Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce vă enervează(acum)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inca un apel la colegul Siegfried. Ultimul.
    Folositi cu incredere mesageria privata si nu va mai impungeti aici. Ambii sunteti oameni destoinici, nu-i nevoie sa mai justific de ce e inutil meciul vostru. Multumesc.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• Nu e nevoie, am spus deja ca nu mai raspund Multumesc si eu, numai distractie la toata lumea, mai e o luna de vara

Comment

• Nea Coco in cazul in care nu v-ati prins sunt posesor de aceeasi "raritate" de C180 Sport.Si postul meu era ironic.Credeti-ma ca am incercat absolut toate cu masina si nu am reusit ceea ce dumneavoastra afirmati.Iar despre sfaturi de fiecare data am dat doar din experienta mea proprie cu necazurile de care m-am lovit nicidecum din 1000 GB de pe net.Dupa cum observati eu nu prea obisnuiesc sa postez decat ceea ce este necesar.O zi buna sa aveti.
        Mercedes W202 C180 Sport
        Mercedes W245 B180 cdi

Comment

• Intervin eu sa destind atmosfera, colegii Siegfried si Coco sunt invitati la predeal, cand vor dansii, sa dezbata la un spritz problemele de dezbatut. Masa e la punga, casa e din partea ei (a casei). Astept PM.

Sent from my ST18i using Tapatalk

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Originally posted by Zeus View Post
            Intervin eu sa destind atmosfera, colegii Siegfried si Coco sunt invitati la predeal, cand vor dansii, sa dezbata la un spritz problemele de dezbatut. Masa e la punga, casa e din partea ei (a casei). Astept PM.

Sent from my ST18i using Tapatalk
            Si inca ceva...Nea Coco sa vina cu masina sa ne arate cu "rupe" astfaltul C-ul dansului.Bag eu 20 L de Alto100+{sau cum ii spune} ca sa fie si un combustibil superior ca si cifra octanica.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Inteleg ca nu ati fost pusi in situatia de a depasi niciodata pe cineva care accelera imediat ce ajungeati in dreptul lui.
              Inteleg ca va enerveaza ca este cineva care a incercat timp de cinci ani sa invete o manevra si ca, pentru ca pare absurd, hai sa-l luam la misto'. Este mai simplu decat sa incercam ce a spus nebunul ala.
              Inteleg ca nu ati citit in sensul real postarea anterioara. O fi mai simplu sa stai in fata ecranului cu o bere sa vezi ce face un cascador amator decat sa inveti sa te descurci.
              Nu sunt cascador. Doar ma apar.
              Bai boule. Am inceput sa fac ce ai spus si nu mi-a iesit decat ... .
              Pentru ca acest aspect nu este o problema de nervi REALA am deschis subiectul cu conducere ... Pana cand va fi sters.
              O sa raspund pe acest subiect acolo.
              Sunt antrenamente, calificari, curse F2 - cu romanul nostru-, maine cursa din Ungaria. Asa ca am multa treaba. Mii de pagini reduse la 999 mb sa nu se mai enerveze colegul!
              Zi buna.
              Last edited by epurare_coco; 07-28-2012, 12:45 PM.

Comment

• Chiar si in ziua de zi, dragi colegi, se mai fura stelele de pe capota masinii?Nu mi-a venit sa cred ca nu mai este steluta la locul ei.Cel mai tare ma deranjat faptul ca bila in care intra steaua era pe jos la vreo 4 metri de masina(probabil a rupto din plictiseala si bautura in creier ca mi-a lasat si un pahar cu un pai in el pe merginea gardului), si cum nu era de ajuns mi-a mai tras si una la oglinda de a rupt discul care tine oglinda.Tare urat aici in spania cu fiestele lor dar mai ales cu cei care de la o varsta frageda fumeaza marijuana.Sincer imi vine sa plang de necaz cate au putut sa imi faca la masina de cand am luato si pana azi.Acum cateva luni, un idiot in parcare la supermarket (mercadona cine cunoaste) a intrat cu carutul plin de produse cumparate in aripa masinisi mi-a lasat o indoitura in buza deasupra rotii.Zgaraieturi cat cuprinde de la portiere deschise larg si cu putere.Cadealar cutia de viteze in intersectia cu calea ferata si fotaiar cainii pe cei care nu au masini si isi bat joc de munca celorlalti.

Comment

• Originally posted by gmihai24 View Post
                  (mercadona cine cunoaste)
                  Asta a fost buna.Cine stie cunoaste.

Originally posted by gmihai24 View Post
                  Cadealar cutia de viteze in intersectia cu calea ferata si fotaiar cainii pe cei care nu au masini si isi bat joc de munca celorlalti.
                  Faine injuraturi ) Hai acasa ca aici nu se intampla din astea.Nu te obliga nimeni sa stai acolo.

sigpic

Comment

• De parca acasa acum vreo 4 ani nu mi-au scris pe masina =16 ,de parca eu nu stiam cat face.Da ce sa facem,daca nu e bunul nostru ne batem joc de el.O sa vin acasa cand vor fi timpuri mai bune la noi in zona.

Comment

• Hai acasa la Galati. Colegul Shakale nu m-a crezut ca m-am plictisit sa pun o steluta dupa a treia disparitie in 3 luni. Are loc o casatorie a unui bun prieten, Merge la colegul Cristi, spala si ferchezuieste masina, ca avea azi multe drumuri de facut.
                      Azi dimineata, ia de unde nu-i steluta si oglinda stanga. Ca in toamna, inaintea mea, dar nu atat de grav, i-au spart o leaca si parbrizul si geamul farului. Au fost doar injuraturi romanesti.

Comment

• Am fost banat fara a se posta undeva, a mi se comunica de ce.
                        Am postat un topic cu bunicuta mea si a fost sters. Fara explicatii, macar in privat.
                        Am postat o ceva, undeva. Unui coleg i-a placut, sefului sau, nu.
                        De atunci se urmeaza REGULA SEFULUI: Are intotdeauna dreptate, chiar daca este in pielea goala...

@mircea600sel Moh.bin Rashid Al Maktoum...
                        Cand credeti ca o sa ma luminati? Sa afle si boul de bosorog de ce se procedeaza asa.

Comment

• Bunicuța performantă...

Bună ziua !

Nu știu precis ce topic referitor la bunicuța aia a fost șters, dar ăsta e perfect lizibil:

Poate altul ?

Dragos

Comment

• Seful cui? E cu sefi pe aici? Sefi la ce? Cui i-a placut?
                            Parerea mea este sa va rezolvati problemele personale pe PM.
                            Nu cred ca exista vreo discriminare aici legata de varsta, sex, religie, orientari politice sau alte povesti d-astea.
                            A intretine o atmosfera tensionata cu unii colegi sau cu moderatorii nu cred ca duce la nimic bun, indiferent de partea cui este dreptatea, sau mai bine zis cine crede ca are dreptate.
                            Va doresc o zi buna, si calma!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Nu v-am văzut de mult postând ceva folositor. 80% din posturile dvs sunt pe topicul ăsta și dacă nu, sunt mustrări aduse moderatorilor și echipei de moderare sau offtopic-uri. Nu v-a șters nimeni nici un topic, topicul a fost mutat în aria de prezentare, nu la rubrica dedicată celor proaspăt înscriși pe forum. Vă avânțați prea repede să faceți niște afirmații nefondate.

Cu așa atitudinea credeți că v-ar duce cineva lipsa? Eu unul cred că ar fi mult mai liniște fără dvs. pe aici, însă nimeni nu și-a permis să vă dea ban fără motiv. V-aș ruga să nu ne "porcăiți" nici dvs. fără motiv.

Originally posted by epurare_coco View Post
                              Am fost banat fara a se posta undeva, a mi se comunica de ce.
                              Am postat un topic cu bunicuta mea si a fost sters. Fara explicatii, macar in privat.
                              De atunci se urmeaza REGULA SEFULUI: Are intotdeauna dreptate, chiar daca este in pielea goala...

Cand credeti ca o sa ma luminati? Sa afle si boul de bosorog de ce se procedeaza asa.
                              ...

Comment

• Originally posted by epurare_coco View Post
                                Am fost banat fara a se posta undeva, a mi se comunica de ce.

Topicul cu bunicuta ta nu a fost sters ci doar mutat din sectiunea de prezentare a userilor in sectiunea de prezentare a masinilor userilor.Prima greseala...
                                A doua greseala pe care o faci este aceea in care te legi zilnic de moderatori.

Rezultatul?...O mica vacanta de vara.

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF