Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Cutia automata smuceste la rece

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Va salut,

  Am si eu problema la c250-ul meu an 2011 cutie 7g automatic, la rece cand trec in D cu piciorul pe frana masina cupleaza si da sa plece, doar la rece am aceasta problema.

  Ma poate ajuta cineva cu sfaturi?
  Si mai ales cl600 daca poate sa ma ajute? Cu o verificare mai amanuntita.

  multumesc!

  Comment


  • #62
   Salut.
   Sunt detinatorul unui W204 facelift 2011 7 g tronic plus si am observat ca am aceeasi problema cand este frig afara.
   Mai exact, cand temperatura apei este pana in 50 grade, sau cand plec de pe loc cu masina rece, prima oara cand schimba din treapta a doua in a treia, se simte o smucitura care nu mai apare apoi.
   Din ce am citit pe forum inteleg ca trebuie reparat convertizorul si inlocuita/curatata valva/solenoidul Y3/6y6?
   Mentionez ca masina are efectuat schimbul de ulei si filtru acum 2000 km.
   Aveti idee daca se poate strica mai rau cutia in cazul in care se conduce asa masina, tinand cont ca atunci cand este uleiul cald cutia se comporta bine sau credeti ca trebuie pusa pe tester pentru a se vedea ce erori sunt?
   Am inteles de la alt coleg ca la el nu a iesit nicio eroare pe tester si din aceasta cauza nu stiu daca trebuie sa ma stresez sau pot sa mai merg asa cu masina.
   Multumesc mult.Sanatate

   Comment


   • #63
    Hidarulica este o chestie interesanta si plina de mistere, nu ? In acelasi timp, este puternic influentata de variatiile de temperatura ale mediului in care isi desfasoara activitatea. La rece, fluidul hidarulic folosit este mai "tare" sau "gros", la cald este mai "moale" sau "subtire". Un lichid "subtire" intra mai pe furis (usor) in locuri inghesuite, fara sa tranteasca usa de la intrare (pistoaanele din blocul de supape), pe cand unul mai "gros" se comporta mai taraneste, fara a-ti da buna ziua inainte de a-ti intra in casa.


    Masina n-are nimic, cutia n-are nimic in situatii de acest fel. In schimb, daca in conditii de variatii mici de temperatura ambianta aceasta situatie se pastreaza si intre anumite trepte schimbarile se fac cu soc mai puternic decat intre alte trepte, atunci exista undeva o problema. Daca nu, nu.

    Dragos

    Comment


    • #64
     Originally posted by gabrelC250 View Post
     Va salut,

     Am si eu problema la c250-ul meu an 2011 cutie 7g automatic, la rece cand trec in D cu piciorul pe frana masina cupleaza si da sa plece, doar la rece am aceasta problema.

     Ma poate ajuta cineva cu sfaturi?
     Si mai ales cl600 daca poate sa ma ajute? Cu o verificare mai amanuntita.

     multumesc!
     Cum adica “da sa plece “ ?!
     https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

     Comment


     • #65
      Originally posted by AlexuC220 View Post
      Salut.
      Sunt detinatorul unui W204 facelift 2011 7 g tronic plus si am observat ca am aceeasi problema cand este frig afara.
      Mai exact, cand temperatura apei este pana in 50 grade, sau cand plec de pe loc cu masina rece, prima oara cand schimba din treapta a doua in a treia, se simte o smucitura care nu mai apare apoi.
      Din ce am citit pe forum inteleg ca trebuie reparat convertizorul si inlocuita/curatata valva/solenoidul Y3/6y6?
      Mentionez ca masina are efectuat schimbul de ulei si filtru acum 2000 km.
      Aveti idee daca se poate strica mai rau cutia in cazul in care se conduce asa masina, tinand cont ca atunci cand este uleiul cald cutia se comporta bine sau credeti ca trebuie pusa pe tester pentru a se vedea ce erori sunt?
      Am inteles de la alt coleg ca la el nu a iesit nicio eroare pe tester si din aceasta cauza nu stiu daca trebuie sa ma stresez sau pot sa mai merg asa cu masina.
      Multumesc mult.Sanatate
      O testare cu Star ai facut ? Daca masina schimba un pic mai aspru cand afara sunt temperaturi sub 0 grade pana se incalzeste , iti recomand sa o lasi in pace .
      Daca masina are servisare corecta la cutie , e totul ok.

      E plin in service-uri de “specialisti” care vor sa schimbe solenoizi , cutii .
      Tampoanele sa nu fie imbatranite , sa nu aibe motorul erori intreruperi etc .

      Ps : asta cu reparat convertizor este un basm frumos.
      Last edited by b97dmt; 01-04-2019, 23:50 PM.
      https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

      Comment


      • #66
       Salut.
       Multumesc mult pentru sfaturi.
       O sa ma duc astazi sa ii fac o testare pe star la un service din Crangasi, pe str. Mehadia 39, am vazut ca este gratuita.
       Eventual sa verifice si starea tampoanelor.
       Nici eu nu as vrea sa ma duc la cineva care sa inceapa sa imi schimbe dupa ureche si sa imi bat joc de cutie.
       O zi frumoasa.

       Comment


       • #67
        Salut B97dmt,

        Cand spun ca da sa plece cand pun in D sau R la rece are o miscare mai puternica, rotile nu se invart, am mers cu un alt MB de170 cp dar nu se sintea absolut nimic in momentul in care puneai cutia in D sau R, la mine dupa ce incalzeste nu mai se sinte decat foarte putin ca cupleaza.

        O alta mica chestie daca stie cineva, cand degelereaza usor undeva la 30km/h se simte ca un soc, in rest schimba perfect, posibil sa fie din tamponul de la cutie? Mi-au spus la reprezentanta sa il schimb

        multumesc

        Comment


        • #68
         Heavy D. multumesc pentru precizari.
         Logica mea spunea la fel insa am citit pe forum ca se poate manifesta asa deoarece ar putea aparea ceva pilitura sau mizerie, de la uzura, pe valve sau pe nu stiu ce site si din aceasta cauza ar fi ingreunat traseul uleiului care este mai gros cand e rece, motiv pentru care la cald, cand uleiul e mai subtire, nu se mai simte acea smucitura.
         De aceea eram stresat, deoarece nu voiam ca posibila mizerie datorata uzurii componentelor cutiei sa se imprastie in ulei si sa strice mai rau cutia.
         Last edited by AlexuC220; 01-06-2019, 11:35 AM.

         Comment


         • #69
          Gabriel, eu sunt nou in exploatarea cutiilor automate , insa din ce am observat la mine, am impresia ca si la mine daca mut cutia in alta treapta dupa ce pornesc motorul prima oara, parca sunt niste mici vibratii care nu se simt cand motorul si cutia sunt deja incalzite dar cred ca sunt normale.
          Mult succes in gasirea unei solutii.

          Comment


          • #70
           Salut,

           la mine nu se simt vibratii sau altceva, la rece cand pun in D sau R pentru o secunda se simte ca si la o masina manuala cand dai sa pleci dar e frana de mana trasa.

           Cat despre acel mic soc se simte si la rece si la cald, si doar la viteza mica cand incetinesc cam la 30km/h, daca franez puternic nu se simte.

           Comment


           • #71
            Daca ai primit recomandari sa inlocuiesti tampon cutie , le schimbi pe toate .Dupe ce le inlocuiesti , vezi daca mai simti cand schimba treptele.

            Este normal sa se simta ceva cand cupleaza din P in D. Eu o trec din P in N si dupa aia in D.
            Asa fac cand dau cu spatele din D in N si dupa in R.
            https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

            Comment


            • #72
             Multumim pentru recomandari b97dmt.
             Imi poti spune daca tragi si frana de mana cand o lasi parcata? Eventual si pe timp de iarna?
             Eu evit sa o las trasa iarna pentru ca mi-e frica sa nu se lipeasca placutele de discuri, mai ales ca eu nu o folosesc zilnic dar am auzit ca nu sunt probleme daca tragi si frana de mana.
             De asemenea, e problema mare pentru cutie atunci cand se mai misca masina putin pana se opreste, dupa ce o bag in park? Ca si cum as lasa in viteza o masina cu manuala si se mai misca ea putin pana se blocheaza.
             Multumesc.

             Comment


             • #73
              Masinile se parcheaza impreuna cu frana de parcare trasa, fie ca e iarna sau nu. Abia dupa cuplarea franei, se ridica piciorul de pe pedala de frana - atunci masina nu se va mai misca putin pana sa se blocheze in pintenul 'P". Mai ales in panta...
              La pornire, prima data piciorul pe frana, se aplica "D" sau 'R' se scoate frana de mana/picior si pleci.

              Daca aveti chef, puteti incerca orice model actual cu frana de mana electrica, care se cupleaza si se decupleaza singura exact asa.
              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34              https://www.youtube.com/channel/UCQp...Pr1obVsJMeVMuA

              www.mbretrofit.ro

              Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

              Comment


              • #74
               Mersi mult cl600.
               Apropo, o sa fie nevoie sa schimb filtrele si uleiul la motor peste vreo 8000 km.
               As vrea sa vin la tine daca se poate, eventual sa ma ajuti si cu schimbul de tampoane la motor si cutie , daca va fi cazul si de asemenea m-ar interesa sa imi spui si cum ti se pare ca ar functiona masina pe partea de distributie...nu scoate vreun sunet insa as vrea sa fiu sigur ca nu trebuie schimbat lantul sau intinzatorul deoarece masina are 180.000 km.
               P.s Am incercat sa aflu date de contact sau un site insa nu am avut acces la informatii legate de tine, poate din cauza faptului ca sunt membru nou, asa ca te rog daca imi poti scrie in privat cum te pot gasi.
               De asemenea as mai avea o nelamurire legata de cutie.I-am facut o resetare cum am vazut pe net, cu pedala de acceleratie calcata la maxim pt aproximativ 20 sec si vroiam sa stiu care este opinia ta.Ajuta cutia sa functioneze mai bine sau doar isi reseteaza parametrii la care schimba vitezele?
               Multumesc.
               Last edited by AlexuC220; 01-08-2019, 20:57 PM.

               Comment


               • #75
                Cutiile 7g nu se reseteaza, nici cu YouTube, nici cu tester, au o alta logica mult mai avansata.

                Colegul Popeye, a preluat toți clienții noștri sub Euro6,

                https://www.clubmercedes.ro/member/36-popeye_pmm

                Dai click pe numele oricărui membru și apeși "About", astfel apar informațiile private, prăvălia, site-ul, etc.
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34                https://www.youtube.com/channel/UCQp...Pr1obVsJMeVMuA

                www.mbretrofit.ro

                Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF