Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Xenon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

far original xenon

Originally posted by Dragos1978 View Post
    Salut. Referitor la instalatiile cu xenon exista pe piata romaneasa doua tipuri. Primul este cel aftermarket, care iti ofera becul, ridicatorul de tensiune si balastul. Montat pe un far care a fost proiectat pentru a functiona cu becuri pentru halogen, iti ofera o lumina puternica, orbitoare pentru participantii la trafic si nu iti ofera o proiectie adecvata pe asfalt ( practic nu prea vezi nimic si atunci cand vezi, fasciculul este proiectat imprastiat ). Al doilea tip, este cel original, in componenta caruia alaturi de cele de mai sus mai cuprinde si un far special proiectat sa functioneze pentru xenon. Farul pentru xenon are o oglinda speciala , o lupa speciala care iti ofera o lumina de intensitate omogena si o proiectie adecavata si uniforma pe asfalt ( adica vezi cum trebuie ). Ceea ce nu spun sau nu stiu vanzatorii de kituri aftermarket este faptul ca trebuie sa achizitonezi un far special proiectat pentru xenon, pentru a te bucura de facilitatile xenonului. In cazul xenonului, pe langa electronica un rol important il are si optica! Dar si in cazul farurilor au aparut replici , care nu au performante bune. In concluzie: daca vrei sa-ti pui xenon pe masina iti recomanda faruri originale. Apropos, am doua faruri originale cu xenon, impecabile de vanzare.
    salut. sunt interesat de farurile alea originale cu xenon in caz ca le mai ai. cum luam legatura?

Comment

Originally posted by alex_craiova View Post
      salut. sunt interesat de farurile alea originale cu xenon in caz ca le mai ai. cum luam legatura?
      Postarea la care faci referire este din 2008.

In alta ordine de idei citeste regulamentul inainte de a posta!

Regulament

1. Reguli generale de postare
      1.1. Limba română
      Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
      Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
      Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
      Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc.
      Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.
      Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

..si io am vrut sa imi pun instalatie xenon pe un w203 2007 si am gasit un prieten care m-ia recomandat o instalatzie xenon care are un fel de chip sa nu dea eroare la bord exact ca becurile smd sau led se numeste "CAN BUS" Rolul acestui sistem este de a anula eventualele erori de "bec ars" din bordul masinii si de a evita aparitia "oscilatiilor" luminii produse de catre bec !!! si folosind o instalatie normala care oscileaza de la 90 - 200 lei am optat pe una la 300 lei fara sa mai risc sa stric calculatorul de lumini si apropo de spalator far nu trebuie neaparat sincer am mers si merg de 4 ani cu aceeasi masina de serviciu si are motorasu stricat la spalator si nui problem

Comment

Nici atentionarea cu rosu nu va ajuta poate sa scrieti ROMANESTE?
          Ca daca faci misto' de noi... Scuze.

Comment

Salut!Am si eu o problema cu un Mercedes clasa C.masina are xenon OEM si nu imi mai functioneaza becul pe partea stanga!Am schimbat becurile intre ele si degeaba!Dreapta functioneaza si stanga..nu!Am schimbat calculatoarele alea de sub faruri intre ele(au acelasi cod 1307329088) si daca il pun pe ala de pe stanga pe dreapta,nu mai merge nici un far!De aici am dedus ca ar fi ars calculatorul farului din stanga.Am comandat la dezmembrari un alt calculator,tot de mercedes dar cu terminatia ...072 la urma.L-am montat si nu imi merge,cu toate ca cica ar fi compatibile!Am verificat toate sigurantele si sunt bune!Stiti cumva daca trebuie setat/resetat ceva la masina dupa schimbarea calculatorului de la far?Imi puteti spune ce anume sa mai fac ca sa-mi rezolv problema?Va multumesc!

Comment

Incepeti cu prcizari privind datele masinii: tip complet, model, an de fabricatie, eventual cod VIN.

Comment

masina este mercedes clasa C,an fabricatie 2002,motor 2,2 CDI,berlina.

Comment

Ai spus ca daca pui calculatorul din stanga pe farul dreapta nu mai merge. Daca tot o iei prin eliminare pune si calculatorul din dreapta pe stanga sa vezi daca asa se aprinde becul. Nu stiu cum este cu farurile dar eu stiam ca pe Oem droserul este in far.

Comment

am inversat calculatoarele intre ele si nu imi mai merge nici un far!droseruleste in far,dar calculatorul este sub far.un calculator nou este 2800ron,ceea ce mi se pare foarte mult ptr o piesa......

Comment

Originally posted by cosminwon View Post
                      am inversat calculatoarele intre ele si nu imi mai merge nici un far!droseruleste in far,dar calculatorul este sub far.un calculator nou este 2800ron,ceea ce mi se pare foarte mult ptr o piesa......
                      Litera mare, nu uita!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Deci tu ne spui ca ai o problema pe stanga. Pe dreapta se aprinde becul deci ai bec bun, droser bun, calculator bun.
                        Pe stanga banuiesti ca e calculatorul stricat. Nu crezi ca daca iei calculatorul din dreapta si il muti pe stanga ar trebui sa mearga?
                        Daca zici ca ai mutat calculatorul de pe dreapta pe stanga si tot nu se aprinde becul nu crezi ca logic ar fi sa fie becul sau droserul de pe stanga defect? Si nu calculatorul?!

Comment

Pai daca eu am pus calculatorul de pe stanga pe dreapta si nu se mai aprinde becul,nu este logic ca este calculatorul stricat?Intreb si eu...!Farul din dreapta are 3 mufe ce intra in el,pe cand cel din stanga are doar doua!Ma gandesc ca cel din dreapta il comanda cumva pe cel din stanga!

Comment

Am spus mai sus ca nu stiu exact cum e cu farurile. Nu am desfacut pe acolo.
                            Am banuit(gresit) ca sunt piese identice si pe stanga si pe dreapta.
                            Totusi eu zic ca nu e sigur ca e calculatorul defect.
                            Cauta un far de stanga care functioneaza si fa-i o proba.

Comment

Pai daca calculatoarele sunt identice,iar farul de pe dreapta functioneaza cu calculatorul lui pana il schimb cu cel de pe stanga?!Dupa ce il pun pe cel din stanga,nu mi se mai aprinde!Nu este calculatorul?!

Comment

Calculatoarele pot fi identice ca forma si serie si totusi sa aiba functii diferite.
                                E logic ce spui tu, dar la fel de logic este si atunci cand iei calculatorul din dreapta(care merge) si il muti pe stanga sa se aprinda stanga. Nu zic bine?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF