Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Credinta/mantuire/rai(iad)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

As avea o sugestie: sa nu mai preluam texte. Eventual bagam adresa web. Prefer sa citim parerea proprie si personala vis-a-vis de tema asta. E foarte greu de urmarit un text cu un vocabular neobisnuit si cu o tema atat de abstracta precum judecata de apoi. Pana acolo sunt o multime de alte lucruri de explicat, daca se doreste.

Legat de oamenii din jungla, ajung iar la necunoasterea Bibliei. Desteptul de Badea, daca citea cu atentie, afla ca ucenicii au primit insarcinarea sa dea mai departe ce au invatat de la Isus si astfel, sa se imprastie evangheliile "pana la marginile pamantului" - cum se spunea pe atunci. Treaba asta se numeste acum misionarism. Asa au aflat de crestinism chinezii, amerindienii, europenii si ceilalti. Bineinteles ca de-alungul a vreo 2000 de ani au scapat unii fara se auda de Dumnezeul crestinilor. Felul in care vor fi judecati e la fel de interesant precum capra vecinului. Fiecare va fi tras la raspundere corespunzator a ceea ce a cunoscut si a ceea ce nu a vrut sa cunoasca.
    Unless I'm very much mistaken...

Comment

Originally posted by pianosso View Post
      As avea o sugestie: sa nu mai preluam texte. Eventual bagam adresa web.
      Sunt de acord. Nu ma erijez in vreun "pastor" (ca tot e la tema) al thread-ului dar cred ca e mai bine sa evitam textele foarte lungi. Foarte putini vor avea timp propriuzis sa il citeasca. Pentru cei neobisnuiti cu astfel de lectura e obositor. Apreciem insa implicarea.

Originally posted by pianosso View Post
      Fiecare va fi tras la raspundere corespunzator a ceea ce a cunoscut si a ceea ce nu a vrut sa cunoasca.
      Aici as avea de atentionat ceva. Acest topic este citit sau vizitat atat de cei care cred cat si de cei care nu cred.
      Pentru cei care cred insa as vrea sa reamintesc ca Biblia spune intr-adevar ca vom fi judecati dupa ceea ce cunoastem. Ca atare tin sa amintesc ca suntem responsabili pentru ceea ce facem desi stim ca e gresit.

@ Demiurgos, ce sa spun. Ne reintalnim pe tema asta atat de contestata. Te rog din nou chiar daca ai pareri diferite, sa nu iei in deradere subiectul.
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Subiectul e depasit. Cred ca era mult mai util un subiect anatomic, juridic sau despre o buna conduita sociala. Biserica e depasita. Daca nu se reforma(desi nu vad cum) in 2-3 secole risca sa sucombe...
        http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Nu vom fi acolo sa vedem ce si cum va fi dar eu personal garantez ca nu va sucomba.
          Noi insa da. Si vom ajunge care pe unde, pentru ca exista viata dupa moarte.
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

E foarte trist sa iti imaginezi ca nu exista nimic dupa moarte, mori si gata... La fel de trist e sa iti imaginezi la 5 ani ca nu exista Mos Craciun.

Mai multa atentie la postat pe viitor te rog, gramatica, ortografia....dintr-astea plictisitoare....
            Ia vezi, iti place cum arata postarea acum, editata de mine ?
            Last edited by VLADD; 12-17-2009, 22:53 PM.
            i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

Într-o zi, plimbându-se pe stradă, un important şef de partid politic a fost accidentat de un camion şi a murit.
              Sufletul său s-a ridicat la cer (probabil dintr-o eroare) şi iată-l faţă în faţă cu Sfântul Petru...
              - Bine ai venit în Rai! zice Sfântul Petru. Înainte de a intra, ar fi o problemă... Vezi tu, foarte rar un politician de talia ta ajunge aici şi nu prea ştim ce să facem cu tine... Dar, vom face aşa: vei petrece o zi în Iad, apoi una în Rai, şi-ţi vom permite să alegi locul unde să-ţi petreci eternitatea.
              Omul a fost condus la ascensor, care a tot coborat, pană în Iad. Uşile s-au deschis şi omul s-a trezit drept în mijlocul unui teren de golf, elegant şi verde. Ceva mai departe se vedea un club, iar in faţă, foştii colegi de partid şi parteneri de afaceri deja decedaţi, îmbrăcaţi în haine elegante şi foarte multumiţi. Au alergat să-l salute, l-au imbrăţişat şi au inceput să-şi amintească de timpurile bune, când se îmbogăţeau pe spinarea poporului... Au jucat cu mare plăcere o partidă de golf, apoi au cinat împreună la club, delectându-se cu manguste şi caviar, iar noaptea - în compania unor tinerele frumoase şi libertine...
              S-a întâlnit chiar cu Diavolul cel mare, care s-a dovedit a fi un tip simpatic, distractiv,care a spus glume şi a dansat. A fost atât de bine, că nici nu şi-a dat seama, când s-a făcut ora de plecare.
              Toţi l-au condus la ascensor... A tot urcat, până la poarta Paradisului unde Sfântul Petru îl aştepta:
              - Acum e momentul să intri în Paradis!. Omul politic (fără scrupule, bine-nţeles), a petrecut următoarele ore de pe un norişor pe altul, atingând harpa şi cântând.
              Cele 24 de ore au zburat, iar Sfântul Petru a venit:
              - Ai petrecut o zi în Iad şi una în Rai, acum e momentul să alegi!
              Omul s-a gândit un moment, apoi a spus:
              - Raiul este chiar frumos, dar cred că mai bine m-aş simţi în Iad. Sfântul Petru l-a însoţit la ascensor şi l-a coborât în infern... Când s-au deschis uşile, s-a trezit în mijlocul unui teren uscat, acoperit cu tot felul de mizerii. Şi-a văzut prietenii îmbrăcaţi în zdrenţe, scotocind prin gunoaie.
              Diavolul cel mare îl întâmpină şi-l bătu pe umăr...
              - Nu înţeleg, bâigui politicianul, ieri am fost aici şi erau femei frumoase, teren de golf, am mâncat bunătăţi şi ne-am distrat de minune.... şi... şi... acum tot ce aveţi este un teren uscat, plin de porcării... şi prietenii mei par niste amărâţi...
              Diavolul cel mare, zâmbi şi zise:
              - IERI ERAM ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ! AZI AI VOTAT !

Comment

"Legat de oamenii din jungla, ajung iar la necunoasterea Bibliei."

Pentru colegul "pianoso":
                Te-as ruga sa citesti ce am postat inaintea ta si daca vei avea urechi de auzit vei intelege ce se va intampla cu oamenii din jungla la judecata.

Pentru colegul "alc":
                "Într-o zi, plimbându-se pe stradă, un important şef de partid politic a fost accidentat de un camion şi a murit.
                Sufletul său s-a ridicat la cer (probabil dintr-o eroare) şi iată-l faţă în faţă cu Sfântul Petru..."

Eu nu as glumi cu astfel de lucruri.
                Pragmatismul si logica dumneavoastra de pana acum ma face sa intreb daca ati citit postarea mea cea lunga sau daca ati urmarit link-ul.
                Credinta si existenta lui D-zeu nu se poate talcui, sau mai bine zis mintea omului poate demonstra si ca exista D-zeu si contrariul.
                Tocmai de aceea credinta este o taina.Fericiti cei care o au macar cat un graunte de mustar...
                Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

Originally posted by MARIUS B View Post
                  ...Eu nu as glumi cu astfel de lucruri.
                  Pragmatismul si logica dumneavoastra de pana acum ma face sa intreb daca ati citit postarea mea cea lunga sau daca ati urmarit link-ul...
                  Marius B, fiind pe un forum, este mai indicata folosirea persoanei intii. As aprecia lucrul asta.
                  Iti respect optiunile religioase si politice chiar daca nu inteleg cum pot coexista simultan, dar este un simplu banc. Trebuia scris aici.
                  Nu am putut sa citesc postarea ta, depaseste puterea mea de intelegere. Este mult prea mult pentru mine, sint obisnuit sa judec in ansamblu.
                  Consider ca atunci cind l-a creat pe om, Dumnezeu si-a supraestimat intr-o oarecare masura capacitatile.

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF