Announcement

Collapse
1 din 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 din 2 < >

Regulament general ClubMercedes

Regulament

1. Reguli generale de postare
1.1. Limba română
Forumul se adresează vorbitorilor de limba română. Toate subiectele și mesajele trebuie să fie scrise în limba română și textul trebuie să fie cât mai îngrijit:
 1. Literă mare la început de propoziție. Semne de punctuație se folosesc de fiecare dată când este nevoie.
 2. Un singur spațiu după fiecare semn de punctuație (nu înainte).
 3. Fără prescurtări, cu excepția celor clasice: dvs., dl., șamd, etc. - cred că ar trebui să mai completăm lista dacă ne mai vin idei
 4. Folosirea diacriticelor nu este obligatorie, însă nu se acceptă înlocuirea lor cu alte grupuri de literă de genul sh în loc ș, tz în loc de ț sau alte combinații.

Nu se acceptă scuze pentru nerespectarea acestor reguli. Nu contează cât ești de grăbit sau cât ești de obișnuit să scrii prescurtat.

Până la urmă dorim să fim o comunitate a oamenilor posesori și/sau pasionați de Mercedes Benz, nu o adunătură de analfabeți.

Echipa de moderatori încearcă să corecteze și să editeze pe cât posibil.

1.2. Căutați înainte de a posta
Pentru a nu deschide mai multe topicuri despre aceiași problemă. Astfel toate informațiile despre o problemă vor fi mult mai ușor de găsit pe viitor într-un singur loc, și nu împrăștiată pe zeci de topicuri. Dacă ati gasit ceea ce doreați, asigurați-va ca ați parcurs tot topicul, pentru a nu pune o întrebare al cărei raspuns exista deja.
1.3. Alegeți titluri sugestive pentru subiectele nou create
În cazul în care ați respectat regula 1.2 și nu ați găsit nimic asemănător cu problema dumneavoastră, creați un topic nou cu nume cât mai sugestiv și care să descrie cât mai bine problema avută sau informația postată. Astfel veți avea mai mari șanse ca cineva să intre să vă ajute sau să stârniți interesul celorlalți.

Nu sunt recomandate și nici admise topicuri de genul: "Probleme, help!", "X probleme la mașină, ajutați-mă".
1.4. Topicuri separate pentru probleme multiple
În cazul în care aveți mai multe probleme la mașină trebuie să deschideți câte un topic/subiect nou pentru fiecare în parte (asta după ce vă asigurați că nu există deja subiecte de discuție pe aceste teme - vezi punctul 1.2). Astfel discuțiile vor fi mult mai ușor de urmărit și nu se creează o "varză" generală în răspunsuri. De asemenea, pe viitor, vor putea să posteze și alții care au una sau mai multe probleme comune și rezolvările problemelor vor fi mult mai ușor de găsit și înțeles.

Excepție de la această regulă se face pe topicurile de la bursă unde vânzarea / cumpărarea mai multor produse se recomandă a fi făcută într-un singur subiect / topic.
2. Publicitatea pe forum
2.1. Descriere
Crearea secțiunii de publicitate și permiterea postării de anunțuri este o facilitate oferită membrilor cu activitate susținută și cu minimum 50 de postari utile pentru a se ajuta între ei. Această secțiune însă nu face parte din scopul acestui forum.

Nu sunt acceptate link-uri catre nume de firme sau pagini personale, branduri, poze sau video in mesaje, cu scopul de a face reclama. Acestea pot fi permise numai in anumite cazuri si numai cu acordul administratorilor sau al moderatorilor.

Pentru a nu ne abate de la scopul inițial al acestei secțiuni, echipa de moderare/administrare are responsabilitatea de a descuraja și sancționara utilizatorii a căror înscriere pe forum a avut ca scop numai postarea de anunțuri.
2.2. Secțiunea dedicată
Forumul are definită o secțiune specială dedicată anunțurilor de vânzare/cumpărare/schimburi. Postarea unui anunț de acest gen în orice altă secțiune este interzisă.

Secțiunile unde pot fi postate anunțuri sunt:

2.3. Mențiuni obligatorii în cadrul unui anunț
Orice anunț trebuie să conțină următoarele detalii:
 1. Date de contact. Acestea pot fi număr de telefon, adresă de email, id-ul de messenger (sau orice alt instrument de chat/mesagerie instant)
 2. Preț (fie el și informativ). Pentru dezmembrări mașini complete se poate specifica prețul doar pentru anumite piese (de exemplu: prețul pentru motor complet, cutie, uși etc).
 3. Poze
 4. VIN (seria de șasiu) - unde este cazul
 5. Starea produsului: nou, second-hand, defect, funcțional, problemele care le are, etc
 6. An de fabricație, număr de kilometri - unde este cazul

De asemenea, titlul anunțului trebuie să conțină acțiunea (vând/cumpăr) cât și produsul/produsele vizate.

În cazul vânzării mai multor produse, se grupează toate într-un singur topic, urmând ca la scrierea listei să fie trecute prețurile individuale.


2.4. Actualizarea anunțurilor: UP/Bump
"UP"-ul sau "Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, și are doar scopul de a readuce anunțul in actualitate. Fiecare utilizator are voie să posteze un UP o dată la 7 zile. Cele 7 zile se contorizeaza de la ultimul post al inițiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informații).

Excepție de la această regulă se face atunci când utilizatorul răspunde întrebărilor sau când vine cu informații importante pentru topicul respectiv:
 • Poze noi (dacă topicul nu are deja poze, sau pozele noi sunt mult mai relevante decât cele vechi) Aici am modificat puțin. Înainte era voie să postezi pozele la 24 de ore de la postarea anunțului. Eu cred că sunt binevenite oricând - dacă lipsesc sau de fiecare dată când sunt relevante (poze cu defectele sau alte lucruri care merită menționate și nu se văd în pozele postate anterior)
 • Modificări de preț (diferența trebui să fie mai mare de 10% făță de prețul vechi)
 • Alte informații utile. De exemplu: a apărut defectul X, am reparat X defect

Sunt sancționabile și UP-urile mascate (de exemplu: mai am X bucăți) sau orice alte postări inutile chiar dacă nu vin din partea inițiatorului topicului.

2.4. Vânzarea produselor cu copyright/ilegale
Pe acest forum este interzisă punerea la vânzare de produse provenite din actiuni ilegale (furturi) sau supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate în vigoare (de exemplu: manuale de service, software de navigație pentru care vânzătorul nu are licență de la producător etc).

Dacă un user posedă așa ceva și vrea să îi ajute pe ceilalți utilizatori, e liber să stabilească detalii legate de livrarea acestor produse folosind alte modalități (mesagerie privată, telefon, email). Totul făcându-se pe proprie răspund, fără a aduce prejudicii forumului. Pentru vânzarea acestor produse ilegale există site-uri mult mai permisive cu normele proprietății intelectuale, vă rugăm să le folosiți pe acelea.

De asemenea, cerintele pentru codul radio se fac postand doar seria de caroserie (VIN). Sunt interzise seriie aparatelor. (S/N)

2.5. Bișnița
Este interzisă punerea în vânzare a unui produs (cumpărat de pe acest forum), la un preț mai mare decât cel cu care a fost cumpărat dacă ulterior cumpărării produsului respectiv nu i s-au adus modificări suplimentare care să justifice diferența de preț.

2.6. Comentariile
În cadrul bursei sunt interzise comentariile negative în legătură cu produsele vândute sau prețul cerut / oferit. Nimeni nu e obligat să cumpere sau să vândă la prețul stabilit. Piața liberă se reglează de la sine pe baza cererii și ofertei, altfel de comentariile sunt inutile.

2.7. Piese și autoturisme non-Mercedes
Postarea anunțurilor de vânzare/cumpărare cu produse ce nu au legătură cu Mercedes-Benz este interzisă, iar anunțurile de acest fel vor fi șterse.

2.8. Aprobarea anunțurilor
Toate anunțurile postate în secțiunea de anunțuri, va trebui aprobat de către un moderator înainte de a fi vizibil tuturor. Nu are rost să trimiteți același anunț de mai multe ori la intervale de câteva minute, deoarece doar unul din ele va fi aprobat.

În cazul în care un anunț nu este aprobat așteptați până la 24 de ore înainte de a posta încă o dată, sau încercați să luați legătura cu unul din moderatorii pentru a vedea motivul pentru care nu a fost aprobat cel inițial.

Aprobarea sau ștergerea anunțurilor noi se face pe baza respectării regulilor postate mai sus. În 90% din cazuri motivul ștergerii unui anunț este lipsa de informații obligatorii (preț, date de contact).
3. Comunitate
3.1. Bunul simț
Orice comunitate, inclusiv aceasta funcționează pe baza bunului simț și respectului reciproc al utilizatorilor. Utilizatorilor le este interzis să aducă injurii de orice fel celorlalți utilizatori.


3.2. Respectarea regulamentului și sancționări
Orice nerespectare a regulilor de mai sus poate fi sancționată în funcție de gravitatea faptei cu "avertizare" ("warning") sau chiar interzicerea accesului pe forum ("ban").

Regulamentul de mai sus reprezintă regulile principale de conduită pe care membrii trebuie să le respecte, însă pot fi sancționate orice acțiuni sau postări, care nu sunt menționate în regulament, dar care dau dovadă de lipsă de respect față de comunitate sau afectează în orice fel bunul mers al lucrurilor, prin postari succesive, identice, agresive ca frecventa, sau de natura sa creeze polemici sau dezordine.

3.3. Sesizări
Dacă sesizați abateri de la regulament, sau orice alte probleme cu unul din posturi, puteți trimite o sesizare folosind butonul de "Report"/"Raportează", aflat în partea stângă (sub avatarul utilizatorului).

De asemenea, puteți contacta unul din moderatori sau administratori, lista o puteți găsi pe pagina aceasta.

3.4. Proprietatea intelectuală
Forumul este un spatiu privat. Materialele publicate de membri, poze sau alte fișiere atașate, devin automat proprietatea intelectuală a acestui forum. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje postate.
Orice fel de mesaj existent poate fi sters oricand de catre administratori/moderatori daca se considera necesar, fara explicatii suplimentare.

See more
See less

Amatori targuri de vechituri/talcioc/bazar

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Levi... iti dadeam eu electromotor pe gratis... "mostenire" de pe prima mea masina (sincer nu mai stiu pe unde e, dar faceam casa "pe dos" sa il caut pt. tine)...

  Mai am ceva piese de Dacie... Ti le trimit?
  1981 W123 280E Blue Green Metallic SOLD

  1983 W126 280SE Champagne Metallic SOLD
  1985 W126 280SE Blue-Black Metallic SOLD
  1991 W126 500SE Midnight Dark Blue SOLD

  1996 W202 C180T Tourmaline Green Metallic DAILY DRIVER
  1999 W202 C220T CDI Tourmaline Green Metallic SOLD  https://www.facebook.com/Dan500SE-787970731257750/

  Comment


  • Mersi Dane, dar transportul e mai scump decât valorează piesele, de aceea încerc să adun de pe plan local...
   Lord W126 500SE -> 2.5D
   Lady W123 230C -> 240D
   W124 -> 200D
   W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
   Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
   Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

   Comment


   • Azi am mai luat o mașinuță Tonka (7 lei) și... deși mi-am jurat că nu mai iau proiectoare, că nu mai am unde să le pun, nu am putut rezista (a fost doar 30 de lei)

    20190714_120026.jpg
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

    Comment


    • Originally posted by Levi View Post
     Mersi Dane, dar transportul e mai scump decât valorează piesele, de aceea încerc să adun de pe plan local...
     Cum vrei Levi... in caz ca ai nevoie de ceva, poti sa ma intrebi.

     OT: am fost si eu la Piata de Masini din Arad azi... vroiam o emblema de capota noua pentru E46... desi luasem una tot din piata, noua, AM (ceva chinezarie), dar s-a deteriorat complet de la soare si ploi. Am zis ca poate gasesc una SH sau daca nu, alta AM. Am avut o delegatie de dus la aeroport si am ajuns la piata dupa 12, deja toti o luau catre casa... Nu stiu de ce asa de repede. Nu am luat nimic. M-am uitat doar la masini... scumpe rau! Ce naiba s-a intamplat... nu stiu! A dat norocul pe romani de isi permit masini de 10-12 ani la preturile astea???
     Last edited by dan500se; 07-14-2019, 14:23 PM.
     1981 W123 280E Blue Green Metallic SOLD

     1983 W126 280SE Champagne Metallic SOLD
     1985 W126 280SE Blue-Black Metallic SOLD
     1991 W126 500SE Midnight Dark Blue SOLD

     1996 W202 C180T Tourmaline Green Metallic DAILY DRIVER
     1999 W202 C220T CDI Tourmaline Green Metallic SOLD     https://www.facebook.com/Dan500SE-787970731257750/

     Comment


     • Dupa absența motivată de duminica trecută, fiind în concediu în "țarile calde" am revenit în forță:
      -grill/sandwich toaster Tefal, nou, am aruncat cutia ca era "topită" de la ploaie - 50 lei, celalalt grill cumparat acum doua duminici l-am donat cumnatului meu, nici nu am apucat să-l folosesc ;
      -coliere pt fată, 3 lei bucata, sabiuța e din argint;
      -ceas dama 10 lei, adaugat la "mica" colecție a soției;
      -parfumuri : 10, 20, 15 lei de la stânga la dreapta;
      -foarfec nou frizerie 10 lei;
      -"cafele" de la prietenul meu, la ofertă , 50 lei/6 pachete, avea nevoie de bani pt concediu ;
      Am plecat pe la 8:30 alungat de ploaie.
      Stefan

      Comment


      • Prezent și azi, însă nu am luat nimic ce merita pozat:
       - baterii AA Duracell (valabilitate 2023), 12 bucăți la 24 de lei
       - detergent Dixan, 10x22 de pernițe la 80 de lei.
       Lord W126 500SE -> 2.5D
       Lady W123 230C -> 240D
       W124 -> 200D
       W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
       Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
       Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

       Comment


       • Sunt conștient că nici ce am cumparat eu nu merită fotografiat, dar am o problema :
        ​​​​​​​-brațară ZOPPINI - otel, carbon și aur + brațara colorată - 7 lei;
        -argint: colier Esprit 30 lei, celălalt 15 lei, inelul 10;
        -geanta damă Coach originală 20 lei;
        -suport bijuterii "Jumbo" 10 lei;
        -Barbie 10 lei;
        Attached Files
        Stefan

        Comment


        • Nu știu ce se întâmplă, dar în ultima vreme tot capturi slabe:
         - un vaporaș la 2 lei
         - un set de cleme pentru crocodil, 6 lei

         20190728_115445.jpg
         Lord W126 500SE -> 2.5D
         Lady W123 230C -> 240D
         W124 -> 200D
         W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
         Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
         Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

         Comment


         • Fiind zi de lucru nu am putut sta prea mult, m-am trezit de dimineață și am facut mișcare. Mă țin de cuvânt și cumpar lucruri cu valoare care pot fi valorificate, dacă se hotărăște soția să se desparta de ele asa că mai mult au avut de cîstigat fetele:

          - 2 coliere Swarovski + brațara + lanțul încalcit toate facute ghem cumparate la 15 lei, vânzatorul fiindu-i lene sa le descâlcească;
          Unul din coliere:
          https://www.swarovski.com/en-CA/p-53...-metal-finish/

          -lant și colier de argint Esprit 40 lei:
          Link:
          https://uhr24.de/esprit/cross-in-cro...esnl92841a430/

          -stea de argint cu montura de aur, veche, 10 lei;
          -colier stea cu diamant mic 7 lei:
          Link:
          https://www.amazon.es/Collar-BROSWAY...dp/B00OP16LQ2#
          -corabie ornament suflată cu aur și cristale Swarovski 5 lei :
          Link:
          https://www.luxurygifts.ro/corabie-c...ki-u0047001cdb

          - set T-eu de forța cu prelungitor lung și scurt 20 lei;

          Soției îi place să caute pe net lucrurile cumparate, așa că am pus link-uri cu o parte din lucrurile cumparate.

          Alt lucru gasit era un ceas mecanic in carcasă de porțelan, ornamentul de sus era în oglindă și in partea de jos ( nu se vede in foto) . Avea inscripțiile "Mercedes" și "West Germany" in partea de jos - se cerea 150 lei - nu l-am cumparat, dar mi s-a parut foarte interesant.
          Stefan

          Comment


          • Nu mai pot edita - am scris cu piciorul stâng .
           Stefan

           Comment


           • Tot m-am plâns în ultima vreme că am numai capturi slabe... ei, azi am venit acasă cu următoarele:
            - prăjitor pâine, 8 lei, funcționează perfect
            - set servire ouă moi, 5 lei
            - set farfurii pătrate, 25 de lei toate 6
            - umbrelă, 2 lei
            - fiare de călcat, cel mic 10 lei, cel mare 35; ambele vor fi sablate și lăcuite
            - tractoraș din tablă, 15 lei
            - mașinuță cap tractor Mercedes, 2 lei
            - tărtăcuță ornament, 2 lei
            - 2 cărți, 5 și 4 lei
            + obligatoriu, țoalele muierești

            20190804_122515.jpg
            Lord W126 500SE -> 2.5D
            Lady W123 230C -> 240D
            W124 -> 200D
            W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

            Comment


            • Am trecut și eu prin targ după ieșirea din tură dar cum am mai scris in posturile anterioare este ora la care eu de obicei plec.
             ​​​​​​Cum antichități nu prea se găsesc în targul din Iași cumpar și eu ce gasesc.
             -cele două scoici, bomboniera în formă de scoică cu Ag și bombonieră Ag placată cu "haur" de 24k - tot la 7 lei;
             -ramă foto cu Ag - 5 lei;
             -cele 4 cutii cu inele copii pt fiică-mea 5 lei toate;
             -parfum Umbro nou 20 lei, l-am cautat pe net când am ajuns acasă si l-am gasit cu 15 lei pe emag ;
             -ceas damă Lorus, 7 lei, donat lui buni;
             - 2 jocuri MobiGo2, 5 lei bucata, aveam numai unul;
             -casetă bijuterii în formă de "almanahe" 10 lei;
             -pulover copii nou 5 lei;
             -cireașa de pe tort, jante pe 17" pt Passatul 4motion din dotare, model Minneapolis -600 lei.
             Stefan

             Comment


             • Originally posted by dog View Post
              jante pe 17" pt Passatul 4motion din dotare, model Minneapolis -600 lei.
              Asta da captură! Fain model, iar de bani ce să zic... chilipir

              Lord W126 500SE -> 2.5D
              Lady W123 230C -> 240D
              W124 -> 200D
              W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
              Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
              Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

              Comment


              • Levi - Jantele au fost într-adevăr un chilipir, nu le avea vînzătorul la el, am fost la domiciliul lui și le-am luat.Din vorbă în vorbă mi-a spus că are jante de Passat de vînzare pe Olx că nu a avut chef să le care pînă la targ.

               Captura de azi cu tot cu cei 8000 pași facuți pînă la ora 12 :
               -Skechers marime 38 sh, stare 9 din 10 la 15lei:
               Link:
               https://www.skechers.com/en-us/style...de-winds/crl#/

               -set papuși "Off the Hook" nou - 12 lei;
               Link:
               https://www.jadlamracingmodels.com/o...aster-6052506/

               -puzzle 100 piese nou - 5 lei;
               -brațară fitness nouă - 30 lei;
               Link:
               https://www.amazon.com/LETSCOM-Fitne.../dp/B07GCM9N72

               -pantaloni scurți "Nike" noi cu etichetă, 5 lei;
               -colier copii "Hello Kitty" 3 lei;
               -pandativ scoică paua - 1 leu;
               -colier piele/inox D&G original - 5 lei:
               Link:
               https://www.gioiapura.it/en/necklace...435-P16497.htm

               -două coliere "ChloBo" ambele de argint, cel cu pietre 15 lei, celălalt 20;
               Link doar la pandativul celui cu pietre :
               https://www.sarahlayton.co.uk/jewell...pendant-p65962

               -două perechi cercei argint 15 lei ambele;
               ​​​​​​-butoni cămașă 7 lei;
               Fetele au fost încântate de achiziții care au primit tratamentul obigatoriu cu "Sanatol" și o curățire temeinică.

               G-ul era parcat lângă targ, aș fi facut o ofertă dacă era de vînzare dar m-am mulțumit cu o fotografie precum puștanii aia de 16 ani care au 20 lei în buzunar, m-am șters in colțul gurii și m-am urcat în Passat.


               ​​​​​​               Stefan

               Comment


               • Eu nu am postat, deoarece am luat doar un DVD ( 2 lei) și un briceag cu furculiță și linguriță (10 lei)
                Lord W126 500SE -> 2.5D
                Lady W123 230C -> 240D
                W124 -> 200D
                W209 CLK200 Kompressor -> 1.8
                Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF