Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sanctiuni si masuri luate

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by carmine View Post
    Userul STEFAN_V8 are warn pentru flame-uri si comportament neadecvat. La urmatoarea ia o pauza foarte lunga.

    - Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un
    PRIVILEGIU si nu un DREPT. In orice moment puteti fi banat daca NU respectati
    regulamentul si daca nu aveti un comportament CIVILIZAT.
    - NU are nimeni nimic de pierdut daca NU mai doriti sa postati/vizitati
    acest forum. Este o alegere ce VA APARTINE si nu tinem neaparat sa
    cunoastem motivatia. E o problema STRICT personala. NU este nevoie sa
    deschideti un thread in care sa ne explicati de ce plecati de pe forum.
    - Faptul ca sunteti user de X ani/luni sau ca aveti un milion de
    posturi NU impresioneaza pe nimeni si NU va salveaza in cazul in care
    INCALCATI REGULAMENTUL IN MOD REPETAT.
    Cei carora nu le convin aceste reguli, sunt liberi sa nu mai
    frecventeze acest forum. Nu li se va simti lipsa.


    Inca o precizare, topicul deschis de acesta a fost sters de catre Administrator, fiind incadrat la categoria BALARII. Odata cu aparitia unui numar considerabil de forumuri cu tematica sililara cu wwww.clubmercedes.ro, STEFAN _V8 si alti posibili nemultumiti au l'embarras du choix'.
    Pauza lunga se transforma momentan intr-o pauza scurta, asta datorita unor oameni de bun simt si foarte diplomati. Stefan_v8 sta pe bara 7 zile, la urmatoarea abatere deja vorbim altfel. Motivul banarii este recidiva in mai putin de 12 ore, pe topicul "Useri/membri neseriosi", post pe care deja il consider un atac la persoana grosolan.
    Last edited by Carmine; 04-29-2010, 19:52 PM.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

    Comment


    • Poate lumea se intreaba de ce colegul STEFAN V8 nu mai este moderator. Pai ar fi cateva motive.
      1. Decizii partinitoare, subiective

      Exemplul ce imi vine in minte este banarea lui Mircea600sel pe motiv ca a pus pe topicul cu "Ce muzica va place?" o melodie de-a lui Grasu XXL, melodie care in acceptiunea lui nu este considerata "muzica"... S-a tinut o conferinta luuuunga in care 4 - 5 moderatori incercau sa il faca sa inteleaga ca tocmai asta este calitatea numarul unu a unui moderator: obiectivitatea. Ce am scris pana acum poate fi confirmat de mai multi moderatori, inclusiv Stefan V8.

      2. Decizii luate in contradictie cu deciziile altor moderatori.

      Atunci cand Carmine si No problem au dat ban unor membri pe baza unor motive foarte bine argumentate, si postate clar in acest topic, STEFAN V8 a considerat normal si necesar sa ridice ban-urile (pe motiv ca sunt baieti buni cei banati) fara a se consulta cu nimeni... Cu alte cuvinte, "pardon my french" s-a p***at pe decizile lor...

      3. Activitate de moderare aproape inexistenta in ultima vreme. Nu ma credeti pe mine... Uitati statisticile.



      Nu luati in seama decat moderatorii activi. In statistici figureaza si cei care au activat in trecut.

      Nu consider ca este normal ca fix oamenii care se ocupa cel mai mult de forum, si anume Carmine si No problem, sa nu fie respectati de dumnealui...

      Mai departe...

      Motivul banarii colegului Stefan V8 este publicarea de continut cu caracter privat pe forum. Asta cu intentie de flame. In mod repetat...

      Vreau sa precizez ca d-aia exista mesagerie privata... Ca atunci cand ai ceva de spus si incalci regulamentul daca spui public, sa-ti versi naduful pe privat. Nu aveti idee cate mesaje cu multa "carne" primea si trimitea Dok... Nu mai plangea nimeni. Nu se mai facea psihanaliza celor (celui) de la moderare atunci si daca se facea, se sesiza ochiul din ceruri repede... Stiti la ce ma refer. Si nu mai zicea nimeni "Doamne... cum a ajuns forumul asta..."

      Mai departe, Carmine si Mircea600sel... Nu zice nimeni ca sunt sfinti. Dimpotriva... Insa oamenii fac multe pentru forumul asta. Si statisticile (si intalnirile de la TM in cazul lui Mircea) sustin aceasta afirmatie. Si daca lumea are ceva personal cu ei, ar trebui sa-si revizuiasca atitudinea pentru ca ambii oameni s-au schimbat... Muuult. Si daca mai trimit mesaje obscene pe privat unor persoane care la randul lor si-au manifestat in nenumarate randuri antipatia fata de ei... eu zic ca e unul din principiile fizicii: orice actiune este urmata de reactiune...

      Cam atat pentru seara asta... Ca mi-am rupt vreo 2 membre la fotbal si am nevoie de muuulta gheata si bere.


      Cu respect,

      Andrei

      Comment


      • Colegul nostru autoram primeste vacanta o saptamana pentru ca sunt 'penibil'.


        E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

        Comment


        • b_84_nsl are warn si la urmatoarea pauza, pentru offtopic aici : http://www.clubmercedes.ro/de-vanzar...-t14274p2.html , initiatorul topicului a pus date de contact, VIN, poze si tot ceea ar trebui sa stie un posibil cumparator dintr-un anunt postat pe internet. Daca nu ai bani sa dai un telefon nu vad cum ai putea sa cumperi o masina cu motor de 5600. Pe acest topic am rugat de la primul post fara balarii, presimtind ca urmeaza circul.

          - Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs. Daca nu iti
          convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea
          acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning/ban.
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

          Comment


          • Epurare_coco are o pauza de 1 luna, m-am saturat sa-i citesc aberatiile si polutiile nocturne pe toate topicurile posibile :





            http://www.clubmercedes.ro/schimb-ul...-t12196p2.html (aici s-a mai tot sters, coco a tinut neaparat sa revina)



            - Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii
            subiective.
            - Este interzisa postarea de discutii care nu au legatura cu subiectul
            in cauza ("offtopic"). Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge
            aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza.
            Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un
            PRIVILEGIU si nu un DREPT. In orice moment puteti fi banat daca NU respectati
            regulamentul si daca nu aveti un comportament CIVILIZAT.
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

            Comment


            • Colegul nostru matty primeste WARNING pentru nerespectare de regulament.

              E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

              Comment


              • Marele_alb are al doilea warn pe bursa, am avut pe topicurile lui zeci de interventii, am impresia ca face intentionat. La urmatoarea are o luna pauza, pe aceasta cale ii aduc aminte ca in calitate de Organizator de Intalniri are activitate zero (asta ca o paranteza, ce nu are legatura cu warn-ul) :

                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                Comment


                • Colegul nostru BMN care este si administrator de un alt forum, primeste WARNING.

                  E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                  Comment


                  • Originally posted by no problem View Post
                    Colegul nostru BMN care este si administrator de un alt forum, primeste WARNING.

                    http://www.clubmercedes.ro/care-ulei...34353&posted=1
                    Pentru ca trage echipa de moderare de urechi, pentru offtopic si pentru ca deja avea warn de la tine dar a continuat in aceeasi maniera , colegul BMN are de la mine 7 zile pauza.

                    Se vede clar ca nimeni nu citeste Regulamentul :

                    Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un
                    PRIVILEGIU si nu un DREPT. In orice moment puteti fi banat daca NU respectati
                    regulamentul si daca nu aveti un comportament CIVILIZAT.

                    - Faptul ca ati postat o cerere de ajutor, nu presupune OBLIGATIVITATEA
                    celorlalti useri de a raspunde in mod automat si intr-o anumita
                    perioada de timp la postul dvs.


                    Topicul in cauza :

                    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                    Comment


                    • Pentru ca si-a facut cont doar pentru propriul profit si pentru ca a inceput sa polueze topic-urile cu reclama in exces, user-ul @freonauto primeste ban permanent !
                      sigpice60 525d

                      Comment


                      • Unii nu vor sa urmeze trend-ul pe care a luat-o forum-ul in ultima perioada si se comporta execrabil. Unul dintre ei se pare a fi user-ul @cipa. E de-a dreptul suburbana si de neacceptat postarea lui din aria fun: http://www.clubmercedes.ro/fun-d-t136.html?p=135018. Cu atat mai mult cu cat e indreptata catre doi colegi care au cea mai mare contributie la starea de bine a forum-ului. Colegul @mircea600sel a fost mult prea bland si a dat doar warn !

                        Totusi, dedicatia respectiva e mai mult decat lipsita de orice farama de bun simt. Astfel de oameni fac rusine acestei marci ! Drept pentru care, user-ul @cipa este invitat sa nu ne mai onoreze cu prezenta pe acest forum. Primeste ban permanent, evident !
                        Last edited by T_o_r_q_u_e; 05-16-2010, 20:05 PM.
                        sigpice60 525d

                        Comment


                        • Colegul nostru mihaiavram primeste un WARNING pentru nerespectare de regulament si atac la persoana.

                          E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                          Comment


                          • Buna seara!


                            Seara asta colegii moderatori impreuna cu Andrei au facut o conferinta in urma careia s-au luat urmatoarele hotarari:

                            1. Nu se va mai face atata caz (public) in legatura cu gramatica si ortografia. Atentionarile se vor face pe mesageria privata si corecturile se vor face, daca se vor face, mai discret.

                            2. Colegul BMN este rugat sa-si refaca contul initial, insa, de pe o adresa de mail permanenta. Am considerat utila stergerea userului deoarece s-a facut inregistrarea de pe o adresa de mail temporara. De mentionat este faptul ca am analizat cu atentie cele spuse de dumnealui si consider ca a avut anumite remarci extrem de utile. Ii multumesc pe aceasta cale si il rog sa revina la sentimente mai bune. Si sa-si faca cont "pe bune".

                            3. Urmatorii colegi au fost "colorati" dupa cum urmeaza (in urma voturilor celor 5 oameni din echipa de moderare prezenti in conferinta):

                            Adic95 - VIP
                            300zxtt - VIP
                            CL600 user cu putere totala de moderare (este un supermod albastru)
                            Luxian si Mircea600sel - SuperModeratori
                            | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

                            Comment


                            • Colegul nostru mihaiavram, primeste o saptamana vacanta pentru nerespectare de regulament.

                              E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                              Comment


                              • Originally posted by Aris 600 sel View Post
                                Sa te duci dracu de snob. De asta forumul asta nu e bun de nimic. Nu este folositor la nimic.

                                Originally posted by Aris 600 sel View Post
                                Voi, cei din Bucuresti, vad ca ii respingeti pe cei din Constanta si nu inteleg de ce. Eu cel putin am fost tratat " foarte bine " de catre unii de pe forum, asa-zisi pasionati de Mercedes. Eu nu mai scriu pe site pana cand nu dispar snobii de pe site, persoane de genul Carmine.
                                Pentru atacuri la persoana, jigniri colegul Aris (care de cand a intrat aici abereaza si spameaza forumul cu voma) sta o luna. Cand va reveni va trebui sa-si completeze si locatia.

                                La inscrierea pe forum, completarea campului "Oras" este obligatorie
                                (oras, adica nu tara, maneloland sau alte aberatii). Aceeasi obligatie
                                revine si membrilor deja inscrisi.
                                Refuzul completarii acestui camp, duce la invalidarea cererii de
                                inscriere, sau, in cazul celor inscrisi, la interzicerea accesului pe
                                forum, pana la rezolvarea problemei.


                                In orice moment puteti fi banat daca NU respectati
                                regulamentul si daca nu aveti un comportament CIVILIZAT.
                                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF