Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme de stabilitate c180

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Revin cu o completare. La acelasi tip de masina cu exact aceeasi problema s-a rezolvat numai din amortizorul de directie. Poate e de folos cuiva...
    C 180 sport 1995
    www.pieseauto-buzau.ro

Comment

Ceva asemanator am si eu.In urma cu vreo luna mergeam cu 180-190 perfect.Abia simteam trepidatiile.Si nu simteam nici un fel de pericol la viteza aia.In schimb acum la 120-130 zici ca e barca.Nu trepideaza dar zici ca merge pe apa.fuge stanga -dreapta usor.Daca incerc sa dau mai mult in ea abia ii tin controlul .Cauciucurile au presiunea buna ca abia le umflasem cu o zi inainte sa observ asta.Mentionez ca nu am avut cand sa o ridic sa vad daca sa dus vreo bucsa sau altceva dar ma gandeam daca stie cineva ce ar fi.

Comment

De obicei se amplifica la vant, mai ales lateral. Cred ca e si o scapare de conceptie, de fabricatie. Pe generatia urmatoare s-a pus un sistem de "intarire" a directiei odata cu cresterea vitezei. Curios, nu?! Pe forumul de Anglia multi se plang ca trage usor stanga si odata ajunsi in Europa in vacante se "muta" trasul in dreapta! Se pare ca au fost niste scapari de fabrica la care oamenii tac chitic. Cu timpul inveti sa nu mai bagi in seama. Ghinionul meu a fost ca am trecut de la o masina mai mult decat sport, cel putin la stabilitate, la una confortabila, si cu ceva dereglari de la vreo lovitura in roata, si cu ceva probleme de conceptie! Dar... te obisnuiesti si acum n-as renunta la ea decat in favoarea alteia mai mari! Atentie insa la vant!
        C 180 sport 1995
        www.pieseauto-buzau.ro

Comment

Eu am rezolvat problema inlocuind o bieleta de directie de pe spate. Este vorba de bieleta la capatul careia exista o shaiba cu excentric pentru reglajul deschiderii (convergentei) pe spate.
          Problema am depistat-o dupa 2 vizite la unghiuri, vazand ca valorile s-au schimbat in numai 2 zile. Mecanicul trasese si cu ranga de ea dar nu s-a sesizat jocul.
          W203 - 2001

Comment

Salut grigore!
            Aceasi senzatie am avut-o cu o pisicuta,zici ca face litera O din spate.
            Verifica:amortizoarele si toate bucsile de pe spate dar nu doar vizual,ridica masina pe elevator si cauta amanuntit.
            Eu iti dau diagnostic amortizoarele,oricum nu uita sa ne zici ce ai gasit.
            Spor la treaba.

Comment

Originally posted by grigore View Post
              am un c 180 sport din 1995, cu motor de 122cp.are 108.000 km,merge impecabil,totul functioneaza perfect,nu are jocuri in bucsi, pivoti ...dar, la viteze peste 90-100 km/h "cerne" pe sosea,iar in curbe simt o instabilitate pe care la alte masini pe care le-am avut n-am simtit-o.pentru o masina cu sasiu si suspensie sport e inacceptabil...ce parere aveti?! incerc sa dau cat mai multe detalii: trebuie sa fac corectii fine de volan stg/dr tot timpul in linie dreapta, iar in curba trebuie sa reduc mult si sa fiu atent sa "nu ma fure" spatele,desi masina e foarte teapana pe suspensie... astept parerile voastre
              bdrcsaba@yahoo.com si pot sa te ajut

Comment

Am un c 180 din 94 si am Esprit si imi sta aprins tot Timpul in ceasurile de la bord ASD eu pe iarna asta am mers pe zapada nu ma furat de spate mam iutat cum merge rotile se ajuta ina de alta ...adik vreau sa spun ca functioneaza dar cum fac sa nu mai stea aprins in bord ASD

Comment

ASD este sistemul cu care erau dotate masinile inaintea ASR-ului.Ori este dezactivat si de aceea iti sta aprins(daca ai buton pentru ASD) ori daca nu trebuie sa o pui pe un tester.

Comment

Marvis,te rog,scrie si tu mai corect,ca e greu de inteles ce vrei sa spui!Si mai corect gramatical,daca se poate!Scuze de off-topic!
                    W124 E220 din 95

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF