Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

AMG vs M vs RS

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mircea600sel View Post

P.S. Si daca insisti uite si intre 530D{F10-2009-prezent} vs E350cdi{w212-2009-prezent}

Ce diferente mari intre cele doua modele. Acum sa vedem cat e de bun mult laudatul motor BlueEFFICIENCY fata de motorul celor de la BMW.

Diferenta la acceleratia pana la 100 e de 6 zecimi, si oricum dupa aceasta valoare, diferentele vor fii si mai mari. Si la consum, vad ca nu prea sta mai bine Mercedesul fata de BMW. Oare inginerii din Stuttgart cam dorm intr-o ureche ? Tot asa, mult laudatul motor cu emisii reduse, vad ca nu pare sa aibe chiar asa de reduse noxele. 166 versus 183 grame. Nici nu polueaza mai putin, nici nu consuma mai putin si nici sportive nu e. Ma uit la viteza maxima si de abia ajunge la 240km/h. Oare de ce sa-l mai cumpar? Doar ca are istorie marca? Cu ce ma ajuta asta , daca produsul finit e slab in orice domeniu? Si vorbim aici de ultima generatie de motoare….Pana si VW are motoare mai performante, mai economice si mai putin poluante decat Mercedes-ul.

P.S. Nu-ti mai bate capul Mircea, oricum toti stiu ca M-ul face masini mai bune si mai rapide decat AMG-ul, care stie sa mearga bine doar in linie dreapta. Pentru ca e greu de conceput o masina sa stie si sa vireze.

Originally posted by STEFAN V8 View Post
    Ce ma ati ajuns la o zecime ? Pai masina aia are mii de piese si istorie si caracter si alte sute de chestii de preferat sau ales, decat sa o reduci la o zecime.
    Modelul vechi de seria 5 E60 era mai rapid pana la 100km/h cu o zecime decat modelul actual w212, apoi acea zecime se transforma in secunde dupa 100km/h.
    Last edited by mircea600sel; 08-13-2010, 13:02 PM.

Comment

MB CLK 63 AMG Black Series vs BMW M6.

Comment

E mult spus ca AMG-urile sunt bune doar pentru mers in linie dreapta... Sunt masini excelente pentru acei care si le permit si mai presus, care stiu sa le si conduca. Numai ca M-urile au suruburile un pic mai bine stranse, sunt mai mult "a driver's car" decat AMG. Depinde de ce-si doreste fiecare, sa fie top pe Nurburgring sau sa se lafaie pe fotoliile unui CL AMG...

Comment

Discutiile astea pot(si vor)continua la nesfarsit.
          @300zxtt - nu uita ca esti pe un forum Mercedes, so you`re preaching to the choir...
          Sa fim cinstiti,competitia are motoare mai mici(vezi M3,RS4) si cam face ture in jurul AMG`ului..pe cand acesta scoate limba la 2 ture de teren si e plin de muschi.
          Vad mult spirit aici...mult fanatism.Sunt tare curios cati ati cumparat un Mercedes dupa lungi cautari in istorie,despre modele,cati km ati condus inainte unul...
          Banuiesc ca majoritatea ati ajuns fani ai marcii dupa ce v-ati cumparat unul.Si mergem pe principiul: Am Mercedes,e cea mai buna masina din lume.Uneori nu e.
          Last edited by mezzo; 08-13-2010, 09:30 AM.
          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
          Si o panarama de scuter

Comment

Diferenta dintre AMG, M si RS este ca AMG pe langa sportivitate iti mai ofera si confort, lucru care la M sau RS nu il intalnesti, si tocmai din acest motiv (sunt mai multe motive dar asta e unul din ele) prefer un AMG inaintea unui M sau RS.
            @300zxtt daca ai sa te uiti la videoclipul postat de mine in postul anterior, acela in care sunt testate MB CLK 63 AMG Black Series si BMW M6, ai sa vezi ca Mercedes-ul matura pe jos cu BMW-ul aproape la toate capitolele, culmea chiar si la manevrabilitate, capitol unde tu ziceai ca un M este mai bun decat un AMG
            V-am demonstrat ca atunci cand vine vorba de perfomante de top, AMG este peste M si RS. Exemplul este Maybach-ul Exelero care atinge 351 km/h, cu o greutate de 2.73 tone.

Comment

Originally posted by ionut_90 View Post
              V-am demonstrat ca atunci cand vine vorba de perfomante de top, AMG este peste M si RS. Exemplul este Maybach-ul Exelero care atinge 351 km/h, cu o greutate de 2.73 tone.
              Unde ai demostrat?Citeste si tu inainte sa dai submit...ce naiba.Tu si crezi ce spui?Ne-ai aratat o masina ce costa o caruta de bani si fuge si ea 350 la ora.Asa si?Masina din aia nu o sa-si cumpere nici un roman sau tu.{in 10 vieti de acum incolo}

Te-ai chinuit mult sa gasesti un Amg care sa bata M-ul.E bine ca ai comparat un M cu o editie mai speciala de la Amg ca altfel era jale daca faceai comparatia cu CLK63Amg.{''simplu''}.Nu cred ca vrei sa afli:M vs Clk63 Amg.

Diferenta dintre AMG, M si RS este ca AMG pe langa sportivitate iti mai ofera si confort, lucru care la M sau RS nu il intalnesti,
              Tipic pentru tine.Cand tu mergi cu ''expresul'' sau cu vreo Cobra rulllzzz din '78 si afirmi de aceste masini ca nu ofera si confort e grav.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Unde ai demostrat?Citeste si tu inainte sa dai submit...ce naiba.Tu si crezi ce spui?Ne-ai aratat o masina ce costa o caruta de bani si fuge si ea 350 la ora.Asa si?Masina din aia nu o sa-si cumpere nici un roman sau tu.{in 10 vieti de acum incolo}
                Nu conteaza cat costa masina, aici vorbim strict de perfomante. Eu v-am aratat de ce au fost in stare inginerii de la AMG in 2005.
                Te-ai chinuit mult sa gasesti un Amg care sa bata M-ul.E bine ca ai comparat un M cu o editie mai speciala de la Amg ca altfel era jale daca faceai comparatia cu CLK63Amg.{''simplu''}.Nu cred ca vrei sa afli:M vs Clk63 Amg.
                1) Nu m-am chinuit deloc.
                2) Comparatia nu am facut-o eu.
                3) M-ul si-a "luat-o" de la un AMG. Iti convine sau nu, asta e adevarul.
                Tipic pentru tine.Cand tu mergi cu ''expresul'' sau cu vreo Cobra rulllzzz din '78 si afirmi de aceste masini ca nu ofera si confort e grav.
                1) Cu ce masini am mers eu, nu stiu daca ai mers sau o sa mergi tu vreodata.
                2) Ce e asa "grav" ?
                Care model de Amg bate M-Power-ul?
                Mai e nevoie sa-ti aduc aminte ? Banuiesc ca nu.

Comment

Daca Bmw-ul ala a ajuns sa stea in fata Mercedesului doar cu 1 zecime si din cate vad eu amandoua modelele de la Bmw au cutie manuala fata de Mercedes,unde zic eu e un mare avantaj,atunci din punctul meu de vedere Bmw-ul e varza.A avut si el un punct forte:VITEZA cu care opta sa-i faca fata Mercedesului,dar se pare ca din nou si-o ia peste bot,ca intotdeauna de altfel.Deci recunosc ca am mai vazut comparatii nemtesti in care a mai iesit si Audi pe locul 1,dai nici unul in care sa castige macar odata si Bmw-ul asta amarat,tot timpul doar locul 3.Rusine.

Dumnezeule ce matura AMG-ul cu M-ul asta pe jos frateeee

P.S.Si cate mai sunt inca.
                  Si oare la ce sa mai cumperi acest M daca e asa de slab produsul finit in orice domeniu si acum vorbind de ultima generatie de motoare.
                  Uitati-va si voi ce lucra baietii de la AMG cu ei,ii face de tot rasu.

Last edited by Carmine; 08-14-2010, 00:21 AM. Reason: offtopic, atac la persoana.

Comment

De cand se compara M6 cu SL ? si mai grav cu CL ?
                    Pai BMW face compactul 1, 3 limuzine, x-urile, coupe/cabrio 6 si interesantul Z4, cam atat nu ?

Pai 6 -le ala nu se compara cu SL-ul care e pur si simplu mai multa masina. In cel mai bun caz se compara cu CLK.

Ultima declaratie a sefului departament dezvoltare BMW "Un coupe mare ar completa perfect gama noastra" - ce sa mai vb, daca el recunoaste ca au lipsuri.
                    BENZ G, altceva ce ?

Comment

MB CLK 63 AMG Black Series vs BMW M6.
                      P.S.Ionut nu-ti mai bate capul,oricum cu totii stim ca AMG-ul face masini mai bune si mai rapide decat Mpower de la BMW.

Comment

S 65 AMG w221.

Comment

Originally posted by STEFAN V8 View Post
                          De cand se compara M6 cu SL ? si mai grav cu CL ?
                          Pai BMW face compactul 1, 3 limuzine, x-urile, coupe/cabrio 6 si interesantul Z4, cam atat nu ?

Pai 6 -le ala nu se compara cu SL-ul care e pur si simplu mai multa masina. In cel mai bun caz se compara cu CLK.

Ultima declaratie a sefului departament dezvoltare BMW "Un coupe mare ar completa perfect gama noastra" - ce sa mai vb, daca el recunoaste ca au lipsuri.
                          Pai cu ce vrei Fane sa compare si ei,ca numa pe ala il au cat de cat Bmw-ul,sa nu se faca mai tare de ras)))))))))))

Comment

Nu stiu de ce o luati voi ca o competitie intre niste useri care nici macar nu au masinile astea...
                            Ne dam care gaseste cele mai "cool" video pe youtube?
                            Sunt fiare!Reveniti cu picioarele pe pamanat!
                            Genul asta de discutii aduc ban`uri(si nu ma refer la lovele) si antipatii...
                            Incercati sa treceti peste numele forumului care il aveti scris in browser..
                            Revenind on-topic,RS4 e cea mai jupana dintre toate.Nu trebuie sa aiba 7litrii de motor sa te faca sa o visezi mai mult decat pe nevasta,nu trebuie sa arate ca o masina pe steroizii,nu trebuie sa sune ca un F18 la decolare.E pur si simplu masina.
                            Sunt sigur ca oricare din cei care contesta BMW`ul,sau AUDI`ul in momentul in care ar veni cineva sa le dea unul moca..nu ar refuza pe motiv ca ei au w123 sau w202..etc si sunt fani Mercedes,respectiv AMG.
                            Last edited by mezzo; 08-13-2010, 15:42 PM.
                            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                            Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by paul1983 View Post
                              Stiti ce-mi pare mie cel mai rau,ca suntem pe un forum Mercedes,iar astia 2 fac foarte multa reclama la BMW si subestimeaza Mercedesul mai mult ca pe un Logan sau Trabant,dar culmea culmilor o face ca cei 2 sunt chiar supermoderatori ai acestui forum,deci va cam dati seama de ce nu merge nimic bine in lumea asta,daca toti gandesc ca ei la ce sa mai speri sa meraga bine ceva.
                              Cei doi supermoderatori e unul,adica eu.Tie ar trebui sa-ti para rau ca ai ochelari de cal si parca sunteti niste obsedati de aceasta marca.Eu am sa va fac niste icoane cu stema de la Mercedes sa aveti la ce sa va rugati.Imi dau seama ce fel de oameni sunteti in viata de zi cu zi daca nu puteti sa recunoasteti ca sunt foooarte multe masini muuult mai bune decat Mercedes-ul.Rivalul no.1 este BMW care vreti sa recunoasteti sau nu{in public} chiar este mai bun.{vedeti si voi statisticile}.

M3 bate C63 Amg{intre 1-4 sec pe tur}Unde e marele C63Amg?
                              M5 bate E63 Amg {intre 1-2 sec pe tur}
                              BMW M6 bate SL63 AMG{intre 1-7 sec pe tur}
                              BMW M6 bate CL 63 AMG{2-3 sec pe tur}

Originally posted by paul1983 View Post
                              P.S.Daca Bmw-ul ala a ajuns sa stea in fata Mercedesului doar cu 1 zecime si din cate vad eu amandoua modelele de la Bmw au cutie manuala fata de Mercedes,unde zic eu e un mare avantaj,atunci din punctul meu de vedere Bmw-ul e varza..
                              Mai nea' Paul e doar cu o zecime in fata BMW-ul DAR E GENERATIA VECHE DE SERIA 5!!!Asta sa va dea de gandit.

1) Cu ce masini am mers eu, nu stiu daca ai mers sau o sa mergi tu vreodata.
                              .
                              Am ras.{sunt invidios pe tine ca ai mers cu ''bot de cal'' si eu nu.}Si culmea nu am sa merg vreodata.

P.S. Concluzia este:ca o recunosteti sau nu{in sinea voastra stiu ca o recunosteti} M-Power bate rau de tot Amg-ul , si v-am dat atatea exemple.
                              Se inchide pana se linistesc apele.
                              Last edited by mircea600sel; 08-14-2010, 06:22 AM.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Vedeti ca este un episod din Top Gear cand se compara cele 3 modele, cu toate ca BMW-ul are mai putina putere decat Merc-ul, cei de la BMW reusesc sa puna mai bine pe asfalt puterea motorului si ///M-ul sta mai bine in curbe decat AMG-ul. In linie derapta un AMG este superior unui ///M, dar pe un circuit un ///M este foarte greu de depasit. Mercedesul si BMW-ul se adreseaza fiecare unui segment diferit de cumparatori. BMW-ul scoate mai multa putere dintr-un motor decat Mercedesul la aceiasi cilindree(nu ma refer la modele de top AMG si ///M), dar de aici e si fiabiliatea mai mare a Mercedesului. Dupa parerea mea sunt doua marci care se completeaza una pe cealalta.
                                Paul, ridicai in slavi Excelero, nu stiu daca sunt vandute doua masini din alea, nu se stie nimic de fiabilitatea masinii si a motorului, in schim iti prezint alta masina, probabil ai auzit de McLaren F1, uite-te putin la specificatiile tehnice ale masinii si e o masina din 94, care face fata la Ferrari Enzo, Koenigsegg, Corvette ZR1, Carrera GT si altor masini de talia aceasta, unii spun ca e cel mai bun supercar care s-a construit pana in prezent.
                                Attached Files
                                Last edited by cosm1n; 08-17-2010, 23:34 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF