Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W221 S320 Cubanite Silver

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  550 lei mai tarziu si cateva ciocane date am si bucse noi la bratele fata/fata. Pivotii sunt ok. Voi vedea cat de inspirata a fost decizia sa schimb doar bucsele si nu bratele cu totul.
  A fost chinul de pe lume sa scoata bratul, m-a cam durut sufletul cand si-a luat ciocane masinuta dar asta e.
  Mecanicii au spus ca bratele sunt cele originale.

  Comment


  • #62
   Erau rupte sau ce?
   a mele erau crapate la suprafață, dar de fapt erau bune. Doar ca eu le am scos prin distrugere.

   Comment


   • #63
    Erau crapate destul de rau, aveau joc. Nu se simtea cine stie ce la mers dar cand am vazut ca au joc, a fost suficient ca sa le schimb.

    Comment


    • #64
     Salutare,

     Nu am mai scris de ceva timp. Prea multe nu s-au mai intamplat la masina, vara asta am folosit-o preponderent la drumuri lungi si in weekend sau cand nu aveam masina de munca disponibila.

     Urmeaza sapt viit o revizie de ulei si filtre si posibil sa dau si baia de ulei jos ca sa o etansez, am vazut pe acolo niste ulei dar urmeaza sa evaluez mai bine situatia, dupa ce ajung la mecanic.
     AC functioneaza perfect acum, s-a rezolvat problema. Cred ca e si singura masina de pana acum la care imi place sa folosesc functia Auto non-stop.

     Nu mai stiu daca am mai scris pe aici dar geamul de la sofer inca nu l-am rezolvat, urmeaza si ala cat de curand. Sper sa fie vorba doar de resoftarea modulului de usa.

     In rest masina e ok, se simte per total ca este vorba de o masina veche - de ex mai scartaie cateodata vreun plastic care a fost expus mai mult la uzura sau vreun reglaj de la scaune etc (avand multe reglaje evident). Oricum, parca tot S-ul asta vechi imi place mai mult sa il conduc decat Superbul nou.

     Cand m-am decis si eu sa comand kitul de la Leatherique...nu mai este pe stoc. Mai asteptam.

     M-am interesat sa fac si o alta cheie, cost 650 lei vs 1500 la reprezentanta.

     Azi, in timp ce speram sa gasesc rovinieta valabila in acte (se pare ca era expirata din mai si tocmai mi-a venit amenda...), am gasit si brosura asta cu preturile S-urilor din 2007, mi s-a parut interesanta. A mea avea pret de lista in jur de 84k euro.

     Urmeaza in septembrie o Grecia, sper sa ajungem de data asta, anul trecut nu a fost sa fie.

     Numai de bine la toata lumea.
     Attached Files

     Comment


     • #65
      Post dublu, cer scuze.
      Last edited by haro; 09-14-2023, 17:15 PM.

      Comment


      • #66
       IMG_8689.jpg IMG_8783.jpg Limuzina a ajuns in sfarsit pe pamant grecesc.

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF