Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C230 kompressor sport-coupe

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• C230 kompressor sport-coupe

Salut, sunt nou pe acest forum si doresc sa salut toti forumistii si impatimitii de MB.

Uitandu-ma pe acest forum nu am intalnit nici un mesaj respectiv posesor de sport coupe, dar este posibil sa-mi fi scapat.

Mi-ar face placere sa schimb pareri sau impresii cu un alt posesor al acestui model si de ce nu...poate si idei privind "imbunatatiri"

Broscoiul (pentru ca este verde ) meu, este un mb c230 sportcoupe kompressor echipat avantgarde cu kit de exterior de la amg 17" (spoilere/praguri/genti/evacuare), sunroof, piele, cutie tiptronic, 8 airbag, audio bose, command 2.0 (fara tv'tuner), navigatie, etc...

Voi expune cat de repede voi reusi si poze cu el....

In special ma intereseaza: Sunt in romania artisti-vopsitori adevarati? Daca da, puteti si recomanda unul? Vreau sa-i aduc cate-va touch'uri in stil nfs....

toate cele bune,

Stelian

Esti multumit de performantele ei?Raspunde bine la kickdown?
    Consumul e pe masura performantelor?
    Mercedes-Benz.The technology of seduction.

Comment

Super multumit. Are doar 42.000 km deci este inca relativ noua chiar in ciuda celor 6 ani vechime. Inca raspunde la comenzi foarte bine, a avut acum cca 4 ani o problema la alternator dar fiind in garantie a fost inlocuit...in rest benzina din belsug si 2 schimburi de ulei plus placute frane pe spate.
      Ultima oara cand m-am uitat la statistica de consum, indica la o medie de 36 km/h o medie 11l/100km. La instant e drept ca am prins'o la furat cu 43l/100 km...cei drept in plin kickdown. Singura problema este ca nu am reusit sa fac un burn-out, chiar si cu esp dezactivat...sigur este o smecherie pe care nu i-am descoperit-o eu. Vazusem pe net ingineri fara nume care ofereau drept solutie frana de mana trecuta pe fata...dar mie nu-mi surade Sunt prea multumit de ea ca sa o batjocoresc cu tot felul de trasnai.

Comment

Nu te sfatuiesc la burnout.
        Eu am mai facut putin,dar pe zapada,insa nu-l tineam mult si eliberam frana si ma invarteam.
        Cu ESP dezactivat printr-o singura apasare de buton(W203 si W211).

Comment

Cutia este automatica (tiptronic 5 trepte)...deci faza cu frana apasata...nu tine. Plecare cu un pic de scartaiala....mai reuseste (depinde de starea asfaltului sau noroiului unde incerc) asta chiar si cu ESP dezactivat.
          Probabil de asta m-am si atasat de ea...e mult prea stabila indiferent de conditiile in care incerc sa-mi bat joc de dansa

Comment

Pai si ale mele tot tiptronik sunt,ambele si merge treaba numai cu frana apasata,altfel,nu vad cum.

Comment

ups...scuze daca spun vre-o prostie, poate ma corectati daca gresesc, dar cutie automata presupune pedala ambreiaj lipsa, iar cuplarea decuplarea ambreiajului apare o data cu turarea/subturarea motorului. Corect? In acest caz, daca mentii frana apasata si accelerezi, nu are impact negativ asupra ambreiajului hidramat? In manual scrie mare si in mod repetat...."ATENTIE nu actionati simultan FRANA si Pedala de acceleratie! poate duce la defectarea cutiei de viteze sau a ambreiajului". Personal am luat de buna aceaste atentionari, plus inaintea acestui mb am avut o mazda 929 tot hidramata...si la aceea reusisem din nefericire sa-i plesnesc ambreiajul tocmai prin aceste manevre "neinspirate"....
              repet, scuze daca gresesc....

Comment

Bineinteles ca are un impact negativ.Este foarte corect ce ai spus.Si nu are impact negativ numai asupra ''ambreiajului'' si cutiei,ci si asupra planetarelor,franelor,cardanului,toate fortele sunt mai accentuate...
                Insa noi vorbeam mai sus ca se poate face burnout si atat,nu ca ar fi si ceva recomandat...

Comment

corect, deci burnout intra in categoria "faceti pe riscul vostru" si nu se recomanda a fi facuta pe masinile hidramate
                  multam fain pentru detalii....cu siguranta burnout nu voi face decat pe pietris (daca mai este burnout)

Comment

Nu este recomandat nici la cele manuale.
                    Eu mai fac pe zapada(daca se poate numi burnout) si eliberez frana repede ca sa ma invart.Cam atat,pe asfalt sau alte suprafete dure nu fac asa ceva.

Comment

pai ar trebui sa fie mai simplu la automata...ca nu mai tii ambreiaj,unu pe frana..unu pe acceleratie...
                      | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

Comment

este mai simplu dar complet nerecomandat! Putem spune "simplu nu inseamna si eficient sau cu efectul dorit", sa nu mai pomenim de costurile in cazul unei defectiuni pentru un ambreiaj. Daca cel manual are un cost relativ "normal" , normalitatea unuia hidramat stiu ca sare de 1000 euro

Comment

Uraaaaaaaaaa....zilele trecute am dat peste asta:
                          1. Insert your key and turn to position 1.
                          2. Press the trip odometer reset button three (3) times.
                          3. The first screen you will see on the MFD is the battery voltage in the following format - UB: 12.0 V
                          4. Press the UP arrow button on the steering wheel.
                          5. You will now see other information such as Software Version, etc. If you turn the key to position 2 you will get a oil reading by QTS and other info will appear.
                          6. If you want to put the car into DYNO mode which will disable ESP and BAS, leave the key in position 1 and hit the up arrow until you see the screen that says "ESP Dynamometer Test".
                          7. At this screen use your + or - steering wheel button to turn this mode ON.
                          8. You will get some malfunctions due to ESP, BAS, etc. being off, but this is not a problem and they will go away once you disable the DYNO mode.
                          9. You can start you car now to DYNO it without all the electronic wizardry getting in the way.
                          CAUTION: DO NOT DRIVE LIKE THIS OR BAD THINGS MAY HAPPEN. ESP, BAS, ABS are desirable when driving
                          10. To exit out of DYNO mode, simply turn your car off then back on and it will reset to normal.
                          Nu pot spune ca a fost burnout...dar cu siguranta rotile au "scartit" ca la carte

A mai incercat careva?

Comment

sal
                            E prima oara cand intru pe forum.
                            Mi-am luat si eu un C180 sport coupe acu o luna
                            1998cc,129hp,2002,tiptronic,full oprion...piele,navi...
                            L-am luat de la un francez care la rulat in tara 2 luni, are 127000km, arata si merge impecabil, am dat 12,000euro, dupa ce am facut Autotest2000 si Test Mercedes reprezentanta!
                            Poate ma ajutati si pe mine sa inteleg care este diferenta dintre una cu Kompresor si un fara, am observat ca la modelul meu e diferenta de 14hp a mea are 129 si varianta K are 143!

Si ash vrea sa-i maresc HP, ma gandesc la: tobe, filtru de aer, bujii, poate scot 10hp de aici.
                            Dar poate pot sa scot ma mult, fara sa stric masina...
                            Dupa cum observati nu prea ma pricep, poate i-mi dati niste idei.
                            Mesi mult
                            Last edited by doktor4carz; 02-03-2008, 11:09 AM.

Comment

Diferenta "vizibila" intre cele cu si fara este prezenta unui corp de legatura intre evacuare si admisie. In general treaba kompressorului este sa supra'alimenteze/preluand gaze din evacuare.Avantajele lui sunt evidente ...numar de cp marit si functie de capacitatea motorului si stilul de condus consumurile celor doua modele aproape ca pot fi incomparabile....respectiv nu aduce neaparat si un consum marit de benzina...decat daca "ii ceri" sa consume.
                              Eu de exemplu am tobe "amg",filtrele sunt MB deci calitatea lor este incontestabila insa nu stiu daca asta mi-a si adus un aport de cp...sincer n-am idee, asa a iesit din fabrica masina si nu scrie nicaieri ca are mai mult de 192cp precum zice in standard.
                              Din punctul meu de vedere ...la filtrele de aer/tobe de evacuare cativa cp in plus ii atingi cand : la absortie filtrul de aer nu opune aceeasi rezistenta (aerul circula ff usor) deci nu se recomanda, iar tobele rolul lor este sa atenueze bubuiturile. Imagineaza-ti un "labirint" prin care circula aerul fara o intampina vreo greutate....Solutiile sport pentru evacuare constau in reducerea acestui labirint catre un minim dar va creste automat si nivelul de gaze ne'arse dar in special si zgomotul.
                              Personal cautand solutii de tuning nu am gasit nimic care sa-mi inspire atat incredere cat si date suficient de multe date incat sa ma convinga ca merita incercat....
                              toate cele bune,

stelian

PS: ma bucur nespus ca nu sunt singurul cu coupe din forum wellcome!!

si inca ceva sport_coupe08 ......SA AI MULTI MULTI KM cu ea si fara evenimente rutiere.
                              Last edited by doktor4carz; 02-03-2008, 11:10 AM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF