Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Combinatie E300 td si E290 td (w210 pre facelift)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Nu are asa ceva...in bord apar numai defectele

    Comment


    • #17
      Salut,ai ceva poze sa ne arati si noua din timpul procesului sau finalul?
      he best or nothing

      Comment


      • #18
        Da da da...mai sunt cateva dar trebuie sa le culeg.La masina s-a lucrat timp de 2 luni,cate 2-3 ore pe zi,de fapt cam cand era timp ca am prins luna ianuarie si februarie si frigul era si el prezent printre noi :P
        Attached Files

        Comment


        • #19
          Asa arata masina acum...dar mai trebuie lucrat la ea
          Attached Files

          Comment


          • #20
            buna ziua baieti, eu ma gandeam sa cumpar un e290 td din 1997 , ce sfaturi imi dati? as vrea un e 300td dar ma tem de cutia automata , va salut

            Comment


            • #21
              Pai,300td ul are 177 cai putere,dar consuma si mai mult...eu de 290td sunt foarte multumit,consum 7-8 %... tot cutie automata am si eu,adevarul ca mi-a facut ceva probleme,dar acum merge foarte bine.

              Comment


              • #22
                Va salut, eu va spun ca am in ograda un E290 TDI si un E300 TD. E300 are 177cp si vreau sa spun ca consuma mai putin ca E290 care are 129cp, amandoua avand cutie automata. Sfatul meu este E300 care are pompa de injectie in linie si injectoare clasice. La E290 pompa de injectie este rotativa si injectoarele sunt foarte scump de reparat. Eu am numai probleme cu pompa de injectie acuma de sarbatori m-a lasat din cauza la o supapa de presiune a pompei.
                Bafta si sarbatori linistite.

                Comment


                • #23
                  Intrebare, cum e cu computeru de bord la cele pre-facelift ? unde arata consumu, autonomie

                  Comment


                  • #24
                    Nu au asa ceva ,doar indicatorul de combustibil. enescu,cam cat ai consumul la E290?

                    Comment


                    • #25
                      290 vs 300

                      in concluzie ar fi mai rentabil un 220 cdi cu 150 cv manual decat un 290td sau 300 td nu? va salut

                      Comment


                      • #26
                        Pai CDI sau 290td...tot acolo ajungi,ambele au preturi scumpe la injectoare,bla bla bla...

                        Comment


                        • #27
                          eu am un sprinter din 2002 2.2 cdi 110 cv si la cei 460000 km ai lui i.am schimbat o sigura data injectoarele si in rest nu mi.a dat batai de cap si de asta ma gandeam ca w210 cu motor cdi ar fi o alegere buna, avand in vedere ca e320 cdi manuale nu prea am vazut , salutare si o saptamana cat mai placuta va doresc

                          Comment


                          • #28
                            Acum depinde de noroc,daca citesti cate probleme aveam eu la masina asta(E290td) te ingrozesti,dar uite ca dupa o dauna totala merg cu ea zi de zi si merge impresionant de bine,are 330000km si pot merge cu ea fara busonul de la ulei,nu arunca ulei,nu scoate gaze,nu suflu,nu nimic...asa masina mai da.

                            Comment


                            • #29
                              Buna seara, imi cer scuze de intarziere, consumul la E290 il aveam de 6% la drum lung, de 8%in oras si maxim 10% daca schimbam numai la 4000 rot. Consumul a fost realizat plin/plin umplut acasa. Acuma as dori sa spun ca din punct de vedere al fiabilitatii mecanice motorul OM602 este un motor foarte fiabil, jaful meu are 390.000km si nu papa un gram de ulei. Parerea mea este ca acestui motor ii trebuia un alt tip de pompa de injectie si injectoare .

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by enescu View Post
                                Buna seara, imi cer scuze de intarziere, consumul la E290 il aveam de 6% la drum lung, de 8%in oras si maxim 10% daca schimbam numai la 4000 rot. Consumul a fost realizat plin/plin umplut acasa. Acuma as dori sa spun ca din punct de vedere al fiabilitatii mecanice motorul OM602 este un motor foarte fiabil, jaful meu are 390.000km si nu papa un gram de ulei. Parerea mea este ca acestui motor ii trebuia un alt tip de pompa de injectie si injectoare .
                                Sa stiti,merge motorul de rupe,eu nu am belele cu pompa sau injectoarele,sper sa nici nu am,Doamne Fereste,porneste sfert,nici nu apuca sa invarta o data,consumul la mine e undeva la 7-8% mediu,si adevarul ca o cam tin la blana,numai 4000rpm,e automata si parca cere ea eu nici nu imi dau seama ca o rup,trage liniar si schimba bine...daca ar fi sa il schimb mi-as luat tot E 290 td.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF