Originally posted by dog
View Post
Nuuuu

Oricum, am observat ca preturile in tara sunt mai mici decat cele din Germania, pentru modelele astea si nu numai, poate ma insel dar asta e perceptia mea. Atunci cand am luat-o, era un pret foarte bun pentru ce gaseam pe acolo, poate chiar sub pretul pietei, in timp ce la noi gaseai si mai ieftine. Explicatiile pot fi multe, le stim cu totii.
La pretul platit pe masina s-au mai adunat alte cheltuieli, destul de mari. Hamburg este un oras scump, cu greu gaseam sub 90-100 euro/noapte cazare (camera tripla). Combustibil pentru masina cu care am fost (4500km) plus combustibil la Mercedes la intors, taxe de drum etc.
TUV-ul tocmai expirase si era vineri, am fost cu vanzatorul la TUV dar nu a putut sa il faca vineri. Masina statea de ceva timp si frana de mana se blocase, a incercat o "manevra" la TUV pentru ca il stia pe ala de acolo dar neamtul nu a vrut sa auda de asa ceva asa ca a trebuit sa repare la un service frana de mana si apoi sa revina. Sambata nu era deschis la acte in Hamburg, a trebuit sa mergem intr-un orasel la vreo 70km distanta, era singurul deschis sambata, pe o raza mare. Intarzieri pe care nu le prevazusem.
De asemenea, foarte putini revanzatori romani de masini am vazut prin Hamburg, poate ca este si mai departe si costurile nu se justifica.
A urmat apoi circul cu inmatricularea, credeam ca nu se mai termina. La 2 noaptea cand m-am trecut pe lista de asteptare de afara, eram numarul 300, asta ca ca poti intra in cladire unde te asteptau alte cozi. Nu stiu cum e in Buc dar la Ploiesti era jale.
Era sa uit

Comment