Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W211 E200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • E dublu la pret.Si celelalte sute de euro tot la masina ar merge.In plus sunt aceleasi instalatii de la pro gaz buzau sunt si aici doar ca aici costa 1700 euro si la pro gaz buzau costa 2750 lei cu aceeasi marca de rezervor.Rascolind pe internet am vazut ca baietii de acolo sunt super profi.In Italia crezi ca montatorii si mecanicii sunt super experti?Iti spun eu te doare capul cateodata.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • Din experienta mea cele mai importante sunt injectoarele si apoi montajul. Un montaj civilizat va usura munca altor specialisti (non GPL) si alte erori. Spre exemplu, la mine, legatura la sonda de temperatura a fost imperfecta si, desi motorul se incalzea, nu comuta pe GPL.

      Despre serviceurile din Buzãu am auzit , si eu, lucruri bune, dar din punctul meu de vedere este importanta si distanta fata de service pentru diverse reglaje sau reclamatii in garantie.

      Comment


      • Sunt inca in stadiu de stiudiu.Cu siguranta cred ca voi face instalarea in Romania si marca doar care sa am asistenta in zona aici.Cei drept Landi Renzo am 6 centre asistenta renumite pe parcursul a 40 de km.
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

        Comment


        • Inca 950 de km si implinim 30000 de cand e in familie.Urmeaza in august instalarea unui interior complet incalzit (scaune plus banchete).
          Attached Files
          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

          Comment


          • Consumul ala mai scade nu? Ma gandesc ca e pentru cei 6 km cat motorul a fost inca rece.
            Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

            Comment


            • Consumul e pe gpl...Dar revenim la veche poveste eu las motorul pornit inainte sa plec chiar daca e vara chiar daca e iarna.In 2-3 minute consumul se duce la 40% cu masina la relanti.Dupa ce te pui in mers scade.Ca si idee cu 20'de euro fac 4-450 km in functie de cum merg.Cel mai mult am facut 478 dar mers batranesc si admirat peisaje.
              Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

              Comment


              • Cand mergi pe GPL consumul din bord nu mai e relevant, ECU crede ca a injectat o anumita cantitate de benzina, in schimb controlerul de gaz gandeste de capul lui si realitatea este alta.

                Comment


                • Te contrazic. La mine indica diferit BC-ul la gaz/benzina. Iar ce indica pe gaz, cam aia e real.

                  https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                  Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                  Comment


                  • Si pe benzina aceeasi chestie o face si calculand de la plin la plin pe gpl la drum mai lung in bord e realitatea.La drunuri scurte e irelevant si pe benzina si pe gaz.Oricum cand va implini 30000 de km voi face un rezumat al "aventurii".Oricum pe sfarsitul lui iulie facem un an impreuna si da ma declar total multumit de alegerea facuta.
                    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                    Comment


                    • Originally posted by broscutza2001 View Post
                      Inca 950 de km si implinim 30000 de cand e in familie.Urmeaza in august instalarea unui interior complet incalzit (scaune plus banchete).


                      Pfuu...ce de investitii...[emoji5]


                      Sent from my iPhone using Tapatalk

                      Comment


                      • Prietenii stiu de ce.Ne miscam mai greu dar orice pas inainte conteaza.
                        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                        Comment


                        • Ca tot se mai discuta mai sus de consumuri iata si media pe ultimii 1900 de km.Consum exclusiv pe gaz si ceea ce se vede pe ecran e realitatea.Din cauza ca plec dimineata la 5 fac 16 km plec seara inapoi acasa alti 16 km.Deja aerul conditionat merge de mai bine de o luna.
                          Attached Files
                          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                          Comment


                          • Pt benzina ar fi cam mare la media aia de viteza. Probabil din cauza gazului urca.
                            Eu ma apropii de 2500km facuti cu v medie 35 si consum 10.6.
                            Sa vedem cum vor mai evolua cifrele in drumul inapoi spre casa.

                            Zeus, probabil variaza de la caz la caz. La o honda civic cu instalatie landi renzo consumul indicat e cam acelasi., ceea ce nu poate fi adevarat.
                            Strcit la masina mea, la fiecare drum lung cand am reusit sa fac o comparatie intre trip computer si plin-plin eroarea a fost de +-0.3L%, din ce mi-am notat in statistici. Deci cel putin la drumuri lungi consumul indicat de BC e corect.
                            Eu tin un excel separat cu bonurile de benzina si kilometrajele, iar de fiecare data cand dau pe la benzinarie fac plinul.
                            Obsesie ramasa de la opelul vechi.

                            Spun drumuri lungi deoarece trip computerul se reseteaza automat, si nu tot timpul fac plinul fix dupa un drum lung.
                            Last edited by Sharky; 06-11-2016, 23:05 PM.

                            Comment


                            • Suntem la doctor.Ne pregatim sa vedem cum putem sa mai imbunatatim masina si ce mai avem de munca la ea!
                              Attached Files
                              Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                              Comment





                              • Sent from my iPhone using Tapatalk

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF