Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Combinatie E300 td si E290 td (w210 pre facelift)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Combinatie E300 td si E290 td (w210 pre facelift)

    Salutare,in prealeabil,dupa cum stiti am masina un w210 E290 td lovita,zilele trecute am gasit un E300 cu volan pe dreapta,ma gandeam sa o iau si din 2 sa fac una,iar cu restul pieselor ramase sa recuperez banii pe care o sa ii dau pe E 300,deci practic vreau sa repar E290 cu costuri 0.E300-le se vinde cu 1500 dar cred ca o sa mai lase din pret,fiind full cu piele si alte chestii eu tin sa cred ca o sa fac 1000-1500 euro din dezmembrarea lui.Dar ma gandeam si la varianta de a lua tot ce imi trebuie de pe E290 pentru a face E300 le cu volan pe stanga,sau schimbatul motoarelor intre ele,a cutiilor este compatibila?asta intreb ca sa imi fac o idee sa stiu ce ma asteapta,in cazul in care se mai defecteaza un motor,o cutie ETC.Una e visinie,alta e albastra,deci ma mai costa si vopsitul ceva,plus tinichigiul,oricum asta e ca sa imi fac o idee...

  • #2
    Având în vedere norocul tău cu mașinile, mai bine așteaptă să iei direct una întreagă sau circulă cu volanul pe dreapta.

    Cred că implică prea multe modificări să schimbi și motorul și volanul de pe dreapta pe stânga + vopsit, iar la final mașina să nu merite banii (la câte improvizații o să aibă pe ea).

    La majoritatea mașinilor care le-am văzut cu volanul schimbat de pe dreapta pe stânga se folosesc prea multe "adaptări", nu știi niciodată ce pică după un timp. Plus că la magazinele de piese o să-ți dea după VIN piese pentru cele cu volanul pe dreapta.
    Last edited by Luxian; 07-20-2011, 16:42 PM.
    ...

    Comment


    • #3
      Aha merci,ma gandeam eu ca e de furca,dar am crezut ca o sa ies pe plus,oricum nu ma grabesc,si bineinteles ca mi-ar placea una intreaga si buna sa fie si cu placute de RO.

      Comment


      • #4
        Dar,daca iau E300 le,il decupez,repar E290 le,pe parcurs motorul,cutia mai ales ca am avut belele s-ar putea monta pe E290?doar cutia se poate monta?trebuie adaptat?ca dupa ce carpesc masina o duc la bulgari si o combin acolo...scap eu de ea)

        Comment


        • #5
          Am impresia că te cam plictisești și vrei să-ți faci neapărat de lucru. Dacă și-așa vrei să o dai, de ce te mai complici să o faci?

          După toată bătaia asta de cap, cu cât crezi că ieși în plus? Pentru câteva sute de euro în plus merită să-ți bați capul câteva luni?

          Și nici cu dezmembratul nu cred că o să-ți meargă atât de bine, având în vedere cererea (prin zona asta, mai toate mașinile w210 fără facelift zac prin schrott-uri mult și bine)...
          ...

          Comment


          • #6
            Pai tocmai de aceea,decat sa o tin in curte si sa scot foarte putini bani pe ea,mai bine o fac si o dau,bine asa ma gandeam,eu am un mecanic care a mai reparat un volvo 460 lovit tot in stalp,si l-a scos bine de tot ca ziceai ca nici nu a fost lovita masina,oricum mai e timp,de la asigurari mi-a zis ca in 5-6 luni vine despagubirea,mecanicul vine tot in 5-6 luni,eu oricum mi-as scoate banii pe ea din despagubire,deci poate o dau si la dezmembrari,dar cat pot primi pe ea?asa cum e acum? trebuie sa fac niste calcule,sa vad cum e mai bine!

            Comment


            • #7
              Eu zic sa te apuci de treaba.Cel mai bine...precis vei scoate bani frumosi.Bafta!

              sigpic

              "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

              Comment


              • #8
                Gândește-te puțin și la riscuri. Dacă nu iese din prima reparația? După aia ori refaci tot, ori umblii pe la zeci de meșteri să-i dai de cap. Cât mai stai cu ea după aia să o vinzi (mai ales că nu vrei să o dai sub prețul pieței după ce ai băgat bani în ea să o repari)?

                Dacă tot mai ai de așteptat atâta (până vin banii de asigurări și mecanicul), nu mai bine stai cu banii în buzunar și te bucuri de vară?

                E300 ăla e așa "mega-ocazie" ce nu trebuie ratată, că nu-mi dau seama ce vrei atât de mult să-l iei?

                Și din perspectiva timpului pierdut: durează 5-6 luni până te apuci de ea (în care stai cu banii blocați în E300 - care probabil o să-l găsești mai ieftin atunci din moment ce foametea din țară se tot accentuează) și apoi mai stai 1-2 luni până repari mașina + 1 lună până o vinzi. Total vreo 9 luni sau mai mult, că vin sărbătorile (în ianuarie-februarie e slabă și piața dacă vrei să vinzi).

                Dacă aștepții banii de la asigurări, ai bani să-ți iei mașină în 6 luni, fără bătăi de cap și zeci de drumuri la meșteri și mecanici.
                ...

                Comment


                • #9
                  Da asa e,pana la urma cred ca o voi vinde direct la dezmembrari,daca o dezmembrez eu cine stie in cat timp strang 1000 euro,plus ca mai avea ea belele si di-nainte.Ms de sfaturi

                  Comment


                  • #10
                    Iar m-am sucit,am vazut ca nu prea se vind piesele...inca nu am vandunt nimic de pe ea asa ca ma apuc sa o fac,am gasit piesele care imi trebuiesc (aripa,usa fata,usa spate,stalp,prag,cu tot cu plastice si de aceeasi culoare cu masina mea)la 250 euro...deci zic ca merita incercat,mecanic am la care probabil o sa ies aproape moca si apoi rezultatul il duc bulgarilor sa se bucure de el ,sincer o sa iasa ceva acolo,dar nu va ma fii masina!!!

                    Comment


                    • #11
                      Mai e un pic si e gata masina

                      Comment


                      • #12
                        W210 pre-facelift avea computer de bord ?

                        Comment


                        • #13
                          Are ceva,ceva,dar nu stiu sigur,in bord imi arata numai erorile,nu imi arata consumul sau chestiile astea...

                          Comment


                          • #14
                            Masina zburda pe sosele ) Pot spune ca acum mi-a iesit,practic,masina moca

                            Comment


                            • #15
                              La w210 prefacelift unde se afiseaza consumul ?

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF