Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W211 E200 Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Injectoarele sunt preluate dar si o parte din senzorii de pe motor.Asta mia spus si master mario si banuiam deja si eu.Ideea e ca masina mergea fara check emgine aprins pe gaz dar acum are o problema daca becul sta aprins dar eu neputand sa ma conectez in ecu motor nu stiu ce are.Va urma.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • Nu inteleg de ce nu te poti conecta la ECU motor. Poate ai STAG 400 sau ceva similar care se conecteazã la ECU masina prin OBD. Dar cum am spus, daca refaci conexiunile initiale la injectoarele de benzina si deconectezi ECU GPL nu mai ai influente asupra masinii.

      Celelalte conexiuni ale ECU GPL sunt: Conexiune de pe o bobina de aprindere, conexiune pe sonda lambda, conexiune la vacumul din admisie (care nu interfereazã pentru ca are senzor propriu) si conexiune la temperatura lichidului de rãcire (care, de asemenea, are senzor propriu). Iar daca are si conector pentru OBD - acesta nu e obligatoriu sa fie conectat.

      Din ce m-am mai documentat, la motorul M271 pot apãrea probleme daca apar disfunctii la alimentare sau aprindere, cilindrul respectiv este eliminat din functie pana la remedierea problemei. Asa ca, daca ai mai mult de 100000 km cu instalatia Gpl nu ar strica sa faci o verificare si o calibrare a rampei de injectoare GPL

      Comment


      • Cati km are nu stiu.Instalatia e marca bigas, pusa in 2008 km masinii aproape 180000 reali si la mine e de la 150000.Nu are nimic pentru obd.Plus firma asta nu mai exista a dat faliment.Masina merge oricum bine dar mai devreme de marti/miercuri nu am timp sa ma apuc de ea.Mufele injectoarelor sunt originale MB deci ei s-au legat in alta parte.
        La ecu motor nu ma pot conecta din cauza firelor pe care s-au legat ei.Da eroare pe linia can si eroare de conectare.W211 e sensibil cu partea de can.Ma informat bine MasterMario stiu ce sa caut si unde.Dupa deconectarea instalatiei gpl imi va face el o diagnoza.
        Last edited by broscutza2001; 05-21-2016, 21:56 PM.
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

        Comment


        • Daca ajungi in Bucureti sunt in legatura cu cineva foarte migalos pe instalãri GPL. Acolo îmi voi monta si eu. A descalcit multe incurcaturi ale altora.

          Dar ce spui tu cu mufele originale ale injectoarelor de benzina uita-te pe o schema de instalare a oricãrei instalatii secventiale si vei vedea ca, comenzile originale ale injectoarelor de benzina se leaga la ECU GPL, urmând ca din ECU GPL sa se transmita comenzi fie pe injectoarele de benzina fie pe cele de GPL. Conectorii care vin de la ECU GPL sunt identici cu cei originali, de aceea iti poate da impresia ca sunt conexiunile originale ale injectoarelor de benzina. Altfel nu ar avea cum sa elimine injectoarele de benzina din funcie atunci când merge pe GPL.

          Si te mai rog sa-mi trimiti o fotografie cu amplasarea buteliei de GPL, daca ai toroidala.

          Comment


          • Fac mai pe seara poza si iti trimit ca acum nu am cum.
            Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

            Comment


            • Poza promisa.Butelia are capacitatea maxima 68 litri si cel mai mult am bagat 59 in ea cand era complet goala.Anul asta nu ajung cu ea in tara vin cu w204.Ce marca pune cunostinta ta?Pe 204 am tot 1.8 doar ca e 184 cp.Pret?
              Attached Files
              Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

              Comment


              • Se pot pune multe marci, dar recomandat este TOMASSETO cu niste injectoare rapide si un reductor mãrit. Pretul cred ca va fi un pic peste 3000 lei. Depinde de ce se alege.

                Multumesc pentru foto. Cred ca va trebui sa mut bateria pentru ca la mine este montata in partea din fata a locasului.

                Comment


                • De ce este de recomandat Tomasetto?Eu stiam de BRC si Landi Renzonca fiind varfurile de gama.Ma uitam pentru o instalatie profesionala pentru w204 nicidecum cum am acum pe E.
                  Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                  Comment


                  • Eu am pe NUBIRA - tomasseto de 5 ani si peste 80000 km si sunt multumit, se gãsesc consumabile la preturi rezonabile si au evoluat destul de mult si ei in sensul ca se pot adapta si injectoare rapide.

                    Principiul de functionare este cam acelasi la toate, acum conteazã si renumele.

                    Despre mãrcile pomenite de tine nu stiu nimic si nici nu stiu pe nimeni care sa aibã, dar ca marca premium stiu de PRINS. E o marca premium cu intretinere pe masura la un cost in jur de 4000 lei. Din cate m-am sfãtuit cu profi in domeniu au consumabilele mai scumpe si nu sunt atât de rãspândite.

                    In acest sens TOMASSETO cred ca e cea mai rãspânditã marca in Bucuresti. Din experienta mea cred ca cel mai important e sa ai injectoare rapide, un calculator care sa le suporte si un reductor care sa ofere suficient gaz. La noi la 184 cp este nevoie de un reductor marit si de injectoare rapide.

                    Comment


                    • Daca ai ocazia vorbeste pentru un pret informativ cu, cunostinta ta tot rezervor in locul rotii de rezerva vreau.Injectoare rapide si reductor marit.E ok si Tomasetto gasesc consumabile si asistenta si in zona la mine in Italia.
                      Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                      Comment


                      • Originally posted by broscutza2001 View Post
                        Poza promisa.Butelia are capacitatea maxima 68 litri si cel mai mult am bagat 59 in ea cand era complet goala.Anul asta nu ajung cu ea in tara vin cu w204.Ce marca pune cunostinta ta?Pe 204 am tot 1.8 doar ca e 184 cp.Pret?

                        Salut, pune instalatie BRC.
                        Ai doua variante:
                        - BRC Secvent 24.11 normala
                        http://www.pro-gaz.ro/Instalatii_gpl...ent_24.11.html sau
                        - BRC Plug & Drive MY 10 ( pentru masini cu start -stop, porneste direct pe GPL)

                        Eu am pus pe W203-ul 1.8 163 CP meu BRC Secvent 24.11 acum 2 ani si sunt foarte multumit de instalatie, reviziile le-am facut la 30.000 de km cum spun in carte, iar acum am 76.000 de km parcursi pe GPL. Costul instalatiei a fost 3000 de lei plus un suport suplimentar pentru butelia de gaz toroidala deoarece la break partea de jos unde vine roata de rezerva este din plastic si nu din metal, costul suportului fiind de 200 de lei.



                        Sent from my iPad using Tapatalk

                        Comment


                        • Poti spune si unde a fost montata instalatia?Cat timp dureaza (instalatre plus acte)?Ce garantie ti s-a oferit?Ai idee daca garantia e valabila si in Europa?
                          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                          Comment


                          • Instalatia am montat-o la cei de la Progaz Buzau ( link-urile de mai sus )pentru care am toata stima si aprecierea. Sunt profesionisti iar service-ul si modul de lucru este ca afara, totul foarte curat si atenti cu clientul. Instalatia avut 2 ani garantie. Nu stiu daca instalatia are garantie internationala, dar pot sa pun o intrebare la ei.


                            Sent from my iPad using Tapatalk

                            Comment


                            • Mi-ai face o mare favoare daca ai reusi sa intrebi.Spun asta intrucat eu sunt in tara doar maxim 3 saptamani pe an doar in august iar aici cel mai bun pret pana acum ar fi 1700 euro pentru Landi Renzo model pe care l-am avut si pe Astra H model 2010 de la km 0 a mers pe gaz 95% la 214000 au fost schimbate injectoarele pentru care am platit 190 euro cu tot cu montaj si am vandut masina pe la 235000 km.
                              Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                              Comment


                              • Postul si parerea , nu i rau ai de unde alege Eu daca as fi in locul tau fara sa ma uit la cateva sute de euro , as monta Landi Renzo in Italia . Mai bine nu cred ca exista , plus ca trebuie sa iei in calcul si o eventuala garantie sau reglaje post montaj .
                                Honda.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF