Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Amatori targuri de vechituri/talcioc/bazar

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nush ce bulan aveti voi, dar eu nu gasesc decat rahaturi scumpe si fiare ruginite prin targul de la Bz, unde mai mergeam de plictis. Gunoaie SH la pret de noi, cu preturi fixe, putoare de mici, seminte peste tot si ciori garla...
    Era odata si un S350 ce candea a pish de sobolan de la sase metri, un cotet infect cu pret de 5000Euro.

    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

    Comment


    • Daca ai impresia ca in Iasi e altfel te inșeli !
      Lucrurile mai " valoroase" - acum depinde si de fiecare ce cauta - le gasesti la astfel de oameni, care de cele mai multe ori nu stiu ce vand sau nu le pasa atat cat timp ei fac un ban. Majoritatea primesc pachete de la rudele din Europa iar ce nu pot baga in amanet sau vinde pe net ajunge in talcioc.
      Din punctul meu de vedere 80% din lucrurile comercializate sunt gunoaie, asa ca îti dau dreptate.
      Mirosurile, semintele, body odor, manele, miros de mici, strigatul "covrigi !!" fac parte din experienta !

      Zilele trecute am trecut pe la magazinul fundatiei "Un coup de Main d'Emmaus" si am colectat ceva ornamente pentru sarbatorile de iarna: mos mare 8 lei, farfurie 6 lei, om zapada 5 lei, bol mic 8 lei, set ceramic pentru brad 15 lei, la toate astea s-a facut o reducere de 20%.
      Attached Files
      Stefan

      Comment


      • Fiind in concediu iar ploile de la munte ma tin acasa și cum la mare nu are rost sa ma duc fiindca am stat 2 saptamani cu munca, zilele astea am vizitat doua locuri unde mai las bani din cand in cand.
        La primul am luat un vas de cupru ce pare a fi un vas de pus sampania la gheata, eu il folosesc pe post de ghiveci - 20 lei, la al doilea - "brighidele" cum le spun eu tot ce e in poza 28 lei, blugi si curea 3 lei bucata. Piesa surpriza a fost bomboniera de cristal baza fiind de argint la fabuloasa suma de 16 lei - magazinul avea reducere pretul la raft era 20. Sotia a ochit-o eu am trecut pe lînga ea ca Voda prin lobodă , se vede stanta cu 925 in partea de jos.
        Maine sper sa nu ploua, vanez o cheie buna de roti pe 17 la care sa pot pune o teava in caz de nevoie.
        Attached Files
        Stefan

        Comment


        • "Achizitiile" mele din piata locala ("raionul" SH) sunt 4 anvelope de vara, 195/65/15, la pretul (derizoriu dupa parerea mea) de 150 de lei/set. 2 anvelope sunt "ca noi", 2 sunt putin mai uzate, dar au "carne" suficienta sa tina minim 2 "sezoane". Sunt "import" Germanica, luate cred "la prina mana" (mai aveau marcajele pe ele cu creta si numele fostului proprietar, provenind probabil de la un "hotel" de anvelope).
          W123 280E Blue Green Metallic

          W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 500SE Lapis Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

          W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

          Comment


          • Azi am spart și noi bugetul
            - ”geacă” de iarnă la cățel 10 lei, nouă, nefolosită, făr urme de păr
            - set de 6 pahare de bere 50cl la 25 de lei. Aici trebuie să explic: am o colecție de peste 60 de căni de bere, dar prietenilor mei nu le convine să fie serviți din ele (deși le ”rotesc”, să ajungă fiecare la rând măcar o dată), din 2 considerente: sunt prea grele, și nu se vede prin perete câtă bere mai este în ele
            - cremă Nivea sigilată, 1 leu bucata
            - bocanc ornament 2 lei (și din astea am o colecție)
            - șoșoni New Balance SH, dar fără defect, 30 de lei
            - lesă cu bandă 5 lei (cea cu ață s-a rupt deja după 3 luni, după un ”dulău” de 3 kile)
            - 8 cărți de Robin Cook la 30 de lei toate (cadou pt. mama, fiind autorul ei preferat)
            - raritate 1: becuri roșii, 3 buc la 5 lei (îmi trebuie la W124 la stopurile de ceață, deoarece dispersorul e alb )
            - raritate 2: becuri galbene cu dublu filament, 7 buc la 30 de lei (rare ca cioara albă; la W126 pe față am semnale ”americane” cu soclu pt. becuri cu dublu filament, dar cu dispersoare albe, și până acum aveam becuri vopsite portocaliu ).
            Plus ce a mai luat Doamna pt ea: încă 3 perechi de sandale (nebunie, cred că nu am eu atâtea machete, câte perechi de încălțări posedă ea ), o rochiță și o pereche de pantaloni scurți.
            Attached Files
            Last edited by Levi; 07-15-2018, 14:17 PM.
            Lord W126 500SE -> 2.5D
            Lady W123 230C -> 240D
            W124 -> 200D
            W208 CLK200 -> 2.0

            W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

            Comment


            • @dan500se - foarte bun pretul, pe 15 am si eu la masina sotiei ambele seturi de jante. Chilipirurile nu trebuie ratate !
              @Levi - referitor la spart bugetul cateodata si eu stau si ma gandesc, daca trag linie la sfarsitul lunii cati bani cheltui in targ si magazinele cu sh-uri sau solduri cred ca imi permiteam lejer si un Mercedes nu doua BMW- uri .

              Trezitul de dimineata a meritat, rasaritul fiind ca in filme, am facut o foto, nu se vede foarte bine - cu tigaia sotiei, ora 5:20.

              Si daca tot s-a mentionat spargerea bugetului bag si eu:
              - cum scriam si mai sus, L forta si cheie 17 - cheie roti la care pot folosi prelungitor 20 lei. Doua masini si patru seturi de jante !
              - trusa capete stea in 5 colturi, am constatat ca nu am cand am vrut sa schimb filtrul de aer la masina mea - 35 lei (am platit 20 lei in service pentru dat jos trei suruburi )
              - triunghiuri noi 15 lei ambele, masina mea din nou, nu aveam niciunul
              - carti colorat cu seturi creioane si Puma piele sh foarte buni 5 lei piesa adica tot 15 lei.
              - 3 ornamente sarbatori 10 lei, foarfeca Dior 5 lei, clepsidra 2 lei, incaltator inox cu arc si miner piele 10 lei
              - set perie si piepten argintat 10 lei, initial l-am luat ca jucarie
              - sfesnic cristal cu argint, are stanta pe margine 3 lei
              Attached Files
              Stefan

              Comment


              • Originally posted by dog View Post
                @dan500se - foarte bun pretul, pe 15 am si eu la masina sotiei ambele seturi de jante. Chilipirurile nu trebuie ratate ! ...
                15''-cea mai buna alegere pentru sosele noastre! Un amic vroia sa imi dea (pe gratis) un set impecabil de jante (de tabla) pe 16'' cu tot cu anvelope pentru ca nu mai avea ce sa faca cu el (vanduse masina) dar l-am refuzat, nerenuntand la dimensiunea pe 15'' (eu circul foarte mult si pe drumuri mai "denivelate", si aici nu ma refer la drumuri neasfaltate, pur si simplu unele sunt "etajate" de la atatea plombari, anvelopele de 195/65/15 facand cel mai bine fata acestui tip de rulaj).

                Omu` ceruse 200 de lei pe setul de 4 anvelope, eu i-am oferit 150, bani pe care i-a acceptat neezitand, zicand "scoate banii"! Probabil ca scoteam si mai ieftin, daca ii ofeream 100 si ne intelegeam poate la 130... dar anvelopele erau ceea ce-mi trebuia (deja sunt montate pe masina) si am fost multumit de "biznis" (dar mai mult de 150 nu ii dadeam). Nu mai retin, dar parca vanzatorul a fost cel de la care am luat si janta de tabla identica cu ce aveam eu rezerva (inclusiv anvelopa) si asa am facut atunci o pereche.
                Nu stiu daca era "conational" de-al nostru sau nu, nici nu are relevanta, dar avea o gramada de lucruri SH specifice de provenienta DE.
                W123 280E Blue Green Metallic

                W126 280SE Champagne Metallic
                W126 280SE Black Blue Metallic
                W126 500SE Lapis Blue Metallic
                W126 500SE Midnight Dark Blue

                W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                Comment


                • Vreme frumoasă afară, lume multă în piață...
                  Pulverizatorul cu soluție de curățat obiecte sanitare + sprayul Nivea + crema de mâini + 3 becuri de 10W = 20 de lei. Ghetele de iarnă 10, la fel și ”adidașii Naic”... Jucăria din tablă 5 lei, cărțile 2 lei bucata. Nu apare în poză o șalopetă luată de Șefa cu 1 leu...
                  Ah, și am mai luat de la un nene necăjit aprox. 1 kg de pere... el a cerut 4 lei, eu i-am dat 5
                  Attached Files
                  Lord W126 500SE -> 2.5D
                  Lady W123 230C -> 240D
                  W124 -> 200D
                  W208 CLK200 -> 2.0

                  W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                  Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                  Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                  Comment


                  • Am ajuns tarziu pentru mine azi, pe la 8:30 - luat 3 pachete de Lavazza la 25 lei eu fiind client fidel , ceas DKNY dama 20 lei adaugat la "mica" colectie a sotiei, lantisor de Ag cu pandativ si bratara suflata 15 lei, lingurita argintata 5 lei, cruciulita 2 lei, broasca si buburuza placate cu Ag la 5 lei bucata, turnul cromat care e suport de cercei sau inele 2 lei.

                    Am inceput sa vanez altfel de lucruri fata de ce cumpar de obicei, e un alt mod de a spune ca nu am gasit nimic util, mai ales ca la ora 11 eram invitat la o zi de nastere.
                    Attached Files
                    Stefan

                    Comment


                    • Dupa ploaia tropicala de la ora 4:40 care m-a trezit, am anulat alarma insa pe la 6:30 m-am ridicat din pat, am vazut ca nu mai ploua asa mi-am zis sa ma duc totusi.
                      Cand e vremea rea targul e mai slab dar sunt multumit de achizitii.
                      Skechers dama sh 30 lei, cizme copii noi 10 lei, crema pantofi 3 lei, "înaintași" pentru mama soacra - a rupt o pereche și am gasit Specsavers cu aceeasi rama - 10 lei - ca o paranteza i-am gasit pe site-urile din UK cu 89£ , 7 lei parfumul si 10 lei pusculita placata cu argint.
                      O duminica frumasa sa aveți !
                      Attached Files
                      Stefan

                      Comment


                      • Am fost, dar ne-am întors cu mâinile goale ... deci n-am luat absolut nimic!
                        Lord W126 500SE -> 2.5D
                        Lady W123 230C -> 240D
                        W124 -> 200D
                        W208 CLK200 -> 2.0

                        W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                        Comment


                        • Azi s-au lipit câte ceva de noi... mai mare noroc a avut soața
                          - paltonaș + rochiță + gentuță + 3 curele = 22 de lei
                          - 2 perechi de încălțări de damă: sandalele 8 lei, pantofii 5 lei
                          - bureți de baie 5 bucăți la 5 lei
                          - ”fețe de masă” (sau cum dreq le-o fi numele) din bambus, setul de 6 la 12 lei
                          - hartă din anii `60 cu Grossglockner, 2 lei
                          - 5 DVD-uri la 10 lei
                          - perie cu oglindă ”Wash&Go”, 2 lei
                          - 8 săpunuri fine Palmolive, 10 lei
                          Attached Files
                          Lord W126 500SE -> 2.5D
                          Lady W123 230C -> 240D
                          W124 -> 200D
                          W208 CLK200 -> 2.0

                          W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                          Comment


                          • @Levi - Are gusturi bune soția !
                            Eu am dat cam asa :
                            15 lei ceasul cu clopot de sticla, "tenisi" marimea 45 - 30 lei, 8 lei statuieta, 8 lei melcul argintat, 12 lei - 2 lingurite argintate si 1 furculita de argint, 8 lei cupa argintata, icoana de argint si cristal si ornamentul mai mic care e tot de argint au fost la pachet 35 lei.
                            La 7:20 am plecat, duminica la munca, luni la pranz eram pe Transrarau - de aici si postul intarziat. Gasit hribi si galbiori si m-am intors acasa .
                            Attached Files
                            Stefan

                            Comment


                            • Avem o logodnă azi în familie (nepoată-mea și-a vândut pielea), așa că am sărit peste piață... ergo: absent motivat
                              Lord W126 500SE -> 2.5D
                              Lady W123 230C -> 240D
                              W124 -> 200D
                              W208 CLK200 -> 2.0

                              W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                              Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                              Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                              Comment


                              • Sa fie intr-un ceas bun!
                                M-am plimbat putin prin targ dar fiind cu bugetul foarte restrans dupa plimbarea la munte iar la ambele masini becul la carburant aprins cand am atins suma alocata am plecat fara sa mai cercetez si restul pietei.
                                Am cumparat cateva flecuștețe la noul fetish - lucruri de argint sau argintate !
                                Scoica de argint 10 lei, celelalte trei piese sunt argintate si au costat 20 lei toate, periuta electrica Oral B 15 lei.
                                O zi frumoasa va doresc !
                                Attached Files
                                Stefan

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF