Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sanctiuni si masuri luate

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Domnilor, avem casa noua. Avand in vedere ca uneori forumul se comporta dubios (se supraincarca serverul, se bloca, la quick reply se posta dublu, etc), am decis cu Cristi sa luam server dedicat. Sau aproape dedicat, ca a mai scapat Cristi niste chestii p-acolo. Sa speram ca nu isi tine colectia de filme porno pe server...


    Toate cele bune!

    Comment


    • Treaba cu postatul dublu nu este neaparat serverul de vina , este si netul de acasa ,este un bug ,si se intampla din cauza ca nu se primeste confirmarea ca postul a fost introdus ,astfel se creaza 2 posturi exact la aceeasi ora si aceeasi secunda .
      Daca o sa vrei sa postezi dublu , la un interval foarte mic sansele sa iti iasa sunt de 1%
      | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

      Comment


      • User-ul @shakale a primit vacanta o luna. Eu l-am sfatuit foarte frumos in legatura cu catalogarea gresita a actiunilor de pe forum, iar el s-a gandit sa incerce sa faca pe desteptul. Sper sa-i fie de ajuns o luna pentru racorire si sa se intoarca cu ganduri mai bune si pasnice. I-am ascuns post-urile de 2 lei.

        LE: Am revenit si i-am lasat 3 zile. Data viitoare sper sa nu mai jigneasca cand primeste un sfat prietenesc.

        http://www.clubmercedes.ro/intalnire...7.html?t=11847
        Last edited by T_o_r_q_u_e; 02-01-2010, 23:53 PM.
        sigpice60 525d

        Comment


        • Observ o tendinta de a se purta razboaie personale pe forumul asta, umpland astfel diverse threaduri cu balarii. Totul este voalat dar totusi evident. Un exemplu recent (si nu e singurul) este pe threadul “AJUTOR! Catei aproape ingropati in zapada !!!”.
          Optimus, carmine si mircea600sel au primit warn pentru flame si off topic.
          Pe carmine si mircea600sel ii rog sa isi poarte razboiul cu rommy20005 in alta parte… din experienta acestui forum am vazut cu totii ca manifestarile de genul asta nu fac bine nimanui, cu atat mai putin forumului.

          Comment


          • @LOPY primeste warn pentru offtopic, rasism si bascalie. Data viitoare o sa primesti si o mica vacanta, maestre, asa ca, ai grija.

            sigpice60 525d

            Comment


            • @rommy20005 a intrat in vacanta pentru 2 saptamani datorita jignirilor si atacurilor la persoana.

              sigpice60 525d

              Comment


              • Ieri la intalnire colegii au avut ocazia sa il cunoasca pe Carmine si sa ii asculte ideile despre sectiunea "Bursa". Avand in vedere ca ideile dumnealui sunt foarte bune si este mai mult decat capabil sa se ocupe de aceasta sectiune, i-a fost acordata responsabilitatea de aplicare a regulamentului pe sectiunea respectiva. Colegul No_problem, de asemenea, are de astazi responsabilitatea de a modera aria evenimentelor ClubMercedes.ro. Poate aceasta decizie mira pe unii colegi, dar, nu uitati ca in ultima luna si jumatate acest club a crescut datorita implicarii si deciziilor mele. Sper sa aveti incredere in aceasta decizie, care, este de asemenea sustinuta de majoritatea colegilor moderatori. Domnilor, spor la treaba!


                In alta ordine de idei, as dori ca fiecare membru sa isi revizuiasca detaliile de la profil. Este necesar ca locatia sa fie completata corespunzator. De asemenea, mistourile de la alte rubrici gen marca autoturism sau motorizare (acolo unde unii membri au luat aceste campuri in deradere) vreau sa dispara. In urmatoarele zile, se va initia un mesaj privat ce va fi trimis tuturor userilor in vederea acestui update al detaliilor.


                Cu respect,

                Andrei

                Comment


                • Userul "madiorsv" a fost atentionat prin mesaj privat pentru incalcarea regulamentului prin postare de reclama in semnatura. De asemenea semnatura i-a fost editata.

                  Din regulementul forumului:
                  Introducerea unei reclame sau a unui link spre un alt site este permisa
                  numai cu acordul moderatorilor forumului. Orice nerespectare a acestui
                  paragraf privind semnaturile va fi sanctionata cu avertisment verbal
                  si editarea respectivei semnaturi. Daca situatia se repeta posesorul
                  respectivei semnaturi va fi sanctionat cu warning.
                  Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare
                  prealabila a userului.

                  Comment


                  • Colegul Mircea600sel are pauza o luna. Motivele sunt prezentate mai jos. (cel putin o parte din ele).


                    Comment


                    • Avem "Organizatori de intalniri":

                      Sovieticool - Moldova
                      Shakale - Moldova
                      Marele_alb - Ardeal
                      Mircea600sel - Banat (din pacate mai este si banat )

                      Comment


                      • De asemenea, s-a creeat grupul VIP. In acest grup intra oameni care au avut o activitate notabila pe forum si nu numai... Sper sa nu va deranjeze, domnilor, cand o sa va vedeti numele scrise cu negru... Nu a murit nimeni!

                        Comment


                        • In urma discutiei cu colegul Razor, am ajuns amandoi la concluzia ca timpul dumnealui este foarte limitat pentru a fi impovarat si de responsabilitatea de moderator. In locul dumnealui il avem moderator pe colegul Adic95. Bine ai venit, maestre!

                          Comment


                          • In urma verificari topicului Metode de promovare ale forumului, colegul nostru Carmine primeste avertisment, pentru jignirea altui coleg in acest topic.
                            Last edited by no problem; 03-17-2010, 03:06 AM.
                            E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

                            Comment


                            • Aseara am propus colegilor moderatori un o perioada de ban de 1 luna pentru colegul dMihnnea in urma flame-urilor de pe topicul despre cutiile automate. Toti cei care erau disponibili si si-au exprimat punctul de vedere au fost de acord. Cine nu este de acord, este invitat sa-si argumenteze punctul de vedere pe privat.

                              Este mare pacat sa vedem oameni de mare caracter si valoare, precum Automaticul, retragandu-se in felul acesta, datorita unor membri care oricum, de-a lungul timpului, au creeat foarte mult flame.

                              O zi buna!

                              Comment


                              • @tonyto333 primeste vacanta o saptamana pentru cuvinte jignitoare aduse atat moderatorilor, cat si forumului !

                                sigpice60 525d

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF