Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Martori ABS-BAS aprinsi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc pentru sfat @optimus. O sa incerc si varianta asta pentru ca azi maine o sa ninga si o sa fie folositor ABS-ul.

Comment

Senzorii de la abs sunt pe corpul amorizorului in partea de jos . Curata bratara cu fante de pe capul planetarei si fixeaza bine senzorii de pe placutele de frana . Daca nu se rezolva inseamna ca ai o problema electrica.Bafta
      Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

Comment

Originally posted by king kong View Post
        Senzorii de la abs sunt pe corpul amorizorului in partea de jos . Curata bratara cu fante de pe capul planetarei si fixeaza bine senzorii de pe placutele de frana . Daca nu se rezolva inseamna ca ai o problema electrica.Bafta
        Am pus-o din nou azi pe tester si mi s-a aratat faptul ca as avea o problema la senzorul stanga spate. M-am uitat sus masina dar nu am reusit sa localizez senzorii de la rotile spate. Am cautat si pe internet si nu am reusit sa aflu unde ar fi acei senzori. As fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta cu niste poze in acest sens.

Comment

Pai vezi si tu de butucul care e cu probleam pleac vreun fir si unde duce.

Comment

Originally posted by optimus View Post
            Pai vezi si tu de butucul care e cu probleam pleac vreun fir si unde duce.
            Pe cei de la rotile din fata i-am gasit usor (in spatele discului de frana) , dar cei de la rotile spate am inteles ca sunt undeva pe la grup si nu i-am gasit.

Comment

Ia vezi dumneata cum arata shalterul de stop de frana. E contactul de deasupra tijei de pedala de frana. Dai jos capacul de sub volan si ai acces la el. Daca iti iei unul nou, este maxim 100 de lei. Ai grija daca iti iei sa fie neaaparat original. Cod de piesa Mercedes. Nu accepta vreun produs de la firme gen "truck-tec". Eu am avut fix acelasi gen de problema la masina si dupa muuuulti nervi, am schimbat acest contact. Totul merge brici de atunci. (urasc sa spun asta, dar...) Sfatul mi-a fost dat la vremea respectiva de Doktor4carz.

Cu respect,

Andrei!
              Last edited by Semtexx; 12-05-2009, 01:30 AM.

Comment

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
                Ia vezi dumneata cum arata shalterul de stop de frana. E contactul de deasupra tijei de pedala de frana. Dai jos capacul de sub volan si ai acces la el. Daca iti iei unul nou, este maxim 100 de lei. Ai grija daca iti iei sa fie neaaparat original. Cod de piesa Mercedes. Nu accepta vreun produs de la firme gen "truck-tec". Eu am avut fix acelasi gen de problema la masina si dupa muuuulti nervi, am schimbat acest contact. Totul merge brici de atunci. (urasc sa spun asta, dar...) Sfatul mi-a fost dat la vremea respectiva de Doktor4carz.

Cu respect,

Andrei!
                Multumesc pentru ajutor. Si atunci care ar fi explicatiea ca la tester mi-a spus ca as avea probleme la senzorul abs de la roata stanga spate.

Comment

Pai sa sti ca testerul tia zis bine. Daca erai din zona te rezolvam de mult cu defectul asta.
                  Originally posted by fas85 View Post
                  Multumesc pentru ajutor. Si atunci care ar fi explicatiea ca la tester mi-a spus ca as avea probleme la senzorul abs de la roata stanga spate.

Comment

Originally posted by fas85 View Post
                    Explicatia ar fi ca cel mai probabil ai o problema la acel senzor. Eu am avut beleaua cu switch-ul de pedala (problema expusa pe forum) dar pe tester am avut chier "Brake pedal switch". Daca diagnoza a fost facuta cu Star nu cred ca s-a inselat.
                    W203 - 2001

Comment

Si la mine ABS-ul merge uneori ..alteori nu ..cred ca am sa schimb acel swich la pedala. Uneri merge bine si cand depasesc 60Km/h se aprinde.
                      `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
                      http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Cam asa arata shalterul de stop de frana sau cum io` mai zice...
                        Eu l-am dat jos, l-am curatat putin si am bagat mufele din nou bine. Acum am observat ca nu s-au mai aprins acei martori, dar ramane de vazut...
                        In cazul in care o sa faca figuri, probabil o sa incerc sa achizitionez unul nou.
                        Attached Files

Comment

Ai mai avut probleme dupa ce ai curatat Cam asa arata shalterul de stop de frana ?

Comment

Originally posted by dibla View Post
                            Ai mai avut probleme dupa ce ai curatat Cam asa arata shalterul de stop de frana ?
                            Zilele astea mi s-au aprins din nou acei martori. Se pare ca se aprind doar in momentul in care mergi cu masina la drum mai lung si cu o viteza mai mare. Pare ciudat dar aste e...
                            Am sa incerc sa cumpar un shalter de stop de frana original nou si daca problema nu se rezolva am sa vad daca este vreo problema cu senzorii abs.
                            @dibla cele doua poze reprezinta acel shalter de stop de frana.

Comment

bas esp

Salut fas 85!

Mai incearca ceva.
                              Scoate din nou shalterul de stop pe frana si trage cu mana de plasticul alb(ar trebui sa iese afara cam 3-4 mm),dupa care il montezi cu pedala de frana apasata.
                              Dupa ce il montezi dai drumul la pedala dar sa nu tragi de ea in sus ,sau cand nu ai ce face la semafor sa nu bagi piciorul sub pedala si sa ridici(asa a facut un prieten si a patit la fel).
                              Vezi poate o rezolvi,la prietenul meu asa am rezolvat-o.

Comment

Ce cod de piesa are shalterul tau?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF