Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Say hello to my E200CDI

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu ti se pare, sunt chiar mia moi, kormoran tigar, taurus, divizia ieftina michelin.
    Sunt mega moi si confortabile, le are un amic pe 212, dar in curbe da senzatia de barca, masina se apleaca bine pe gume.
    Ca uzura se duc mai repede, dar pana la urma financiar e mai bine sa ai 2 gume ieftine decat una buna pt ca aia buna se poate duce instant intr-o groapa in orice moment.

    Comment


    • Se comporta ok, am facut 1000km cu ele.

      Masinii nu prea-i place la mare.. Am povestit acum cateva posturi ca mi s-a aprins Check-ul in Constanta si am primit eroare pe senzorul 1 dpf. Asta prin februarie, am tot mers cu senzorul Bosch dupa mine fara sa mai faca alte probleme inca 5000km. Marti am plecat iarasi spre Constanta, masina plina, portbagajul plin, pe autostrada am simtit cum mi s-a limitat puterea, motorul a devenit mai zgomotos, am oprit intr-un peco, am resetat-o (pornit/oprit), si-a revenit.
      La intoarcere,singur am patit aceeasi chestie aproape de intrarea in Bucuresti, deja imi faceam filme, fara check aprins se limita singura, nu mai trecea de 3000 ture si vitezele le lua foarte greu. In prima faza uitasem de senzorul dpf, imi faceam imagini cu furtune sarite, probleme vacuum, actuator turbo..
      S-a mai limitat odata in oras, a 3-a oara.. Pana sa ajung acasa, check aprins.. atunci mi-am adus aminte de senzorul dpf .
      Am lasat masina toata noaptea si dimineata am gasit-o fara check aprins, am mers la service-ul recomandat de domnul Traian. Un baiat de nota 1000 acolo, foarte explicit si linistit in ceea ce face, mi-a explicat ca senzori Bosch pun doar cei care vor sa vanda masina.. Cu ajutorul lui am comandat senzorul original DPF si mufa de la el la un pret foarte bun.

      Le-am schimbat, a durat 20 minute toata operatiunea, resetare cu STAR , proba de functionare, sper sa fi fost senzorul sau mufa si sa nu mai fie alte balarii.

      Recomand cu incredere pentru cine locuieste in Bucuresti sau in apropiere mecanicul la care domnul Traian isi intretine masina!
      Să știi să lupți când vrei să ai.
      Să nu regreți când pierzi sau dai

      Comment


      • Asta cu "domnul Traian " ma deprima la greu ... ma bucur ca s-a rezolvat , oricand ai probleme cunosti adresa

        Comment


        • Sa mai povestim.

          Am bagat 3000km in ultima luna. Distractia incepe saptamana trecuta, merg eu la ITP ca o floricica vinerea la ora 12, baga masina pe stand, verificare serie sasiu, serie motor, cand sa inceapa actele " Vehicul BLOCAT . Nu se poate realiza ITP " .. Problem...Sunam la RAR Dambovita, verifica ei seria cartii...Pe seria cartii mele A-123456 aparea un Opel radiat la Valcea, vehicul dezmembrat.. BIG Problem. Dupa o discutie aprinsa cu mesterul manole de la RAR, a ramas sa plec luni in concediu mai tarziu, sa fac o tura pe la ei la 8 dimineata sa verifice in detaliu.

          Voiam initial sa-i dau in judecata pentru ca nu mi se pare normal sa investesc in greselile altora, m-am dus cu actele in original, am stat vreo 2 ore si au descoperit greseala, mi-au dat cartea inapoi si sanatate.

          Plec la mare, cum ii place ei Constanta... Cand ajung, Check Brake Pads....au,viata!!

          Vorbit cu baiatu' la Bucuresti, comandat placute si discuri Textar, senzori.

          Am fost ieri sa le pun pe masina, piesele si manopera la un pret de nerefuzat!!

          117038387_294939135054629_4489126596713389770_n.jpg

          Lucrare rapida.

          117157113_290967148905713_1868445363916507624_n.jpg

          Am verificat masina pe dedesubt, mi-a facut o constatare la ce e necesar pentru urmatoarea revizie, dat jos toate scuturile si spalat cu solutie, pus la loc,montat tot.

          117199101_344955590236737_4074545414078520956_n.jpg

          I-am bagat si niste freon, il pierde cam la 2 ani. Cauza pare sa fie radiatorul. Am zis ca o sa vopsesc bara fata si il schimb si pe el, dar cand o sa-i vina randul.


          Attached Files
          Să știi să lupți când vrei să ai.
          Să nu regreți când pierzi sau dai

          Comment


          • Cred ca trebuie sa schimbi traseul spre mare prea tot primesti erori mereu .

            Sa le infranezi sanatos .

            Din ce vad au aparut banere pe la garaj , din pacate nu am putut ajunge si eu pe la voi .

            In rest , cam asta e viata proprietarului de Mercedes , trebuie inlocuita aia , schimbata aia , reparata aia , vopsit aia . Din cand in cand te mai
            lasa in pace o luna ,doua fara sa ceara bani .

            Comment


            • Lasa ca nu doar la mercedes.
              asta are si rulaj, are voie.

              Passatu ajuns la 385 pe ceas, planetare originale nu papa gram de ulei, bora luat de nou 160k, bat planetarele, motoru papa ulei.
              Ce sa mai zici?
              As zice ca bora a fost condusa agresiv, dar realitatea e ca a condus o o dna doctor de 60 ani care mergea cu ea la clinica si la biserica in bistrita. Exact ca in povestea de samsar, doar ca de data asta e pe bune.

              ​​​​​​la cat ai iesit cu franele?
              ​​​​​​

              Comment


              • b97dmt Multumesc frumos! Te astept la urmatoarea revizie pe la garaj, stabilim din timp de data asta, i promise. Mai ales ca o sa stea vreo 2 zile fiind nevoie de niste bucsi pe spate, merg si eu la ocazie pana la tramvai

                Cred ca nu e problema doar la Mercedes.. noroc ca mi-ai dat un baiat bun care stie cu ce se mananca MERCEDES .

                Sharky I miss my OPEL!! ) 330k km .. saptamanal la service.


                Am cosmetizat putin masina, daca tot o pastram.. un 5% pe geamurile spate si o vopsea pe volan, parca are prezenta.. in plus, locurile spate beneficiaza de umbra acum.

                Si cum dau eu de toti inteligentii ca numai asa am noroc , folia de pe luneta si geamul dreapta are bule.. au zis ca ies in 3,4 zile fiind de fapt, apa cu care au lucrat.

                In schimb, volanul imi place la nebunie. Se simte altfel acum si se vede mai ok cu vopseaua mata, sa vedem cat tine.

                Cu folia, daca nu isi revine cum au promis baietii,merg sa mi-o schimbe, nu e problema mea totusi, insa, drumuri si alte cheltuieli.

                Urmeaza un polish capital, sper sa iasa ok,dar trebuie sa ma gandesc daca il dau acum sau in primavara.


                WhatsApp Image 2020-08-04 at 23.38.42.jpeg

                WhatsApp Image 2020-08-04 at 23.38.42 (1).jpeg

                WhatsApp Image 2020-08-04 at 23.38.42 (2).jpeg



                Momentan ma uit dupa un CLA sa inlocuiasca Volkswagen-ul, ceva pareri, pro, contra?

                Stima!
                Attached Files
                Să știi să lupți când vrei să ai.
                Să nu regreți când pierzi sau dai

                Comment


                • Folia de pe luneta ar fi bine sa nu incerci sa o dai jos.

                  Comment


                  • Ce putin , nu inainte de a imprumuta feonul de par al doamnei...
                    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
                    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
                    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
                    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
                    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

                    Comment


                    • Si-a revenit folia, erau doar bule de la apa..

                      Masina a intrat in daily use dupa ce a primit o sora cu platforma mai noua..

                      Dat fiind faptul ca am umblat ceva dupa masina si nu aveam cum sa ne miscam, am amanat revizia cu 1500km..

                      Astazi am ajuns in sfarsit sa-i fac revizia. Ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, testare star .

                      WhatsApp Image 2020-09-14 at 15.09.53.jpeg
                      Să știi să lupți când vrei să ai.
                      Să nu regreți când pierzi sau dai

                      Comment


                      • A fost scump ?

                        Comment


                        • Deloc scump.

                          Mai trecem pe acolo mai ales acum cu familia Benz.
                          Să știi să lupți când vrei să ai.
                          Să nu regreți când pierzi sau dai

                          Comment


                          • Ispravile lunii

                            Ne-am luat presuri de cauciuc plus tavita in portbagaj pentru ca vine iarna grea
                            Am schimbat ventilatorul mare din spatele radiatoarelor, cica e primul care a prins joc in istoria mercedes si mai avea putin sa sara ..

                            WhatsApp Image 2020-10-05 at 19.26.21.jpeg

                            WhatsApp Image 2020-10-08 at 18.10.55.jpeg

                            WhatsApp Image 2020-10-08 at 17.03.15.jpeg
                            Să știi să lupți când vrei să ai.
                            Să nu regreți când pierzi sau dai

                            Comment


                            • Aiurea te-au “pacalit”aia la service .

                              Comment


                              • Cand ai Mercedes cu motor de Golf IV

                                Bucuresti - Oradea - Bucuresti

                                126613887_716456148983769_3654863690716068112_n.jpg
                                Să știi să lupți când vrei să ai.
                                Să nu regreți când pierzi sau dai

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF