Originally posted by 300zxtt
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out). See less
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out). See less
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less
Tractiune fatã sau spate ?
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Pentru cei care spun ca tractiunea pe spate este deficitara iarna sa isi puna in portbagaj un sac de 50 kile de nisip si sa vezi cum urci si pe Everest daca te stradui bine-glumesc evident
Vorbesc din proprie experienta-asta iarna am fost la schi si am ramas impresionat de tractiunea spate. Masina pastreaza aproape tot timpul trasa ideala si necesita mici corecturi de volan in cazuri inedite.
Inca un atu... daca iarna vrei sa faci "gogosi" cu tractiune spate le faci aproape pe loc, nu ca as fi adeptul, dar ma rog... mai sunt si pasionati"Un barbat care poate conduce o masina in siguranta in timp ce saruta o fata draguta nu da atentia cuvenita sarutului." (Albert Einstein)
Comment
-
N-am pus toata iarna nimic in porCbagaj, doar esp-ul decuplat in panta sau pe zapada mai mare si am mers fara probleme, si vredestein-uri xtreme wintrac. O singura data m-am cam chinuit sa ies din parcare, era sticla dedesubt si nu puteam sa-i fac balans din cauza bordurii de neam prost din fata.
Dar sa spui ca in conditii de aderenta proasta e superioara tractiunea spate celei integrale e o remarca putin cam deplasata.
Comment
-
Originally posted by Siegfried View Post...
Dar sa spui ca in conditii de aderenta proasta e superioara tractiunea spate celei integrale e o remarca putin cam deplasata.
Comment
-
Cel mai bun sistem 4x4 il are in dotare Subaru(exclus Suv-uri,masini de teren).Cat despre tractiunea spate,am urcat straja iarna de n ori cu cobra w123 fara nici un fel de probleme (cauciucuri de iarna) .
Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce Mercedes si Bmw s-au axat pe traciunea spate la multe modele de top?
In sant iarna sunt mai multe masini cu tractiune fata decat spate.
Umila mea parere.Last edited by mailman; 05-11-2012, 23:33 PM.
Comment
-
Totusi, la cat de vechi si de stufos a ajuns topicu asta sa fie, chiar nu s-a gasit nici un "verzisor" sa-l mute la categoria corecta? Serios acum, pe dvs. nu va zgarie pe ochi cand vedeti ca se disputa tractiunea spate-fata-4x4(desii ultima nu este supusa dezbaterii din titlu), la sectiunea c classe-discutii despre model? si on topic, tractiunea pe roata de rezerva rules, cu Z mare.i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.
Comment
-
Tata are un Land Rover (4x4 integral evident) iar eu am C-Class-ul din semnatura. As fi ipocrit sa spun ca nu-mi place 4x4 desi ne-a scos din multe incurcaturi cam in fiecare iarna dar aici mai este vorba si de gusturi. Daca eu ma incadrez intr-un buget si vreau sa-mi cumpar o masina (fie 4x4, fie tractiune spate, fie fata), este posibil sa nu gasesc ce-mi place (in bugetul pe care il am) cu tractiune 4x4 si sa ma reorientez spre altceva. Acum ce sa fac, sa nu-mi mai cumpar masina deloc pentru ca n-am gasit nimic 4x4 care sa-mi placa?
Deci nu este vorba numai de faptul ca, cu o masina 4x4 te salvezi de mai multe ori decat cu alta cu tractiune fata sau spate, dupa parerea mea.
Oricum eu n-as da MB-ul meu pe Rover-ul tatalui meu pur si simplu pt. ca atunci cand stai intr-un MB ai o senzatie aparte (si aici nu ma refer la lux neaparat pentru ca nu e cazul la modelul pe care il conduc eu) si pentru aceasta senzatie consider ca a meritat toti banii care i-am platit pentru ea.C200 Kompressor 1998cmc 120kw (2001)
Comment
-
Azi am scos un BMW 525 E60 din noroi. Cu toate sistemele si smecheriile tot a ramas impotmolit, a decuplat si esp dar degeaba. Eu parcasem langa el si a mea a iesit fara sa patineze deloc, iar el cu tractiune spate a ramas acolo. Inainte de BMW a ramas si un Mercedes E classe impotmolit pe acolo. Nu stiu cum spuneti ca nu aveti probleme si ca urcati oriunde urca o masina cu tractiune fata.
Comment
-
De exemplu cand urci cu o masina pe o panta de 15 grade , greutatea masini incepe sa apase mai mult pe partea din spate...atunci masinile cu tractiune spate trebuie sa aiba o aderenta mult mai buna la urcare si masinile cu tractiune fata o aderenta mult mai slaba.
Masinile cu tractiune are pierderi mai mici de putere de la motor la roada ,iar masinile cu tractiune spate au o pierdere mai mare din cauza diferentialului care transmite putere la un ungli de 90 grade, de aici masinile cu tractiune fata sunt mult mai econome si raman masini pentru uz normal.Cu S-ul nu te pui.
Comment
-
Originally posted by Andrei.Smr View PostAzi am scos un BMW 525 E60 din noroi. Cu toate sistemele si smecheriile tot a ramas impotmolit, a decuplat si esp dar degeaba. Eu parcasem langa el si a mea a iesit fara sa patineze deloc, iar el cu tractiune spate a ramas acolo. Inainte de BMW a ramas si un Mercedes E classe impotmolit pe acolo. Nu stiu cum spuneti ca nu aveti probleme si ca urcati oriunde urca o masina cu tractiune fata.
Oricum pe asfalt rwd e mult mai placuta decat fwd ... parerea mea.
Comment
-
Originally posted by Andrei.Smr View Postcata stiinta iti trebuie sa dai 2 metri in spate sa ajungi pe pietris? Masina are cutie automata, a incercat si lejer cu un pic de balans, a incercat si mai tare si tot nu a iesit, a mers mai in fata sa isi ia avant si a ramas impotmolit in fata.Cu S-ul nu te pui.
Comment
-
Ma scuzi colegu' Andrei.Smr ca spun asta, dar la varsta ta nu ai destula experienta sa faci comparatii.Faci comparatii stupide.Ce cauciucuri aveau distinsii pe masini?Tu ce cauciucuri aveai?Ce experienta aveau distinsii in conducerea unei masini cu tratiune spate?O masina automata distribuie forta uniform daca o pui in 'D' si o lasi pe ea fara sa accelerezi si sa vezi cum usor, usor iese din necaz.Sunt-em destui care am probat tractiune spate pe zapada si nu am chemat ajutoare.
OFF:Cu tine mas baga la un macadam, fiecare cu masina din dotare si apoi sa nu te superi daca ramai in urma, idem si pe zapada.Mai gandestete un pic inainte sa contrazici colegi cu ani de experienta in spate.
Bafta si km fara reparatii.
Comment
Comment