Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce vă enervează(acum)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Multumesc, aveam cont acolo, uitasem. ; )
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

    Comment


    • S-a facut curat.
      Va rog sa o luati de la capat, maine daca se poate si in alti termeni. Discutiile astea nu aduc nimic bun si nu fac cinste nimanui.
      Multumesc pentru intelegere!

      https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

      Comment


      • Pai ce nu ne enerveaza in ziua de azi, mai ales in Romania, de la guvern pana la cele mai mici probleme sau la idioti pe care ii gasim pe sosea sau dam peste ei si ma intreb oare cum au luat ei carnetul sau unde le este mintea cand se suie la volan si cum ne putem feri de ei, decat nebagandui in seama si avand grija sa ii ocolim cu grija
        Fii turist in Romania!

        Comment


        • Ma enerveaza lasitatea cetatenilor romani de etnie maghiara care se ascund in spatele cetatenilor romani de etnie secuiasca ( cateva sute , dupa ultimul recensamant ) si cer autonomie teritoriala in Romania si drepturi colective pe criterii etnice in numele secuilor .

          Secuii nu sunt maghiari . Maghiarii nu sunt nici macar huni .
          Secuii sunt atestati oficial in documentele imperiul bizantin din secolulu 5 e.n.
          Toata lumea stie cand au venit triburile maghiare in Europa .

          Ma intreb , ce anume si dupa ce manuale invata istorie tinerii cetateni romani de etnie maghiara in Romania ? .

          Comment


          • Pe mine lasitatea "sefilor romani".
            Pe vremea mea (anii 72 - 75) romanii de etnie maghiara aveau in Iasi 10% din locurile de la Politehnica cu admitere in limba maghiara. De la primul curs cascau. Habar nu aveau ce se spunea.
            Cativa dintre ei au facut averi fabuloase ca sefi ai UDMR.
            Acuma se ascund dupa chestia cu secuimea. Care numai maghiari nu sunt. N-au venit in Romania din aceeasi directie. Ba chiar opuse!

            Comment


            • Acum , ma enerveaza imputitii de nemti ; imputiti la caracter , nu la sapun .

              Dupa ce au dezlantuit doua razboaie mondiale , in care si-au pierdut viata aproape 100 000 000 de oameni , au cauzat pagube si suferinte inimaginabile , acum se dau 'jmecheri in Europa .

              Regret ca Mercedes este o marca nemteasca .

              Comment


              • Ce anume nu intelegeti? Noi am fost mereu curve cu ei!
                Base le-a "sters" datoria de 33 MLD de marci (sau cat o mai fi acuma) contra sprijinului politic de asta vara. Le-a promis plata datoriei catre Siemens. Acuma spune ca nu mai poate. Este de vina 80% din populatia Romaniei. Pe ei ii doare in fund de procentul asta. Francezii au luat cele mai dure masuri dar ne sprijina.
                Or fi nemtii sau doar excrocii KGB-isti de la putere de astazi din Berlin?

                Comment


                • Chioru' e de vina.

                  Comment


                  • No comment.
                    Va multumesc pentru atentia acordata.

                    Comment


                    • Ce am scris la #411 este in legatura cu evenimentele de saptamana trecuta si cum "justifica" nemtii votul negativ din consiliul JAI .

                      Ca sa raman onn topic , ma enerveaza faptul ca in '45 sau raportat numai 2 mil. de avorturi in Germania . Trebuiau sa le-o traga rusii mai adanc , sa le piara cheful de a mai provoca suferinte oamenilor nevinovati .

                      Comment


                      • Daca ai fi lucrat vreodata cu nemti sau cu americani sa vezi ce domni, ce profesionisti si ce corecti sunt, de buna seama ca nu mai spuneai asemenea nazbatii, ca sa ma exprim incorect de bland fata de referirea la violuri numai.
                        Va doare de nemti dar eu vad oameni aici care-si taie cauciucurile prin gropile din Romania, care merg prin noroi in plin Bucuresti pentru ca de 2 luni in Drumul Taberei nu se mai lucreaza nimic la metrou de exemplu, care stau la cozi ca pe timpul regretatului ca sa-si plateasca impozitele. Si ma gandesc daca tot Angelika Merkel e de vina.
                        Last edited by Siegfried; 03-12-2013, 19:35 PM.

                        Comment


                        • Off Topic .

                          Multumesc , domni avem si in Romania , nu trebuie sa-i caut la nemti sau americani . Nu romanii au inventat mafia si nu romanii au fost judecati la tribunalul de la Nurnberg .

                          Am scris ca m-au enervat imputitii de nemti , deoarece sau opus aderarii Romaniei la spatiul Schengen , cu toate ca tara noastra indeplinise de multa vreme toate criteriile impuse in Tratatul de Aderare . Dupa ce o firma cu un puternic actionariat nemtesc , a incasat un miliard de euro pentru securizarea granitelor tarii noastre ( poate cu banii astia asfaltam Bucurestiul ) , alde'fritz ne refuza intrarea in Schengen , inventand alte criterii care nu erau cuprinse in tratatul respectiv .
                          Curat domni .

                          Si sa nu uit . Daca vrei sa-i cunosti caracterul unui om si sa vezi ce domn este , da-i puterea . Si dupa aceea , povestestele rusilor , polonezilor , cehilor , evreilor sau sarbilor ce domni sunt nemtii .

                          Comment


                          • Pina la urma e dreptul lor sa decida cine intra la ei pe teritoriu si cine nu. Daca ii verifica buletinul ori ba.
                            Cred ca si tu bagi in casa la tine numai pe cine consideri tu ca merita.
                            Cand jignesti pe cineva nu te poti astepta ca in urmatoarea clipa sa te ia in brate, e noaptea mintii.
                            Din cate stiu eu, vreo 500 si ceva de milioane din ceea ce s-a bagat in frontiere erau bani europeni, adica o buna parte tot de la ei.
                            A condamna un popor intreg pentru un cretin ca Hitler, e la fel cu a condamna altul pentru Ceausescu.

                            Comment


                            • Off topic .

                              Miliardul de euro , cheltuit pentru securizarea granitelor a fost scos exclusiv din buzunarul fiecarui roman . Ue nu a dat nici un cent pentru acest program .

                              Din cate stiu , "ceasca" nu a fost la originea nici unui razboi mondial .

                              Toata lumea vede , din reportajele filmate cat a fost hitler la putere , fanatismul nemtilor ( atat in priviri dar si in gesturi ) fata de acesta . Sunt curios , ce revolutie ar fi pornit poporul nemtesc impotriva lui hitler , daca i-ar fi reusit acestuia planurile sale diabolice .

                              Oare hitler a condus singur ? .

                              Dupa ce au omorat zeci de milioane de oameni nevinovati , au jefuit , distrus , violat , talharit , de pagube economice nu mai vorbesc , nemtii se simt cumva insultati ? . O stire de ultima ora , anunta ca lagarele de exterminare nemtesti au fost de sase ori mai multe de cat se stia .

                              Cine vrea sa uite si sa-i domneasca , nu are decat .

                              Comment


                              • Jumate din MLD de euro a ajuns in Germania.
                                Nu stiu daca Strul sau Karl, ca persoane individuale sunt de vina.
                                Dar turma impune un anume comportament. Atunci cand nu cred ca vor fi identificati si ca indivizi anume.
                                Cati morti si terminati pe viata au facut inglezii in Africa sau Asia de Sud-Est, inclusiv India&Bangladesh@Ceylon?
                                Cati libienni in Bengazi pentru afacerile americane (2000 de americani) in '86? Eram pe acolo, pe aproape!

                                La noi, cat ne costa pe fiecare, combustibilul pe baza protocolului-cadru de vanzare a Petrom semnat de barcagiu? Furandu-ne subsolul? Sub umbrela intrarii in NATO? Oare de ce am fost refuzati INAINTE DE acea semnare?
                                Unii cred ca suntem tampiti. Doar ca exista bosorogi care nu uita. Chiar daca relatarile lor sunt, inca, interzise!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF