Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce vă enervează(acum)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by Drey63 View Post
    Un moderator.......
    Si pe mine ma enerveaza cei ce sunt certati cu functia "SEARCH"!!!





    sigpic

    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

    Comment


    • #47
      Justia romana. De ce? Un tigan amarat imi sparge casa de la tara de doua ori si fura cateva nimicuri si primeste 5 ani cu executare, iar Nastase sau cati altii primesc pedepse cu suspendare. E corect?

      Comment


      • #48
        Indiferent de varianta, sunt probleme comune la toate tipurile de modele. Aceleasi simptome, acelesi probleme. Dar nimeni nu se uita daca problema sa este si in alta parte. Oare cum vom putea reduce nr. de postari si tread-uri in acest sens? Ca acelasi subiect este tratat de aceeasi persoana peste tot, aproape la fel. Oricum nu poate fi altfel de parere sau rezolvare.

        Comment


        • #49
          Functia search pe forum isi propunea sa rezolve aceasta problema.
          Inainte orice problema cunoscuta de moderatori ca fiind deja discutata se inchidea cu sau fara o trimitere catre topicul unde era rezolvata.
          E220 cdi W210, 2001

          E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124


          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

          Comment


          • #50
            Un exemplu: in urma cu peste un an jumatate, la o mare disputa despre uleiul de motor, un coleg ne-a inchis, tehnic vorbind, gura, cu un calcul extraordinar privind durata de schimb (nr.km.). L-am cautat, degeaba. Problema este ABSOLUT IDENTICA la toate modelele si tipurile. La fel sistemul electric - lantul Alternator, redresor-stabilizator, acumulator (fie 12 sau 24V). Poate sisteme audio, rugina, planetare... De ce nu am avea capitole disticte ca la sectiunea motoare? Oricum raman destule probleme specifice clasei si modelului!

            Comment


            • #51
              @epurare_coco: Nu cred cã s-au șters atât de multe topicuri pe cât susțineți. Jos, lângã paginare ar trebui sã fie o opțiune unde sã afișeze toate topicurile, indiferent de vechime. Default este un an.

              Dacã tot nu gãsiți ceea ce cãutați, încercați sã cãutați pe google.ro ceea ce doriți, și sã adãugați la final site:clubmercedes.ro. De exemplu dacã doriți sã cãutați ulei motor trebuie sã scrieți ulei motor site:clubmercedes.ro. De obicei rezultatele cãutãrii sunt mai relevante. Aceiași cãutare o puteți face și mai ușor (fãrã sã scrieți dvs. site:clubmercedes.ro dacã accesați linkul de la mine din semnãturã).
              ...

              Comment


              • #52
                Originally posted by ciprivw View Post
                Justia romana. De ce? Un tigan amarat imi sparge casa de la tara de doua ori si fura cateva nimicuri si primeste 5 ani cu executare, iar Nastase sau cati altii primesc pedepse cu suspendare. E corect?
                Eu , imi exprim parerea , cu voia dumneavoastra , ca nu are rost sa ne enervam pe teme de rafuiala politica ; viata-i scurta .



                Ma enerveaza , acum :

                1 - Cum da caldura , un individ face curse cu motocicleta pe strada mea , dupa ora 24 . Accelereaza motorul in asa hal , ca rasuna tot cartierul . Va dati seama , noaptea ce rezonanta au decibelii motocicletei ambalata la maximum .

                Am vorbit cu un echipaj de militieni care-si faceau siesta la umbra unui tei batran si mi-au spus sa iau numarul motocicletei si sa-l reclam la politie .
                Nostim , nu ? .

                2 - Tot acum , ma enerveaza cei care produc accidente rutiere , dovediti ca a fost vina lor , cu morti , raniti si schiloditi pe viata , si nu fac o zi de puscarie . A se vedea celebrul caz Bernevig , ofiter al armatei romane , beat fiind , a omorat , din vina lui , cinci persoane , si nu a facut o zi de arest , daramite puscarie .
                Deasemeni , nevasta lui Paunescu . Aflata in depasirea unei coloane auto ( trecand si peste linia continua ) a omorat trei persoane si a iesit basma curata . Etc , etc .
                Sunt curios ce va spune justitia romana , in final , referitor la cazul Huidu .

                Ps : nu mai zic de dreptatea facuta de justitia americana ( cea mai tare democratie din lume , cica ) in cazul lui Theo Peter .

                Comment


                • #53
                  Aici am voie sa intreb cine a sters acela postari pur tehnice?

                  Comment


                  • #54
                    Originally posted by epurare_coco View Post
                    Aici am voie sa intreb cine a sters acela postari pur tehnice?
                    Ce anume s-a sters?Concret,nu povesti nemuritoare."S-a sters topicul ...."

                    sigpic

                    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                    Comment


                    • #55
                      La sectiunea C-class, probleme tehnice, in anul 2010 un coleg a postat modul de calcul al numarului de km / schimb ulei, in mod real, cu mers extra si intra urban, viteza, turatie medie etc. Am cautat in pag. 35 - 93 si nu am regasit acea postare. Eu am o practica pentru asa ceva dar, ca inginer proiectant, vreau sa si calculez. Pentru ca nr. de km inscrisi pe recipient nu ma satisface. Noi nu folosim masina in conditii de stand.
                      Last edited by epurare_coco; 05-12-2012, 09:16 AM.

                      Comment


                      • #56
                        Si crezi ca un moderator din 2012 Anno Domini a cautat postul respectiv si l-a sters?!
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                        Comment


                        • #57
                          Originally posted by cutaresku View Post
                          Si crezi ca un moderator din 2012 Anno Domini a cautat postul respectiv si l-a sters?!
                          Nu am dormit 3 zile de grija acelui post.Mult mi-a luat sa-l caut si sa-l sterg.

                          Acum vorbin serios,cum e numele topicului?

                          sigpic

                          "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                          Comment


                          • #58
                            Originally posted by mircea600sel View Post
                            Nu am dormit 3 zile de grija acelui post.Mult mi-a luat sa-l caut si sa-l sterg.

                            Acum vorbin serios,cum e numele topicului?
                            +Si crezi ca un moderator din 2012 Anno Domini a cautat postul respectiv si l-a sters?!

                            Vedeti dvs., in meseria mea, la vremea mea - cam prea preistorica pentru multi de aici - am invatat nu sa STIU PE DINAFARA ci sa stiu sa caut, cand am nevoie. Apoi, un sef al meu m-a invatat ca nu este bine ce este bine ci doar ce spune sefu' ca este bine. Ca atare, eram obligat sa citesc TOT si sa folosesc, cautand ce trebuie, pentru rezolvarea problemei. Daca trebuie alb, punem alb. TOT PE BAZA ACELOR PREVEDERI, daca trebuie negru, punem negru. Doar ca a rezultat ceva cam greu de crezut: NU UIT, DACA AM VAZUT O DATA, CEVA.
                            Revenind la discutia de aici, nu am inteles cine este un moderator, cine este un sef care poate sterge, adauga etc.
                            De 2 sapt. rugasem sa se modifice date din fisa mea de prezentare. Acuma m-ati bagat in ceata TOTAL. De la o simpla rugaminte si o semnalare, ne haraim cam mult.
                            Referitor la cealalta problema, speram ca acel coleg sa poteze din nou acel calcul.
                            Acuma ma inerveaza ca, de fiecare data cand incep sa scriu o ceva, pe undeva, sunt delogat. Ma intorc, salvez, ma loghez din nou si o iau de la inceput. Pana termin - ca nu folosesc doar onomatopee, iar sunt delogat. Noroc totusi, pentru mine (la varsta mea), rabdarea are un alt sens.

                            Logat/delogat: eu, cel putin, nu-mi explic problema...


                            Data nasterii poate fi editata DOAR de un admin, asa cum ti s-a comunicat deja.
                            Last edited by cutaresku; 05-13-2012, 21:47 PM.

                            Comment


                            • #59
                              O intrebare am daca mi-e permis in sectiunea asta demi off-topicul, asa, bazandu-ma pe experienta ta profesionala si pe cea de viata: de ce clamezi atat de des meseria si varsta?
                              Ma gandesc totusi ca nu astea te enerveaza si inerveaza totodata chiar atat de tare, adica, inafara forumului, eu te banuiesc un om extrem de calm, cald si prietenos.

                              Comment


                              • #60
                                Originally posted by Siegfried View Post
                                O intrebare am daca mi-e permis in sectiunea asta demi off-topicul, asa, bazandu-ma pe experienta ta profesionala si pe cea de viata: de ce clamezi atat de des meseria si varsta?
                                Ma gandesc totusi ca nu astea te enerveaza si inerveaza totodata chiar atat de tare, adica, inafara forumului, eu te banuiesc un om extrem de calm, cald si prietenos.
                                Hristos a inviat! Multumesc. Daca am adresa de e-mail a dvs., putem discuta mai multe.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF