Salut, sunt nou pe acest forum si doresc sa salut toti forumistii si impatimitii de MB.
Uitandu-ma pe acest forum nu am intalnit nici un mesaj respectiv posesor de sport coupe, dar este posibil sa-mi fi scapat.
Mi-ar face placere sa schimb pareri sau impresii cu un alt posesor al acestui model si de ce nu...poate si idei privind "imbunatatiri"
Broscoiul (pentru ca este verde
) meu, este un mb c230 sportcoupe kompressor echipat avantgarde cu kit de exterior de la amg 17" (spoilere/praguri/genti/evacuare), sunroof, piele, cutie tiptronic, 8 airbag, audio bose, command 2.0 (fara tv'tuner), navigatie, etc...
Voi expune cat de repede voi reusi si poze cu el....
In special ma intereseaza: Sunt in romania artisti-vopsitori adevarati? Daca da, puteti si recomanda unul? Vreau sa-i aduc cate-va touch'uri in stil nfs....
toate cele bune,
Stelian
Uitandu-ma pe acest forum nu am intalnit nici un mesaj respectiv posesor de sport coupe, dar este posibil sa-mi fi scapat.
Mi-ar face placere sa schimb pareri sau impresii cu un alt posesor al acestui model si de ce nu...poate si idei privind "imbunatatiri"
Broscoiul (pentru ca este verde

Voi expune cat de repede voi reusi si poze cu el....
In special ma intereseaza: Sunt in romania artisti-vopsitori adevarati? Daca da, puteti si recomanda unul? Vreau sa-i aduc cate-va touch'uri in stil nfs....
toate cele bune,
Stelian
Comment