Originally posted by alexferdean
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
termostat e 220 cdi
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
-
Sa stiti ca termostatul e de vina. Am mers cu masina 10km in oras si s-a dus apa la 60 de grade. Am ajuns acasa, am pus un termometru electronic in vas si mi-a aratat 59 de grade. Apoi am pus o rezistenta reglabila in locul sondei si i-am dat 300 ohmi si indicatorul s-a dus la 80.
Oricum termostatul vine cu senzor, corp si garnitura asa ca sigur se va remedia problema.
Urmeaza sa imi cumpar si eu un termostat in cel mai scurt timp!
Comment
-
Schimbati termostatul
Salutare.
Am avut aceeasi problema.
Si cum eram mai la inceput am fost la reprezentanta sa il schimb. Am schimbat si antigelul atunci.
Interesant a fost ca a trebuit sa duc ceva munca de convingere cu consultantul service. El era convins ca "asa e normal" cand e mai racoare afara si ca daca motorul nu fierbe sa nu umblu la termostat. Cam asta e nivelul "reprezentantilor" din reprezentante.
Pana la urma le-am spus sa il schimbe ca asa vreau eu, ca doar eu le platesc.
(La W123 Cobra 200D 1977, motorul statea la 85 de grade si la -20 grade).
De atunci motorul merge pe la 90 de grade indiferent de stilul de mers.
Dupa cum s-a spus si mai sus, radiatorul are o capacitate mai mare de racire decat are motorul de incalzire. Asta e valabil pentru majoritatea regimurilor de condus.
Am facut un Transfagarasan cu pedala la fund si atunci temperatura la apa (antigel) a urcat putin. Sistemul este presurizat, asa ca se pot accepta si temperaturi de putin peste 100 de grade fara sa fiarba.
Oricum, majoritatea mergeau incet si unii chiar scoteau aburi la propriu.
Sper sa fie util post-ul.
Schimbati neaparat termostatul. Altfel scurtati viata motorului.
Comment
-
salut,
Am fost si mi-am comandat termostatul la reprezentanţa Mercedes, ma costa 260 ron, urmeaz sa il primesc zilele astea si am sa-l schimb. Va spun cum se comporta masina dupa ce il schimb. Daca vreti sa testati termostatul inainte de al schimba luati un termometru, bagti termostatul in apa şi incalziti apa, daca functioneaza bine ar trebui sa se deschida pe la o temperatura de 80 si ceva de grade, daca se deschide la temperatura mai joasa e stricat şi trebuie inlocuit.
Comment
-
Foarte bine.
Asta imi aduce aminte de cum se "exploatau" Daciile cand eram mic.
Toata vara mergeau fara termostat. Ca sa nu se incinga. Si cum venea iarna, se facea frumos un ceai in care se proba termostatul.
Uneori se intepenea si trebuia fiert bine in ibric pana cand se deschidea prima data dupa o pauza lunga. Pentru aroma, in ibric se punea si un termometru.
Apoi inca cateva teste cu ibricul pana cand isi revenea si incepea sa deschida normal, pe la 80 de grade.
Lasand gluma la o parte, principiul dupa care se fac termostatele a ramas la fel. Si e absolut normal ca dupa cativa ani de functionare sa aiba nevoie de inlocuire.
Drum bun.
Comment
-
Originally posted by silviulr View PostFoarte bine.
Asta imi aduce aminte de cum se "exploatau" Daciile cand eram mic.
Toata vara mergeau fara termostat. Ca sa nu se incinga. Si cum venea iarna, se facea frumos un ceai in care se proba termostatul.
Uneori se intepenea si trebuia fiert bine in ibric pana cand se deschidea prima data dupa o pauza lunga. Pentru aroma, in ibric se punea si un termometru.
Apoi inca cateva teste cu ibricul pana cand isi revenea si incepea sa deschida normal, pe la 80 de grade.
Lasand gluma la o parte, principiul dupa care se fac termostatele a ramas la fel. Si e absolut normal ca dupa cativa ani de functionare sa aiba nevoie de inlocuire.
Drum bun.
Comment
-
Cat de curand va trebui sa fac schimbul de ulei si toate filtrele asa ca mi-am comandat si termostatul insa va intreb este dificil de shimbat ,l-a mai schimbat cineva singur aveti foto sau stiti un sit-e anume (sevice manual)?mercedes e classe 220cdi w211
Comment
-
Cu siguranta o sa trebuiasca scos tot antigelul din sistem. Care se scurge intr-o galeata / lighean, etc.
Poate ar fi bine sa comandati si antigel nou. Eu n-as vrea sa imi bat capul cu ceva impuritati care au aterizat din intamplare in galeata cu antigel vechi.
Comment
-
L-am schimbat ieri fara sa scot antigelul am pierdut cam 1 litru pe care l-am adaugat dupa terminarea operatiei.Temperatura acestuia a ajuns la aproximativ 85 grade dupa nici4 km la o temperatura ambianta de 14 grade.Ramane de vazut cum afecteaza consumul .mercedes e classe 220cdi w211
Comment
-
Originally posted by gianny View PostL-am schimbat ieri fara sa scot antigelul am pierdut cam 1 litru pe care l-am adaugat dupa terminarea operatiei.Temperatura acestuia a ajuns la aproximativ 85 grade dupa nici4 km la o temperatura ambianta de 14 grade.Ramane de vazut cum afecteaza consumul .
Comment
-
Chiar nu imi dau seama, atatia oameni cu problema asta si sa aibe toti termostatul stricat...?[/QUOTE]
Se strica si termostatul...cat sa tina?Ai vazut masina de 2008 care sa aiba nevoie de schimbat termostatul?Majoritatea au 5 ani vechime , deci nu mi se pare ceva grav.Totusi e o piesa mecanica , eu de exemplu l-am schimbat pe cel original dupa 7 ani de utilizare.
Comment
-
Unde as putea gasi si eu un termostat mai ieftin, dupa cum spuneau colegii undeva pe la 150 de lei ca eu am gasit numai de la 350 de lei in sus si unde am gasit cu 177 de lei nu il au pe stoc. Daca stie cineva unde as putea gasi sa imi dea un mesaj privat. Drumuri bune!Diagnoza STAR, INCARCARE FREON, REPARATII. 0769296544
Comment
Comment