Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

BMW 320d vs. Mercedes C220 W202 vs. Mercedes C200 W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Lasa-l ca e mic si nu stie ce zice.Antena 3 dar eu cred ca el e DDTV daca compara c200k cu 328i.Sunteti atat de complexati de ideea ca (unii dintre voi) rivalitatea exita doar intre Mercedes si BMW incat nu va dati seama ca ei nu au gama de motoare special pt a concura intre ele.Sunt motoare care nu au ce cauta in tabelul asta de comparatie Mb-BM.Au facut motoare care sa concureze si cu alte marci.De ex Mb are motoare care concureaza cu marca A,B si C iar BM are motoare care concureaza cu marca D,E,F (nu dau nume ca sa nu mai umplem pagina cu prosti si idei).Dar mentalitatea 'ce-am avut, mi sa stricat, nu e bun, e un rahat' persista sa va macine.Topicul a fost deschis sa se spuna + si - despre cele trei modele si voi o duceti la infinit cum ca ar fi si ca o pati.La astia care va merg mercurile ceas, vas pune pe o lista si daca puteam nu va primeam nici in service-uri la reparatii.Televizorul si presa tampeste populatia iar pana la indobitocire totala nu mai e mult.N-ai cu cine n-ai dece si aici am incheiat subiectul.

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
      La lista prezentata de tine care e incompleta...pot adauga aceasta lista. Si vezi si tu cum un 320d e mai rapid decat cartoful ala de SLS
      Iar cu steluta scrie "race car" . Daca vine si un SLS "race car" acel 320d va fi mult in urma.

Deci cartoful ala de SLS se tine bine.

Oricum 320d-ul nu ajunge prea departe pentru ca ii cade distributia )) Dupa cum spuneai tu , motoarele BMW sunt un monument de fiabilitate )))

La capitolul timpi "race car" uitete la Top Gear la episodul in care au adus Astonul DB de curse. Masina de curse a scos timp cu vreo 10-15 secunde mai bun fata de prima masini de pe lista la momentul ala. (si cred ca nici l-a momentul asta nu cred ca s-a gasit vreo masina ca sa bata sau macar sa se apropie de timpul acelui "race car")

Hai , mai baga niste miimi de secunda

Brabus 800 daca reuseste sa ajunga la locul de intalnire si nu se strica pe drum, o sa faca bine. Iar daca are norocul sa ajunga, eventual pe platforma....pt ca sunt cunoscute cu ceva probleme de fiabilitate. Sa nu mai vorbim de pretul exorbitant ce este cerut pe ele, pret ce arunca masina in alta clasa, mai rafinata. Si acolo troneaza Rolls-ul.
      Cred ca "la pret exorbitant" te refereai la G-Power , nu la Brabus 800 Limousine.

G-POWER 760iL STORM F02: from € 375,000 (net)

BRABUS 800 Limousine Business € 299.000,00 (net)

Ieftin rau G-Power , sa imi iau 2 ca sunt la promotie ?

Incearca sa aprofundezi un 124 si apoi mai vorbim.
      Da , sa traiti ! Daca-i ordin cu placere )

Originally posted by Luxian View Post
      @300zxtt: "Vorba lungã sãrãcia omului". Nu puteai sã fi mai concis?
      Si tu acuma )))

Iti dai seama de cand astepta saracu sa mai faca o postare d'asta kilometrica ))

O tinea mocnita

Originally posted by adidc View Post
      Aceasta (a lui 300zxtt) este fara indoiala cea mai lunga postare pe care am citit-o pe acest forum de vreo 4 ani incoace.
      Ai stat sa citesti tot ))))))
      Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by findlandezul View Post
        Antena 3. (damn autocorrect)
        Si care e faza cu comparatia cu antena3?E de bine,e de rau?

Originally posted by ediskan89 View Post
        Eu am un w202 c200d de 75 cp.... de 3 ani il am si am facut 150000km cu el...sunt curios ce masina duce atat fara sa ceara prea multi bani!!! masina mea nu e luata de noua si are o varsta de 19 ani...de aia imi place mercedesul,ma duce oriunde,am incredere in el si bag mana in foc ca o sa mai duca mult si bine de acum incolo.(plus ca bag motorina de unde apuc)
        La caii aia putere nu are cum sa se strice nimica la masina.

Originally posted by w124researcher View Post

Hai , mai baga niste miimi de secunda

Iti dai seama de cand astepta saracu sa mai faca o postare d'asta kilometrica ))

O tinea mocnita
        Aici esti rau si nu iti sta in caracter.

Ai stat sa citesti tot ))))))
        Eee,lasa ca si tu ai citit tot.Poate,poate il mai prinzi in offsaid.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

@300zxtt
          Nu inteleg de ce tot o tii atat de tare cu consumul mai mare la mercedes.Cum iti explici ca in testul ala de l-am dat eu mercedes iese cel mai bine la consum?De ce firmele de taxiuri prefera mercedes daca ar consuma asa de mult?
          Si totusi..cum iti explici ca in testul asta mercedes 3,2l a iesit mai bine ca bmw 3l?(audi este 4x4 deci se intelege de ce are consumul mai mare cu 1l)
          http://www.youtube.com/watch?v=32E0G8Wzr0k min 4:16
          MÃREAȚA COBRA

Comment

Ia beleste ochii aici si spunemi cum sta treaba.Aceleasi masini ca in link-ul tau dar Mb si Bm au acelasi consum dar Bm e mai rapid decat Mb in testul 0-100 cu 0.6 sec.E acuma spune tu draga cautator de emisiuni pe youtube pe care din ele sa credem.Luati de va uitati chiar daca e in germana datele expuse in video le poate intelege oricine.http://www.youtube.com/watch?v=mftkSQMlisU
            Apropo Merc consum 5,4 - 6,9 - 9,4, 204 CP
            Bemer consum 5,5 - 6,9 - 9,5 218 CP
            Last edited by gmihai24; 08-25-2012, 09:56 AM.

Comment

Originally posted by ionutz_ng View Post
              De ce au ales nemtii mercedes pt taxi atunci daca se strica des si consuma mult?.
              Modelel pt taxi sunt diferite fata de cele pt polulatia larga. Si au ales sa fie taxi din acelasi motiv pt care gasesti BMW la politie, mai ales la cea de autostrada. Oare de ce au ales asa?

Ar fi f bine daca ai si exemplifica afirmatiile tale.Tu doar afirmi si lumea trebuie sa ia de bun.Si eu pot sa spun ca femeia mea e cea mai frumoasa si mai gospodina decat concurenta ca doar nu ma doare gura.Da si tu linkul ala de spui ca l-ai vazut sa vedem si noi..
              La fiecare afirmatie ce am facut-o , am postat si link-ul. Daca ai fii mai atent, ai vedea. Si in postarea de mai sus si in asta.

Tu doar afirmi ca mercedes e cel mai prost si bmw cel mai bun,afirmi ca bmw e mai rapid dar nu iti sustii afirmatiile astea cu nimic..
              Nu afirm eu, ci cei ce le testeaza. Verifica link-urile de mai sus sau cele de mai jos.

Iar cu steluta scrie "race car" . Daca vine si un SLS "race car" acel 320d va fi mult in urma.
              Sincer, imi e tare mila de tine. Daca ai ajuns sa compari pe circuit 320d cu cartoful ala....ce pot sa zic? Ori e prea tare un 320d ori atat de mare e puterea ta de intelegere......

Oricum 320d-ul nu ajunge prea departe pentru ca ii cade distributia ))))))
              Varsta ta e chiar cea afisata pe profilul tau??? Sau sa o iau ca pe o gluma nereusita?

La capitolul timpi "race car" uitete la Top Gear la episodul in care au adus Astonul DB de curse. Masina de curse a scos timp cu vreo 10-15 secunde mai bun fata de prima masini de pe lista la momentul ala. (si cred ca nici l-a momentul asta nu cred ca s-a gasit vreo masina ca sa bata sau macar sa se apropie de timpul acelui "race car")
              Deci 320d e race car iar SLS sau serile BS sunt masini de mers la piata sau facut offroad cu ele? Raspunde-mi .......dar raspunde-mi la intrebare: Pt ce targhet au fost scoase BS? Nu pt circuit? Adu-mi data concrete, nu ce banuiesti tu ca

Cred ca "la pret exorbitant" te refereai la G-Power , nu la Brabus 800 Limousine.
              G-POWER 760iL STORM F02: from € 375,000 (net)
              BRABUS 800 Limousine Business € 299.000,00 (net)
              eftin rau G-Power , sa imi iau 2 ca sunt la promotie ?))))))
              Incearca iara , ca data viitoare sa postezi cifre reale, nu scoase din burta. Chiar sunt reale preturile date de tine ? Invata sa cercetezi mai bine si sa afisezi pretul corect al unui Brabus 800 care e cu peste 100.000euro mai scump decat G-power..... Tipic, ce nu-ti convine infloresti din burta. Imi arati unde gasesti un 800 la banii astia? Cand de nou trece de 500.000 ????Nici second nu gasesti la pretul dat de tine, pt ca unul second e 469.044 EURO///////

@300zxtt
              Nu inteleg de ce tot o tii atat de tare cu consumul mai mare la mercedes.Cum iti explici ca in testul ala de l-am dat eu mercedes iese cel mai bine la consum?De ce firmele de taxiuri prefera mercedes daca ar consuma asa de mult?

Si totusi..cum iti explici ca in testul asta mercedes 3,2l a iesit mai bine ca bmw 3l?(audi este 4x4 deci se intelege de ce are consumul mai mare cu 1l)
              http://www.youtube.com/watch?v=32E0G8Wzr0k min 4:16
              Nu inteleg unde nu ti-e clar. BMW la aceasi clasa va consuma mai putin si va fii mai rapid,iar cu toata balaria aia de Bluetec, are noxe mai mici. Sa aibe concurenta secretul motorului perfect corelat cu cele mai eficiente cutii de viteza?

Hai sa o luam pe rand cu dovezi clare. Oare o fii si aici teoria conspiratiei :

Pe un forum se specifica :

330d 231hp 500Nm 0-100kmh 6.7 combined mpg 43.5 or 46.3 ('08 model)
              320CDI 224hp 510Nm 0-100kmh 6.9 combined mpg 38.7 ...oare or fii false datele????

320d vs 200cdi :http://www.germancarforum.com/commun...220-cdi.14088/ citat:
              1st Place: BMW 320d (484/650)Fun to drive, good road feel and top handling. Not fun, the hard suspension. The affordable costs ensure first place.

2nd Place: Mercedes C220 CDI (479/650)Very harmonic (balanced) and comfortable. Also good handling and easy to drive /control. Weaknesses? High fuel consumption and expensive prices. Ce scrie de consum?

Sau aici unde se specifica iara de consum: http://www.auto-motor-und-sport.de/v...39.html?show=3 unde consumul e de 7 la C-class si de 6,1 la 320d ce are un minim de 3,9l/100km vs 5. si la performante fiind mai rapid.

Sau aici , cu generatia mai veche de motoare :http://www.auto-motor-und-sport.de/v...74.html?show=3 in care iarasi......consum, performante= BMW

Sau putem vedea iarasi in articolul asta: http://www.autolatest.ro/teste-auto/...cedes-c320-cdi unde un citat'' C-Class de la Mercedes se afla intr-un segment aproape al sau la capitoul stil si eleganta pe sosea insa motorul de trei litri al versiunii C320 CDi este inferior lui 330 d.Seria 3 castiga detasat chiar daca acesta nu este nimic altceva decat un facelift. Asteptam viitoarea generati Seria 3, model care se pare ca va pecetuii suprematia clasei medii superioare.""

Si aici http://www.autolatest.ro/teste-auto/...fficiency-2012 citim ca : ''Cel mai bun motor diesel al momentului in clasa de doi litri ramane fara discutie propulsorul BMW care echipeaza noul Seria 3." Sa fie teoria conspiratie iara?

Sau aici: http://www.automotorsport.se/media/b...pdf/070801.pdf unde consumul e iarasi mai mic la Bmw fata de C-classe. Sigur conspiratie, nu?

Citeam aici http://www.automarket.ro/stiri/merce...bmw-15821.html ca Mercedes recunoaste suprematia BMW si va cumpara de la constructorul din Munchen cateva motoare pentru S-Klasse. Oare de ce vor cumpara de la concurenta? Poti raspunde?

Putem citi si aici :http://www.auto-motor-und-sport.de/v...90.html?show=3 unde, iarasi X5 are performante si consum mai bune.

Si in testul asta : http://www.auto-motor-und-sport.de/v...75.html?show=3 cu ML350cdi vs Touareg vs X5 consumul, performante mult mai slabe fata de concurenta.

Sa fie din cauza ca Mercedes nu stie sa faca motorare bune ci doar suspensii moi corelate cu volan usor de folosit?
              Last edited by 300zxtt; 08-25-2012, 12:29 PM.

Comment

atat de mare e puterea ta de intelegere......

Varsta ta e chiar cea afisata pe profilul tau??? Sau sa o iau ca pe o gluma nereusita?
                M-am ras )) U mad bro ?

Si apropo de "cartof" , acum ceva timp aveai alte pareri ... ai schimbat "cartofii" ?

Cat despre distributia de 2.0 D de la BMW , cu un simplu Google afli asta : Problema Rupere Lant Distributie Motoare N47 2.0D 143cp, 177cp, 204cp si mai nou 184cp

Deci cum era cu puterea de intelegere ?

Incearca iara , ca data viitoare sa postezi cifre reale, nu scoase din burta. Chiar sunt reale preturile date de tine ? Invata sa cercetezi mai bine si sa afisezi pretul corect al unui Brabus 800 care e cu peste 100.000euro mai scump decat G-power..... Tipic, ce nu-ti convine infloresti din burta. Imi arati unde gasesti un 800 la banii astia? Cand de nou trece de 500.000 ????Nici second nu gasesti la pretul dat de tine, pt ca unul second e 469.044 EURO///////
                Te poti uita pe site , ca de acolo am luat preturile ... dar puterea ta de intelegere ....

Hai , baga niste miimi de secunda
                Last edited by w124researcher; 08-25-2012, 13:29 PM.

Comment

Domnilor....observ ca se discuta foarte aprins. Comparatia intre modele mi se pare fortata.
                  Daca privim un pic in istoria celor doua companii observam cu usurinta ca se compara "mere cu pere" ca sa citez din postul colegului 300zxtt (cuvintele ii apartin). Comparam un renumit producator de automobile de lux cu o companie care produce masini sport(constructorul bavarez inca de la sfarsitul anilor 70 a dezvoltat variantele sport ale seriei 3 si 5 si astfel au aparut M3 si M5).
                  Eu sunt de parere ca nici Mercedes-ul nu-i aproape deloc mai prejos la capitolul sportivitate avand in vedere ca principalul concurent al modelelor „M” al firmei BMW este reprezentat de modelele AMG ale Mercedes-Benz.
                  P.S. Pentru sustinatorii Mercedes ... hai sa intoarcem un pic totul si sa comparam confortul, relaxarea, usurinta si placerea de a conduce un model Mercedes cu cele ale unui BMW
                  Toate cele bune !
                  Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

@ Laur

Placerea de a conduce este si la BMW si la Mercedes. Amandoua companiile fac masini foarte bune.

Doar ca nenea 300zxtt abia asteapta sa faca flame (ca tot zicea Mircea ca eu sunt rau )
                    Last edited by w124researcher; 08-25-2012, 15:24 PM.

Comment

• Mercedes=confort, performanta-sportivitate iar BMW= performanta-sportivitate, confort
                      Cam asa vad eu comparatia.
                      Binenteles, placerea de a conduce exista. Ambele sunt marci premium.
                      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

• Originally posted by w124researcher View Post
                        @ Laur

Placerea de a conduce este si la BMW si la Mercedes. Amandoua companiile fac masini foarte bune.

Doar ca nenea 300zxtt abia asteapta sa faca flame (ca tot zicea Mircea ca eu sunt rau )
                        Nu incearca sa faca flame ci doar e realist.Amandoua firme fac masini exceptionale.Si mercedes-ul face masini sportive si bmw-ul face masini cu un confort sporit.Putem discuta 10 ani pe subiectul asta.

sigpic

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
                          Nu incearca sa faca flame ...
                          Nu stii tu Lasa

Comment

• Originally posted by w124researcher View Post
                            Nu stii tu Lasa
                            Chiar nu vrea sa faca flame,iti garantez.Recunoaste si tu un lucru:sunt colegi care spun ca "bmw e doar sportiv si fara confort".Spune tu cum se sta intrun seria 7?{cu scaune confort,evident}

Asta e dintre lucrurile evidente pe care colegul 300zxtt incearca sa le spuna.Dar aici e forumul Mercedes si multora le este greu sa recunoasca sau multi dintre ei nu au mers niciodata cu un seria 7,par exemple.

sigpic

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
                              Chiar nu vrea sa faca flame,iti garantez.Recunoaste si tu un lucru:sunt colegi care spun ca "bmw e doar sportiv si fara confort".Spune tu cum se sta intrun seria 7?{cu scaune confort,evident}

Asta e dintre lucrurile evidente pe care colegul 300zxtt incearca sa le spuna.Dar aici e forumul Mercedes si multora le este greu sa recunoasca sau multi dintre ei nu au mers niciodata cu un seria 7,par exemple.

Deci citez gen : "Comparand restul modelelor, S-classe e peste cartoful ala turtit de seria 7 si tot asa si C classe care mi se pare mai impunator decat seria 3. " lol

Cam indecis domnu 300zxtt , nu crezi ?
                              O avea dubla personalitate ... sau doar cauta flame ? (ca sa se mai bage si el in seama)

Eu raman la parerea ca el cauta doar sa faca flame si sa se bage aiurea in seama.

Dar imi place ca o tine una si buna cu cartofii , asa ca ii pot recomanda o carte ⇓ )))))

{stiu Mircea , stiu ... astea's rautacizme promit sa nu mai fac}
                              Attached Files

Comment

• @w124researcher: Ai uitat sã dai sursa!

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/1...ost__p__830806
                                ...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF