Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

AMG vs M vs RS

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cosm1n View Post
    Vedeti ca este un episod din Top Gear cand se compara cele 3 modele, cu toate ca BMW-ul are mai putina putere decat Merc-ul, cei de la BMW reusesc sa puna mai bine pe asfalt puterea motorului si ///M-ul sta mai bine in curbe decat AMG-ul. In linie derapta un AMG este superior unui ///M, dar pe un circuit un ///M este foarte greu de depasit. Mercedesul si BMW-ul se adreseaza fiecare unui segment diferit de cumparatori. BMW-ul scoate mai multa putere dintr-un motor decat Mercedesul la aceiasi cilindree(nu ma refer la modele de top AMG si ///M), dar de aici e si fiabiliatea mai mare a Mercedesului. Dupa parerea mea sunt doua marci care se completeaza una pe cealalta.
    Paul, ridicai in slavi Excelero, nu stiu daca sunt vandute doua masini din alea, nu se stie nimic de fiabilitatea masinii si a motorului, in schim iti prezint alta masina, probabil ai auzit de McLaren F1, uite-te putin la specificatiile tehnice ale masinii si e o masina din 94, care face fata la Ferrari Enzo, Koenigsegg, Corvette ZR1, Carrera GT si altor masini de talia aceasta, unii spun ca e cel mai bun supercar care s-a construit pana in prezent.
    Asa e,este o masina tare,dar pe mine nu me intereseaza,nici asta si nici bmw-ul, si aici vreau sa vorbesc despre pasiune,pentru mine nu conteaza ca este mai bun pe circuit sau in linie dreapta si sa-ti spun si de ce,deoarece eu nu o sa ma duc niciodata sa ma plimb cu masina pe circuit,daca ma intelegi ce vreau sa zic,eu am achizitionat aceasta masina pur si simplu din multa placere,daca imi placea bmw imi luam bmw,asa mi-am luat MERCEDES,nu m-am uitat in gura la unu si la altu care azi lauda porschele sau maine bmw-ul sau poimaine toyota(apropo de toyota si-au retras 215000 de masini pentru defectiuni la directie),nu m-am luat dupa putere ca fuge mai tare cu toate ca multe bmw-ri am lasat in spate pe drum(de la 520-525tds)nu ma duc mai sus ca sunt mult mai puternice decat ceea ce am eu si o recunosc,dar cu astea am colegi care poseda ce am enumerat mai sus si nu m-au facut si oricum nu asta conteaza si nu asta e pasiune,pentru mine toate masinile sunt bune,imi plac foarte mult masinile dar nu le indragesc ca pe aceasta marca,poate sa fie mai rapid sau poate sa se tine in curbe mai bine de asfalt ca nu ma intereseaza,mi-am luat masina asta ca mi-a placut si m-am simtit bine in ea nu sa-i rup rotile pe circuit cu toate ca la capitolul rezistenta nu mai zic cine-i liderul ca se stie.VITEZA UCIDE!!Aviz amatorilor.
    Last edited by paul1983; 08-18-2010, 21:06 PM.

Comment

Off-Macar toyota au avut sange in testicule si au chemat masinile alea sa le repare...nu ca altii!
      On-RS4 Rullz ))))
      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
      Si o panarama de scuter

Comment

Terminati cu Maybach Exelero! Masina aia nici nu e de vanzare, e un studiu. Mai si arata de parca am desenat-o eu, iar eu chiar nu am talent, credeti-ma! Daca cititi macar detaliile despre cum a aparut aceasta masina veti vedea ca Mercedes nu a castigat nimic in plus ca imagine, ci Fulda (google it!), pentru cauciucuri... Deci despre ce vorbim!?!

Comment

Originally posted by paul1983 View Post
          Asa e,este o masina tare,dar pe mine nu me intereseaza,nici asta si nici bmw-ul, si aici vreau sa vorbesc despre pasiune,pentru mine nu conteaza ca este mai bun pe circuit sau in linie dreapta si sa-ti spun si de ce,deoarece eu nu o sa ma duc niciodata sa ma plimb cu masina pe circuit,daca ma intelegi ce vreau sa zic,eu am achizitionat aceasta masina pur si simplu din multa placere,daca imi placea bmw imi luam bmw,asa mi-am luat MERCEDES,nu m-am uitat in gura la unu si la altu care azi lauda porschele sau maine bmw-ul sau poimaine toyota(apropo de toyota si-au retras 215000 de masini pentru defectiuni la directie),nu m-am luat dupa putere ca fuge mai tare cu toate ca multe bmw-ri am lasat in spate pe drum(de la 520-525tds)nu ma duc mai sus ca sunt mult mai puternice decat ceea ce am eu si o recunosc,dar cu astea am colegi care poseda ce am enumerat mai sus si nu m-au facut si oricum nu asta conteaza si nu asta e pasiune,pentru mine toate masinile sunt bune,imi plac foarte mult masinile dar nu le indragesc ca pe aceasta marca,poate sa fie mai rapid sau poate sa se tine in curbe mai bine de asfalt ca nu ma intereseaza,mi-am luat masina asta ca mi-a placut si m-am simtit bine in ea nu sa-i rup rotile pe circuit cu toate ca la capitolul rezistenta nu mai zic cine-i liderul ca se stie.VITEZA UCIDE!!Aviz amatorilor.

Ok,am inteles,esti foarte pasionat de aceasta marca.Dar de ce nu recunosti cand o alta marca este mai buna intrun anumit segment decat Mercedes?

Si eu mi-am luat Mercedes pentru ca imi place marca dar mi-am dat seama ca nu mai este ce a fost.De cand ma stiu pe lumea asta imi doream un S600 dar parca acum mi-as lua 760Li.{dar exista impozitul asta blestema si voi trece la 530D sau 730D}

P.S. Terminati odata cu Batmobilul ala de Exelero ca e oribil.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Am zis de Mclaren F1 pentru ca motorul este unul de 6 litri facut de BMW si preparat de cei din divizia ///M Power. Si 525-ul TDS e un motor de generatie veche, turbina nu are geometrie variabila si are doar 143 de cai, incearca un 525D. Si eu sunt fan BMW, dar recunosc ca Mercedesul are, sau sa zic avea, masini mai fiabile si ca e mai confortabil.

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
              Ok,am inteles,esti foarte pasionat de aceasta marca.Dar de ce nu recunosti cand o alta marca este mai buna intrun anumit segment decat Mercedes?

Si eu mi-am luat Mercedes pentru ca imi place marca dar mi-am dat seama ca nu mai este ce a fost.De cand ma stiu pe lumea asta imi doream un S600 dar parca acum mi-as lua 760Li.{dar exista impozitul asta blestema si voi trece la 530D sau 730D}

P.S. Terminati odata cu Batmobilul ala de Exelero ca e oribil.
              Intr-un anumit segment,adica ce segment Mircea,viteza nu?pai ti-am aratat o gramada de clipuri in care il rupe ,ai pus si tu cateva clipuri in care bate Mercedesul,si cei cu asta,ti-am spus ca recunosc ca nu mie greu,deci nu-i liderul nici macar la segmentul la care il tot laudati atat,ca a mai dat si chix din cate ai vazut si clipurile alea dupa cum ai mai zis si tu nu le-am filmat eu sau alti amatori.Am mai vorbit despre asta,fiecare model are ceva ce nu are si celalalt,fiecare e renumit pentru ceva,dar Mercedesul e renumit pentru mai multe,iar Bmw-ul din cate stim cu totii e numai pentru sportivitate,daca iti place sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti unul ca nu ma doare capul,fiecare cu gustul si cum ai mai zis nu te poti c***in gustul omului.Eu unul nu intorc capul dupa asa ceva pe strada crede-ma.
              Probabil ca Batmobilul ala e oribil in ochii tai(ca nu-l ai poate de aia)dar cei de la Bmw de ce nu au si macar un autocar sau un truck sau o masina de pompieri sau salvare,pana si la cimitir te duce tot un Mercedes,ca nici dric nu au astia de la bavaria,dar oare de ce,pentru ca sunt mai buni ca cei de la Mercedes?,nu cred,asa ceva nu am vazut la Audi sau la Bmw,deci care-i liderul,voua vi greu s-o recunoaste-ti care-i mai bun,nu mie,poate sa se taraie pe jos ca tot parerea asta o sa o am despre Mercedes.

Comment

Am zis de Mclaren F1 pentru ca motorul este unul de 6 litri facut de BMW si preparat de cei din divizia ///M Power. Si 525-ul TDS e un motor de generatie veche, turbina nu are geometrie variabila si are doar 143 de cai, incearca un 525D. Si eu sunt fan BMW, dar recunosc ca Mercedesul are, sau sa zic avea, masini mai fiabile si ca e mai confortabil.
                Intr-adevar asa e,cu cel vechi am facut liniuta AM SPECIFICAT DOAR(525 TDS),cu 525d nu ma pun pentru ca am recunoscut,e mai puternic,are parca 163 de cai nu?Sau cam asa ceva si totusi 20 de cai in plus se simt,niciodata nu am contestat sportivitatea Bmw-ului,dar unii il pun pe locul 1 doar pentru ca la capitolul sport e mai bun?Asta nu e clasificare,testezi masina la toate segmentele zic eu ,dupa care o clasifici pe un loc nu crezi Cosmine?si Bmw-ul cam atat are cu ce sa se bata cu Mercedesul si din cate vedem l-au cam facut cei de la Mercedes si la capitolul asta pe unele modele,e cam greu s-o recunoasteti?cu toate ca din cate stim cei de la Mercedes nu s-au bazat niciodata pe asa ceva adica pe viteza,a fost punctul lor pe care nu au pus atentie prea mare niciodata,la ei a contat siguranta,luxul, confortul, fiabilitatea, astea l-au si facut cel mai bun.
                Si ca sa facem cea mai corecta comparatie trebuia sa o facem pe aceiasi clasa si cu aceiasi motorizare nu?

Comment

Intr-un anumit segment,adica ce segment Mircea,viteza nu?pai ti-am aratat o gramada de clipuri in care il rupe ,ai pus si tu cateva clipuri in care bate Mercedesul,si cei cu asta,ti-am spus ca recunosc ca nu mie greu,deci nu-i liderul nici macar la segmentul la care il tot laudati atat,ca a mai dat si chix din cate ai vazut si clipurile alea dupa cum ai mai zis si tu nu le-am filmat eu sau alti amatori.Am mai vorbit despre asta,fiecare model are ceva ce nu are si celalalt,fiecare e renumit pentru ceva,dar Mercedesul e renumit pentru mai multe,iar Bmw-ul din cate stim cu totii e numai pentru sportivitate,daca iti place sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti unul ca nu ma doare capul,fiecare cu gustul si cum ai mai zis nu te poti c***in gustul omului.Eu unul nu intorc capul dupa asa ceva pe strada crede-ma.

E clar!Daca voi traiti in era ''cobra'' ramaneti acolo.Va meritati soarta.
                  Daca statisticile arata ca Bmw-ul este in proportie de peste 95% din modele mai sportiv decat Mercedes-ul atunci este LIDER.Care e partea care nu o intelegi?
                  Sa nu aduc aminte de design,segment in care seria 5{E60} e muuult mai frumos decat W211.{nu o vei recunoste public...e ok}

Probabil ca Batmobilul ala e oribil in ochii tai(ca nu-l ai poate de aia)dar cei de la Bmw de ce nu au si macar un autocar sau un truck sau o masina de pompieri sau salvare,pana si la cimitir te duce tot un Mercedes,ca nici dric nu au astia de la bavaria,dar oare de ce,pentru ca sunt mai buni ca cei de la Mercedes?,nu cred,asa ceva nu am vazut la Audi sau la Bmw,deci care-i liderul,voua vi greu s-o recunoaste-ti care-i mai bun,nu mie,poate sa se taraie pe jos ca tot parerea asta o sa o am despre Mercedes.
                  Pentru ca cei de la Bmw fac lucruri mai putine si mai bune.Asa cum nici cei de la Mercedes nu fac motociclete.{si ce motociclete face BMW}

sigpic

Comment

E clar!Daca voi traiti in era ''cobra'' ramaneti acolo.Va meritati soarta.
                    Daca statisticile arata ca Bmw-ul este in proportie de peste 95% din modele mai sportiv decat Mercedes-ul atunci este LIDER.Care e partea care nu o intelegi?
                    Sa nu aduc aminte de design,segment in care seria 5{E60} e muuult mai frumos decat W211.{nu o vei recunoste public...e ok}

Pentru ca cei de la Bmw fac lucruri mai putine si mai bune.Asa cum nici cei de la Mercedes nu fac motociclete.{si ce motociclete face BMW}
                    Putine si proaste ai vrut sa zici,si motocicletele nu stiu daca sunt chiar asa o mare pierdere pentru cei de la Mercedes zic eu o mare pierdere de timp.Cum am mai zis au facut lucruri sigure pentru om nu care sa-i dauneze omului,adica motociclete pentru donatorii de organe,cred ca te-ai prins ca doar te stiam istet.
                    P.S.Este frumos intr-adevar,sa-ti recunosc si in public,dar am condus unul si am stat in el ca in banca de la scoala,daca ai fost la scoala sti la ce ma refer.Foarte inghesuit!!cel putin pentru mine.O cutie mare din plastic in interior,tipic bmwiesc
                    Last edited by paul1983; 08-19-2010, 13:47 PM.

Comment

Originally posted by STEFAN V8 View Post
                      De cand se compara M6 cu SL ? si mai grav cu CL ?
                      Pai 6 -le ala nu se compara cu SL-ul care e pur si simplu mai multa masina. In cel mai bun caz se compara cu CLK.
                      Pai cu ce vrei Fane sa compare si ei,ca numa pe ala il au cat de cat Bmw-ul,sa nu se faca mai tare de ras)))))))))))
                      Cunoscatorilor care sunteti:Mercedes CL 65 AMG (facelift) racing rivals
                      Lamborghini Gallardo, Porsche 997 Turbo, Ferrari F355, BMW M6, Aston Martin Vanquish S.

The Answer
                      Both cars are equally fast
                      .Si CL-ul este facelift si tot nu a reusit sa invinga la performante M6.{oare ce se va intampla cand va iesi noul M6? )) }

P.S. Va rog sa nu faceti comparatie intre M6 si CL-ul inainte de facelift.{ca e jale...ii da M6 cam 9sec pe tur}.Unde e Amg mai tare Paul?))

sigpic

Comment

Cunoscatorilor care sunteti:Mercedes CL 65 AMG (facelift) racing rivals
                        Lamborghini Gallardo, Porsche 997 Turbo, Ferrari F355, BMW M6, Aston Martin Vanquish S.

The Answer
                        Both cars are equally fast
                        .Si CL-ul este facelift si tot nu a reusit sa invinga la performante M6.{oare ce se va intampla cand va iesi noul M6? )) }

P.S. Va rog sa nu faceti comparatie intre M6 si CL-ul inainte de facelift.{ca e jale...ii da M6 cam 9sec pe tur}.Unde e Amg mai tare Paul?))
                        Eu cred totusi ca ai niste probleme majore din cate vad eu.
                        Cred ca vezi ce model de Cl-ul este da?

Ia si pentru Lamborghini una,poate vrei sa-ti iei una pe viitor si sa te gandesti mai bine

Si inca un M6 facut muci
                        Last edited by paul1983; 08-19-2010, 19:01 PM.

Comment

..dar cei de la Bmw de ce nu au si macar un autocar sau un truck sau o masina de pompieri sau salvare,pana si la cimitir te duce tot un Mercedes,ca nici dric nu au astia de la bavaria,dar oare de ce,pentru ca sunt mai buni ca cei de la Mercedes?,.
                          Ce bine ca face Mercedes-ul si truck-uri numai asa putea aduce placere multor oameni.
                          Attached Files

sigpic

Comment

Paul, si eu si Mircea incercam sa iti zicem ca un ///M e greu de batut pe circuit nu in linie dreapta, in linie dreapta iti iei o Supra o faci de 1000 de cai si nu prea ai rival. Si intre M6-le ala facut muci si Merc e diferenta de 120 de cai, nu ti se pare ca in linie dreapta ar fi normal sa isi ia bataie? Uite-te la toate emisiunile auto si ai sa vezi ca in majoritatea, M3-ul spre exemplu e comparat cu Porsche 911 pentru ca sunt amandoua niste masini pentru circuit, nu sunt facute sa faci liniute intre 2 semafoare.
                            Last edited by cosm1n; 08-19-2010, 20:08 PM.

Comment

Ce bine ca face Mercedes-ul si truck-uri numai asa putea aduce placere multor oameni.
                              Face si dricuri,o sa ai nevoie in viitor si de asa ceva.

Comment

Paul, si eu si Mircea incercam sa iti zicem ca un ///M e greu de batut pe circuit nu in linie dreapta, in linie dreapta iti iei o Supra o faci de 1000 de cai si nu prea ai rival. Si intre M6-le ala facut muci si Merc e diferenta de 120 de cai, nu ti se pare ca in linie dreapta ar fi normal sa isi ia bataie? Uite-te la toate emisiunile auto si ai sa vezi ca in majoritatea, M3-ul spre exemplu e comparat cu Porsche 911 pentru ca sunt amandoua niste masini pentru circuit, nu sunt facute sa faci liniute intre 2 semafoare.
                                Pai si atunci de ce o lauda atata,sa o compare cu un CLK, nu cu un C,daca tot e vorba de circuit nu?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF