Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes w124 coupe

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu te-ai plictisit, aș spune ...
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Excellent! Cum ai adoptat cutia automata?
      "The wife should always be "legally" younger than the car"
      W124 200D
      W123 240D
      Prezentare W124
      Prezentare W123

Comment

Felicitari Nicule si din partea mea...intradevar ai un Coupe pe care o admir de fiecare data cand o vad!

Bafta
        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
        W123 280CE
        W126 500SEC
        W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Nu m-am plictisit chiar deloc! In timpul facultatii nu pot face mare branza ca doar in weekend plec acasa, dar nimic nu se poate fara sacrificii. Mersi mult Fery! Stii ca sentimentul e reciproc Hirig, oare ce vrei sa zici prin adoptat? Cum m-am obisnuit cu ea sau cum am adaptat-o?
          Mercedes W124 200D - ex
          Mercedes C124 CE200 - ex
          Mercedes W124 300D Turbo - donatoare de organe
          Mercedes W124 E250D - donatoare de organe
          Mercedes C124 300CD - daily driven
          Mercedes C124 300CE 12v
          Mercedes C124 300CE 24v in proiect de restaurare
          Mercedes S124 250TDT
          Mercedes W210 E200 16v
          Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

Asta ce-l ai acum pe masina este 300 turbo? De pe W124 l-ai luat sau de pe vreo balena?
            Ce putere are? E stock sau ai mai facut ceva in plus?
            Ce pot sa spun decat...ASA DA.
            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994
            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Coupeul e spectacol,cu noua motorizare cred ca e unic in tara.Sunetul motorului te farmecã,iar cuplul lui face diferenta intre benzinar.
              Toate lucrarile s-au facut de calitate si rabdare...
              Cu noua motorizare s-ar numi 300CD
              Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
              Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
              Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
              Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Originally posted by nicu_rva View Post
                Nu m-am plictisit chiar deloc! In timpul facultatii nu pot face mare branza ca doar in weekend plec acasa, dar nimic nu se poate fara sacrificii. Mersi mult Fery! Stii ca sentimentul e reciproc Hirig, oare ce vrei sa zici prin adoptat? Cum m-am obisnuit cu ea sau cum am adaptat-o?
                Ma refer la piese speciale, ce ai schimbat,ce era in plus si ce ai nevoie in plus fata de starea manuala, si mie imi sta capul sa "marit" motorul cu o cutie din asta si ma-i ajuta gramada cu procedura facuta. A ta arata foarte bine! Chiar parca de fabrica, presupun toate accesoriile si dotarile functioneaza.
                W124 200D
                W123 240D
                Prezentare W124
                Prezentare W123

Comment

In afara de clima, unde mai trebuie sa dibuiesc ceva la partea electrica, deoarece electrica climei de benzinar e diferita de cea de diesel. Nu e ceva foarte complicat la trecerea de la manuala la automata. Selectorul se prinde in aceleasi suruburi, pedala de frana si cea de ambreiaj sunt pe acelasi suport prins de caroserie in 5 suruburi, in locul carora vine pedala de frana mare cu suport identic. Sub masina ai 4 gauri de prindere a suportului de la cutie. Doua din ele la mine aveau dopuri. Am mutat dopurile in gaurile pentru cutia manuala si am montat suportul mai in spate din cate tin minte. Totul original, fara adaptari. Partea electrica iarasi nu e foarte complicata. Daca nu te descurci, ma suni si te indrum
                  Mercedes W124 200D - ex
                  Mercedes C124 CE200 - ex
                  Mercedes C124 300CE 12v
                  Mercedes S124 250TDT
                  Mercedes W210 E200 16v
                  Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

Mersi! Suna chiar bine! Deocamdata nu ma apuc in frigul asta ca am si alte de facut, si fac toate deodata,asta daca nu se vinde, dar prefer sa nu.
                    Plus ca pe weekend imi mai cumpar una, o sa apara pe forum dupa, sa vad cum imi permite bugetul.
                    W124 200D
                    W123 240D
                    Prezentare W124
                    Prezentare W123

Comment

Doar acum am vazut posturile de mai inainte ) Mersi Gogule! Motorul e OM 603 turbo de 143 de caluti, luat de pe un w124 berlina din '89. Motorul e ceas, doar ca eu cautam (si inca sunt in cautare!) un OM606 turbo de pe balena, cel de 177 de caluti. Se gaseste si pe ochios, dar am inteles ca e mare bataie de cap cu acel imobilizator.. A vrut sa puna un prieten un 1.8 de pe w202 pe un 190 si numai probleme a avut.. M-a pus un pic pe ganduri un prieten cu niste modificari la ceva baieti din Iasi, dar as prefera sa gasesc un 606, care e mai usor modificabil. Merge bine si asta de 143, am facut o mica liniuta cu un Bmw e46 2.0 turbo remapat, dar de la 100 in sus. Daca eram eu in fata el ma impingea din spate, iar daca era el in fata il impingeam eu ) Dar a incercat sa ma depaseasca de la vreo 160 si pe la 215 a ajuns cu bara fata la roata mea spate si acolo a ramas! De pe loc e mai complicat.. Pleaca greoi, ceea ce pe mine ma cam enerveaza. Asta e si un pic din cauza cutiei.. Dar per total sunt multumit
                      Mercedes W124 200D - ex
                      Mercedes C124 CE200 - ex
                      Mercedes C124 300CE 12v
                      Mercedes S124 250TDT
                      Mercedes W210 E200 16v
                      Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

Tin pe aceasta cale sa ii multumesc lui Gogul pentru cele 2 dupa mese in care am facut transplantul motoarelor de pe una pe alta, iar de acolo incet incet le-am schimbat toate. Si sa ii multumesc si lui Jacob care a avut rabdare sa scoatem instalatia electrica fir cu fir! Maine, adica mai bine zis azi ca e trecut de 12 o sa merg cu coupeul la reprezentanta Mercedes Benz Cluj (RMB) pentru un reglaj gratuit al farurilor. Din cate am aflat, e oferta valabila in fiecare an in luna noiembrie, deci care mai sunteti din Cj cu Mercedesuri puteti merge! Anul trecut un prieten a primit o sticla de un litru de ulei original, in husa cu sigla Mercedes care se poate prinde cu sistem dinala cu scai in portbagaj, manusi si ceva pliant. Foarte faina initiativa!
                        Mercedes W124 200D - ex
                        Mercedes C124 CE200 - ex
                        Mercedes C124 300CE 12v
                        Mercedes S124 250TDT
                        Mercedes W210 E200 16v
                        Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

Felicitari Nicu pentru felul cum iti intretii masina si pentru transplantul recent facut , si eu aveam in gand in trecut sa pun o cutie de viteze automata pe C ul meu dar am fost descurajat pentru ca toti imi spuneau sa o las asa , sa iau una din fabrica , ca este complicat dar vazand topicul tau mi am schimbat parerea , se poate face , dar in primul rand trebuie sa ai anumite cunostinte si colegi de pe forum dornici sa ajute ceeea ce este foarte frumos din partea lor. Numai bine.
                          http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

Comment

Nu trebuie sa ai cunostinte foarte mari.. Te uiti la una care are deja automata, vezi cam ce are diferit de a ta si restul sunt plug&play Multumesc tuturor pentru aprecieri!
                            Mercedes W124 200D - ex
                            Mercedes C124 CE200 - ex
                            Mercedes C124 300CE 12v
                            Mercedes S124 250TDT
                            Mercedes W210 E200 16v
                            Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

Working...