Nu te-ai plictisit, aș spune ...

Hirig, oare ce vrei sa zici prin adoptat? Cum m-am obisnuit cu ea sau cum am adaptat-o?
Hirig, oare ce vrei sa zici prin adoptat? Cum m-am obisnuit cu ea sau cum am adaptat-o?
A ta arata foarte bine! Chiar parca de fabrica, presupun toate accesoriile si dotarile functioneaza.

dupa, sa vad cum imi permite bugetul.

) Mersi Gogule! Motorul e OM 603 turbo de 143 de caluti, luat de pe un w124 berlina din '89. Motorul e ceas, doar ca eu cautam (si inca sunt in cautare!) un OM606 turbo de pe balena, cel de 177 de caluti. Se gaseste si pe ochios, dar am inteles ca e mare bataie de cap cu acel imobilizator.. A vrut sa puna un prieten un 1.8 de pe w202 pe un 190 si numai probleme a avut.. M-a pus un pic pe ganduri un prieten cu niste modificari la ceva baieti din Iasi, dar as prefera sa gasesc un 606, care e mai usor modificabil. Merge bine si asta de 143, am facut o mica liniuta cu un Bmw e46 2.0 turbo remapat, dar de la 100 in sus. Daca eram eu in fata el ma impingea din spate, iar daca era el in fata il impingeam eu
) Dar a incercat sa ma depaseasca de la vreo 160 si pe la 215 a ajuns cu bara fata la roata mea spate si acolo a ramas! De pe loc e mai complicat.. Pleaca greoi, ceea ce pe mine ma cam enerveaza. Asta e si un pic din cauza cutiei.. Dar per total sunt multumit
Multumesc tuturor pentru aprecieri!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment