Pot curata injectorii cu WD40??
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Miros de ars,fum in interior
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Imi da cineva o idee cum sa scot seibile de etansare a injectoarelor?si prezonul ala rupt nu pot sa-l gauresc pentru ca nu e rupt din chiulasa ci are vreo 3 cm in afara il pot prinde cu un patent,am pus wd40 dar nu se invarte,e intepenit tare,vreo idee,as vrea sa-l scot sa nu mai fiu nevoit sa dau gaura ca e mai problematic nu incape bormasina nu am spatiu.
Comment
-
Eu saibele de etansare le-am scos cu ceva ca o crosheta , am bagat acea tija indoita la capat prin gaura saibei , apoi cand am tras-o in sus si am simtit ca a agatat saiba am tras tare.Daca vrei sa iti confectionezi tu croseta , sa ai grija ce sarma folosesti , ca daca atunci cand tragi se rupe capatul ei si cade capul pistonului faci alta bucurie.Referitor la surub , chiar nu stiu cu ce ai putea sa il scoti...intr-adevar e mai complicat putin sa il gauresti.Daca sudezi pe tija surubului un levier , nu il scoti ? ca ai si 3 cm in afara , deci in mod normal ai cum sa sudezi...
Comment
-
si prezonul ala rupt nu pot sa-l gauresc pentru ca nu e rupt din chiulasa ci are vreo 3 cm in afara il pot prinde cu un patent,am pus wd40 dar nu se invarte,e intepenit tare,vreo idee,as vrea sa-l scot sa nu mai fiu nevoit sa dau gaura ca e mai problematic nu incape bormasina nu am spatiu.[/QUOTE]
Sudura sau un cleste reglabil bun (are falcile cu dintii in contra)
Comment
-
Acel prezon nu ai cum sa-l gauresti pentru ca este calit .O metoda, verificata de mine in nenumarate cazuri , ar fi sa-l desurubezi cu ajutorul unui dorn sau o dalta mica si ascutita bine .
Cu ajutorul unui ciocan lovesti cu atentie si migala si ar trebui sa-l dai afara .
Comment
-
Fratilor nu am mai vazut asa ceva.Am reusit sa dau gaura in prezon,dar nu perfect in mijloc,aproape si cu ajutorul acelui tarod am incercat,dar a rupt varful prezonului si tot nu s-a desfiletat.Parca ar fi sudat acolo,stie cineva vreun spray special sa dau ca sincer nu mai stiu ce sa fac.E si naspa la A class prezoanele sunt intre 2 pereti,ca o nisa,nici nu pot sa-l rup sa incerc sa dau gaura.
Comment
-
Faza e ca nu sunt in tara si nu prea am aici pe cineva sa sudeze si daca as gasi imi ia cat nu face sa vina la mine.Am mai vazut pe net un spray http://www.amazon.co.uk/Release-Spra...9&sr=8-1-fkmr0 a folosit cineva ceva de genul??si daca a dat rezultate pentru ca m-am saturat sa dau bani pe scule,extractor etc.
Daca nu ultima solutie ar fi sa incerc sa rup acel surub si sa dau gaura,faza e ca e iesit in afara,dar totodata e cumva inlauntru pentru ca se afle ca intr-o nisa nici nu il poti lovi bine.Attached Files
Comment
-
Salutare !
Ar fii bine daca ai avea posibilitatea de a incalzi puternic cu ceva(flacara unei lampi cu gaz sper exemplu) portiunea din chiulasa in care e insurubat prezonul. Aluminiul se dilata usor si , ma gandesc ca ai putea sa-l desurubezi. Daca nu ai posibilitatea sa-i sudezi in cap o piulita , cum spune colegul MoiseDan , incearca , daca iti permite , sa infiletezi doua piulite una peste cealalta si stranse bine intre ele. Incalzind puternic locul respectiv, poti incerca cu o cheie pe prima piulita infiletata sa desfaci. Sper sa functioneze!Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!
Comment
-
Ai incercat burghiere prezon, apoi folosind un dorn sa ii dai forma hexagonala gaurii si folosind o cheie de imbus?Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html
Comment
-
Am incercat cu 2 piulite,faza e ca nu am loc se strang prima piulita nici cu patent cu ciocul lung,practic nu e spatiu,cheie nu intra in locasul ala,m-am mai gandit sa pilesc 2 laterale si sa bag un socket si cu prelungitor,dar surubul e atat de subtire incat cel mai mic cap de socket 1/4`` e larg,chiar nu stiu daca exista mai mic.
Comment
-
De incalzit nu ma bag sa folosesc ceva cu flacara tanand cont ca toate sunt desfacute,rail si ma tem de vreo explozie,dar ma gandeam la acel spray care racespe pana la -30 grade.
Acum nici nu stiu daca ar merge,ce se contracta mai mult surubul din otel sau chiulasa ca e aluminiu??poate a mai folosit cineva un asemenea spray si binevoieste sa ma lumineze daca merita.
Comment
-
Acel spray nu are un prospect ceva, ca sa stim pentru ce a fost inventat ?.
Cu flacara nu este indicat, am vazut in poza si mult praf amestecat cu ulei, deci pericol de incendiu .
Cea mai corecta solutie , daca toate incercarile esueaza, ar fi sa scoti chiulasa si sa o duci la electroeroziune, dar zici ca nu mai vrei sa dai bani .
Comment
-
Frost Bite The Nut Cracker 500ml
Frost Bite -30C treatment bites through corroded and rusted components to, penetrate and crack them open.Once cracked provides ongoing protection.Releases seized screws, nuts, bolts and metal automotive parts.Includes extended nozzle for accurate application
(cam asta face:tratamentul rupe partile corozive,penetreaza si le deschide,crapa.Odata crapate produce si protectie in acelasi timp.Da drumul la suruburi,piulite,bolt si parti de metal.Last edited by ichbin; 02-27-2011, 19:37 PM.
Comment
Comment