire din Bt pe dreapta ps Sucevei.care a fost si spalatorie)cu 270 ron bucata noi 225/45 17.Dar daca vrei pot vorbi sa aduca din Germania...la pret rezonabil

Comment

Am gasit un site din germania cu,cauciucuri si piese tot felul toate marciile http://www.reifendirekt.de/
            Last edited by mihai_urotiorc; 03-22-2010, 20:58 PM.
            Allways on the move...
            http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

Felicitari! Ai descoperit www.cauciucuridirect.ro
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Salut,puteti intra pe un www.raifen.com si vedeti ce modele de jante va vin bine pe masina , aveti posibilitatea de a simula cum vine janta pe masina

Comment

Am o mica problema la un set de jante replica, la rotile din fata, nu mai pot pune capacelul cu logo-ul masinii, nu imi permite acel butuc sferic (probabil e ascuns rulmentul - capsulat), mai am nevoie de inca 1cm de spatiu ca sa incapa....
                  Ce imi recomandati sa fac?

Comment

Cauti pe ebay.de capacele cu logo Mercedes la dimensiunea respectiva (masoara si tu raza) sau prin targuri. Desi astea-s cam stas...
                    Sau pui capacelele rotilor la loc (ce-o fi scriind pe ele tu stii...; daca e fro firma - gen italdesign - n-ar fi problema; sa nu fie opel sau frun alt logo, ca da nashpa).
                    Sa-mi zici si mie dimensiunea/raza. Curios e ca pe spate (inteleg) pacane capacelele si doar pe fata nu.
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Nu ai inteles chiar in totalitate problema....pe fata, este un butuc sferic ce acopera rulmentul (cred) , pe spate eu un alt fel de butuc ( iese mai putin in afara, si e taiat astfel incat sa incapa capacelul).
                      Problema e ca nu intra capacelul in adancime, loveste acel butuc, mai am nevoie cam de 8-9mm spatiu ca sa intre...(logourile sunt de mercedes, nu intra nici cele originale, jantele sunt replica si au un designe mai ciudat in zona aceea)

Comment

Am aceeasi problema ca si colegul flavius89 la jentiile mele originale mercedes pe 15 tzoli,la mine tot asa imi sta capacelul scos cam tot asa 8 mm dar la mine nu-mi cad si le-am lasat asa putin scoase pe perioada de iarna...acum ca vine vara imi pun cele pe 16 tzoli tot originale mercedes,inca nu le-am pus de cand am luat masina dar sper sa nu-mi iasa si la cele pe fata capacelul ca e cam naspa cei drept.

Flavius89 cred ca singurele posibilitati sunt ori distantiere la jenti pe fata,ori capacel cu adancime mai mare,dar de astea eu nu am gasit(capacele ''adancite'').Bafta!
                        Allways on the move...

Comment

As baga polizorul in E-klasse, sa tai 1cm din acel butuc, dar nu stiu ce descopar....ma tem sa nu intre praf la rulment.

Am avut cateva tentative de search la distantiere, dar nu am gasit pt mercedes. Si in plus....nu prea imi place ideea, nu stiu cat de safe este. (ahh, mai am si filetul de pe prezon destul de scurt...deci cade ideea)

Comment

Atunci iti ramane doar solutia cu ''capacelele adancite'' dar nu stiu pe unde ai putea gasii asa ceva.Incearca de la un magazin care au accesorii de jenti si poate ai noroc.In rest si eu la fel...totusi am jenti originale si nu-mi sta capacelul pe janta..interesant nu ?!
                            Allways on the move...

Comment

Este safe cu distantiere...mai cauta si sigur gasesti(mai lata deci mai stabila)si prezoane poti sa i-it faci cate vrei si la ce dimensiune vrei tu la orice strungar.Spor la treaba si daca ai timp arata si mie masina cu jante cand esti prin oras.

Comment

Aceeiasi problema ca a lui Flavius am avut-o si eu si am rezolvat-o cumparand doua capace mai ieftine si le-am rupt piciorusele ,apoi le-am lipit cu un lipici (care se prepara amestecand doua solutii) pe janta dupa care am lipit chestiile alea cu sigla mercedes cumparate de la acelasi magazin ca si capacele.Am facut treaba asta in septembrie si pana acum nu s-au dezlipit la spalatorie,iar de dat jos o sa le dau cand voi schimba anvelopele peste vreo 30000 de km.Distantierele nu intra in discutie.
                                CL 99 BAN W211 E270cdi

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF