Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Primiti cu...Sprinterul ?!?!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • La tine de incepe sa sufle cum s-a incalzit, pana ajungi la destinatie peste mii de km, se umple de borhot.
  E ceva de lucru, asta este. O reparatie preventiva in tara n-ar merge? Sau tot atat cer?

  Comment


  • Cred ca halatul e scump si in Romania!

   Lasa tehnologiile fitzoase bre, ca altii n-au nici incalzire in scaune.
   Pentru mai multe tutoriale, apelam la tine, cum sa schimbam filtre, ulei, saibe injectoare, motoare...

   Am plecat la invatat, am pus scrumbia la dezghetat!
   Să știi să lupți când vrei să ai.
   Să nu regreți când pierzi sau dai

   Comment


   • Am avut noroc relativ, sufla doar la pornire 1-2 minute, apoi probabil se astupa..Preventiv vreu si eu sa o fac sa nu mai ajung la doctor..In tara costa 100 de lei de injector, de schimbat cand nu sufla..
    Colegul Alin...vezi ca esti off topic rau de tot !! Ai incurcat discutia de pe watss app cu forumul ! Asa ca pune scrumbia la loc pana vin cu uleiul...sa avem in ce sa o facem
    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

    Comment


    • Salutare..daca tot e vremea reviziilor prin zona, hai sa ma laud si eu Revizie facuta la reprezentanta Padurea Heidenheim din Germania, dar cu absolut toate piesele Oem ! Marfa, e achizitionata de pe ebay si dupa cum se vede, provine de la diverse reprezentante Mercedes care vand si pe net. Posibil, din aceasta cauza pretul sa fie mai bun fata de cel din pravalie...Filtrul de ulei din poza,tot Oem este cel scos acum de pe masina si dupa cum se vede este perfect.Spuneam undeva ca nu mai folosesc filtru de ulei Mann, ptr ca utima data am gasit filtrul efectiv umflat ! Mai exact, toti peretii drepti care se vad in poza erau deformati, ca si cum materialul nu ar fi rezistat la presiune..cam ca o hartie mototolita.. Asa am gasit eu, nu spun ca toate or fi asa.
     Per ansamblu, fara placute de frana, toata revizia ulei-filtru-fitru aer si polen ajunge pe la 175 euro...asta in conditiile in care, doar ulei-filtru ulei si manopera in reprezentanta ma ajungeau 300-320 euro. Si asta cu ulei 229.51.Pe filtre after as mai fi economisit 35 euro..Asa ca, economia facuta am folosit-o in piese Oem.Uleiul dupa cum se vede are inclusiv stanta pe dop, asa ca daca nici asta nu o mai fi original si de incredere..nu stiu care sa fieAm schimbat si placutele de frana spate, tot Oem care de data asta am vazut ca erau marca Kolbens ! De obicei erau Textar sau Jurid, de astia chiar nu am auzit (scuze ca am uitat sa fac poze la ele, dar eram prea murdar pe maini ) Vedem cat si cum or tine..Stima.

     PS: sper sa nu supar lumea ca iar " ma laud cu un schimb de ulei si filtre"....atata so putut de data asta..
     You do not have permission to view this gallery.
     This gallery has 9 photos.
     Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
     Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
     Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
     SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
     https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

     Comment


     • Am intalnit si eu un caz cu filtrul de ulei Mann ...deci cred ca o sa il schimb si eu repede .

      Cu textar ma dau si eu , nu am probleme . Vad pe cutie ca scrie “ Germany - Made in Eu “ si cu stanta - made in Ro , made in China ....

      In rest oem este oem .
      https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

      Comment


      • Pai e bine ca te lauzi cu ulei si filtre, inseamna ca ai masina buna, de care esti multumit.
       in a mea au intrat anu asta 6mii lei ca s au terminat gumele si am zis ca de 16 m am saturat, de 18 n avem drumuri asa ca le tin degeaba in beci, deci am luat un set de 17 + gume noi.

       Inca niste piese si carpeli si iata ca s au dus niste bani.
       Alataieri s a rupt butonu de la geam.
       Mai o oferta pe autodoc sa imi fac brate sus de camber si gata am ajuns la suma asta. De ii spun sumele cuiva nu ma crede...

       si inca nu am telescoape fata cum imi place, cele puse acu 50k sunt model prea moale.

       ​​​​​

       Comment


       • Originally posted by b97dmt View Post
        Am intalnit si eu un caz cu filtrul de ulei Mann ...deci cred ca o sa il schimb si eu repede .

        .
        Deci asta confirma un lucru...hartie proasta pe aftermarket ! Pana la urma, pretul uneori confirma calitatea...nu e doar poveste de emblema ! Ma intreb cum or fi alde QPC,Tructeck si alte nenorociri de filtre pe care le gasesti la 7,8 euro....si lumea le cumpara !
        Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
        Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
        Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
        SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
        https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

        Comment


        • Hai Doamne ajuta, sa ti faci treaba linistit

         Te astept cu cafeaua aia!
         Să știi să lupți când vrei să ai.
         Să nu regreți când pierzi sau dai

         Comment


         • Salutare..dupa revizia de oloi si hartie a urmat alta prin Galati... Verificat si schimbat releu alternator, care la doar 320 000 de km avea carbuni de o semnatura inclusiv uzura pe axul colectorului...Un aspect ca si istoric, la toate masinile: an 2009 schimbat releu la 520 000 km, an 2012 schimbat releu la 410 000 km si actuala an 2014 schimbat releu la 320 000 km !! Daca imi iau 2019 umblu cu releul in buzunar? Am mai inlocuit si role de la accesori, care versus cea din 2009 a schimbat curea si accesorii la 620 000 de km !!
          Role Oem 120 lei, releu pe Valeo 150 lei, pe original se livreaza doar alternator !
          Am schimbat si cele 5 saibe de injector ramase ptr a fi sigur ca urmatorii 200-300000 de km pot merge linistit. Cu 100 lei manopera de piesa nu cu 600 de euro..
          Mai avem si un mic joc in tijele de la amortizoare fata, dar nu de speriat...urmeaza in toamna..
          Concluzie clara: cu cat mai noi cu atat mai proaste...chiar foarte proaste ca si piese !!Dupa mine, euro 5 din 2011-12 mi se pare cel mai zdravan, mai ales cu 5 g cutie !! Stima.
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

          Comment


          • Gata concediul?

           Nu mai dai nici un semn
           Eu cand am zis ca 5G e superior 7G poate m-a luat lumea de maimutoi..
           Să știi să lupți când vrei să ai.
           Să nu regreți când pierzi sau dai

           Comment


           • Concediu?? Nu...doar vizita de lucru
            Semne?? Greu de dat când ai 2 maimuțe pe cap....tu deocamdată ai doar una și tot ramai fără semnal pe la Fetești...
            Ce era cu punctul G?
            Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
            Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
            Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
            SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
            https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

            Comment


            • Salutare..
             Intre timp pe la coana Steluta au mai avut loc unele mici modificari...asta daca mai e cineva interesat prin zona..
             In primul rand inlocuit arcurile pe spate..Am renuntat la varianta cu 2 foi si am trecut la cea cu 3 foi...Arcurile se potrivesc cele de pe W906 cat si cele de W907.Nu am ales varianta cu 3 foi pentru a cara mai mult ci pentru faptul ca masina sta mult mai bine acum..
             Apoi, am mai avut o mica distractie cu celebrul contact din pedala de frana..Cod piesa A0015456309, PRET 110 LEI PE ORIGINAL...A fost inlocuita piesa care venea cu arc in interior asa ca atentie cand comandati ca dupa 2013 arata altfel..Piesa noua are si un mic schepsis la montare:trebuie instalat in pedala,apoi se calca pedala de frana si se impinge miezul contactului la maxim in asa fel incat atunci cand dai drumul pedalei aceasta sa isi regleze automat distanta!Daca montati contactul fara sa calcati pedala acesta ramane lipit de pedala dar eroarea de esp si restul din bord nu dispar iar stopurile de frana nu functioneaza! A, e bine sa aveti un Star sa stergeti toate erorile din calculator pentru o buna functionare..Nu e obligatoriu dar e bine sa fie.. De retinut in momentul in care pica acest contact nu mai functioneaza Esp, sistemul de franare al masinii este mai slab si reactioneaza intarziat si bineinteles nu mai functioneaza nici stopurile de frana! Am vazut toate astea pe o distanta destul de lunga din Olanda in Polonia, apoi prin Europa pana la Galati! Ca sfat, pentru cei care fac drumuri lungi si au peste 300 tkm in bord e bine sa aveti un contact de frana pe undeva prin masina...Se schimba in maxim 5 minute fara prea multe batai de cap!
             In pozitia in care este in pedala trageti efectiv de miezul lui spre spate...apoi avand mai mult loc puteti scoate mufa electrica din el.Dupa ce scoateti miezul se impinge si piesa alba ramasa in pedala , din fata spre spate....Atentie..piesa alba poate ramane in pedala si sa schimbati doar miezul cel gri! Partea alba e doar de sustinere si fixare...e la alegerea voastra daca o schimbati!! Nu va trebuie absolut nici o scula la montare si demontare! Cel mult, pentru scoaterea mufei electrice aveti nevoie de o mica surubelnita dreapta pentru a elibera un mic pin de plastic!! Spor la treaba !
             Pozitia de lucru si montare este exact ca in poza:cu mufa electrica in partea de jos!
             You do not have permission to view this gallery.
             This gallery has 1 photos.
             Last edited by Cristi Nazarov; 09-28-2021, 11:17 AM.
             Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
             Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
             Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
             SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
             https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

             Comment


             • Dacă tot vorbim de senzori, mai schimbam câte unul...la doar 380 000 km.
              Săptămâna asta a picat senzorul vibrochen, cod piesa original A276951200, înlocuit apoi cu codul A276951500...Preț 240 lei, piesa pe original...Pe Bosch nu exista codul asta, doar pe Triscan sau Metzger...am ales originalul.
              Curios e ca pe celelalte mașini acest senzor nu a picat nici după 8-900 000 de km...Bune tare mașinile astea noi..

              Ps: ce bun e un Star la casa omului...
              Attached Files
              Last edited by Cristi Nazarov; 10-07-2021, 15:47 PM.
              Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
              Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
              Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
              SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
              https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

              Comment


              • Bun e Starul, bun bun!
               Să știi să lupți când vrei să ai.
               Să nu regreți când pierzi sau dai

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF