Buna ziua. Detin un Mercedes c270 w203 cutie automata.
Acum 2 saptamani am fost la reprezentanta sa imi puna testerul sa vad ce erori am si sa imi verifice sistemul de alimentare ca aveam o problema la un injector. Nu stiu ce au facut 4 ore la masina mea, dar de cand am luat-o de la ei a inceput calvarul. Mi-au spus ca am eroare la calculatorul de la cutie si ca trebuie inlocuit, dar pana atunci nu am avut nici o problema la cutie. Cert e ca, cutia imi intra in avarie o data la 2 zile si trebuie sa o resetez cu testerul.
Inainte sa intre in treapta a 2-a mi se blocheaza in a 3-a in mers, pe urma imi da socuri si dupa ce o opresc imi intra in limp mode.
Pe tester la ei mi-au dat eroriile urmatoare :
P2602 The voltage supply of the valves is faulty
P2001 Component N15/3 (ETC [EGS] control unit) is defective.
P2300 CAN communication with other control units installed in this vehcle is not possible. (buss off fault)
P2502 The gear is implausible or the transmission is slipping.
P2600 The voltage supply of circuit 87 has undervoltage.
Acuma de cate ori ma duc la tester sa o resetez imi da urmatoarele:
P2600 terminal 87 undervoltage - intermitent
P2203 Speed sensor 3 - intermitent
Precizez ca acesta nu este un tester STAR.
A mai trecut cineva prin asa ceva ? Ce solutie ar fi in rezolvarea problemei ? Am tot cautat sensorul acesta dar nu l-am gasit niciunde. Cineva mi-a spus ca s-ar putea sa fie o problema de contact si din cauza asta cand nu face contact masina intra in avarie...
Acum 2 saptamani am fost la reprezentanta sa imi puna testerul sa vad ce erori am si sa imi verifice sistemul de alimentare ca aveam o problema la un injector. Nu stiu ce au facut 4 ore la masina mea, dar de cand am luat-o de la ei a inceput calvarul. Mi-au spus ca am eroare la calculatorul de la cutie si ca trebuie inlocuit, dar pana atunci nu am avut nici o problema la cutie. Cert e ca, cutia imi intra in avarie o data la 2 zile si trebuie sa o resetez cu testerul.
Inainte sa intre in treapta a 2-a mi se blocheaza in a 3-a in mers, pe urma imi da socuri si dupa ce o opresc imi intra in limp mode.
Pe tester la ei mi-au dat eroriile urmatoare :
P2602 The voltage supply of the valves is faulty
P2001 Component N15/3 (ETC [EGS] control unit) is defective.
P2300 CAN communication with other control units installed in this vehcle is not possible. (buss off fault)
P2502 The gear is implausible or the transmission is slipping.
P2600 The voltage supply of circuit 87 has undervoltage.
Acuma de cate ori ma duc la tester sa o resetez imi da urmatoarele:
P2600 terminal 87 undervoltage - intermitent
P2203 Speed sensor 3 - intermitent
Precizez ca acesta nu este un tester STAR.
A mai trecut cineva prin asa ceva ? Ce solutie ar fi in rezolvarea problemei ? Am tot cautat sensorul acesta dar nu l-am gasit niciunde. Cineva mi-a spus ca s-ar putea sa fie o problema de contact si din cauza asta cand nu face contact masina intra in avarie...
Comment