Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes E250 C207

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Total off: Mane, nu stiu cit de pasionat esti de Mercedes, dar ai o romana execrabila. Ori esti strain, ori n-ai prea dat la scoala

Si ca sa nu se ia vreun moderator zelos de mine ca cica fac atac la persoana, il rog mai intii sa descifreze prima fraza a domnului Sor3l si dup-aia sa se gindeasca la a-mi da vreun avertisment. Parca trebuia sa folosim o exprimare inteligibila aici pe forum...

Originally posted by Sor3L View Post
    Daca noi astia "hateri" cum aberati voi eram aici pe forum comentam la toate masinile de la my car ca nu ne place cate ceva la ele indiferent de topicul si persoana care la deschis ,dar dimpotriva cand vezi ca se minte si se abereaza si in cazu unora se exagereaza la preturi de vanzare si pasiunea masinii normal ca iei foc pe ei , de ce nu ne legam si de ceilalti si doar de astia care debiteaza ca ne cred veniti de pe marte ?
    Test drive it as if you would drive test it.

Comment

• Originally posted by glaser View Post
      Total off: Mane, nu stiu cit de pasionat esti de Mercedes, dar ai o romana execrabila. Ori esti strain, ori n-ai prea dat la scoala

Si ca sa nu se ia vreun moderator zelos de mine ca cica fac atac la persoana, il rog mai intii sa descifreze prima fraza a domnului Sor3l si dup-aia sa se gindeasca la a-mi da vreun avertisment. Parca trebuia sa folosim o exprimare inteligibila aici pe forum...
      Ai avertisment.Pentru offtopic.

M-am saturat de atatia membrii ai Academiei Romane pe aici.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Originally posted by glaser View Post
        Total off: Mane, nu stiu cit de pasionat esti de Mercedes, dar ai o romana execrabila. Ori esti strain, ori n-ai prea dat la scoala

Cel mai tare comment din seara asta )) Se intoarce in mormant Pruteanu la ce gramatica ai..apropos , ai terminat cele 8 clase obligatorii?

Incearca sa-ti corectezi propiile greseli si apoi sa dai lectii altora.....

Comment

• @mircea600sel: Multumesc. Daca v-ati saturat, pai sa va fie de bine! (membri, cu un i )

@300zxtt: Aveti mesaj privat, astept raspuns.
          Test drive it as if you would drive test it.

Comment

• Originally posted by 300zxtt View Post
            Cel mai tare comment din seara asta )) Se intoarce in mormant Pruteanu la ce gramatica ai..apropos , ai terminat cele 8 clase obligatorii?

Incearca sa-ti corectezi propiile greseli si apoi sa dai lectii altora.....
            Ai zis tot ce-ai stiut si tu...la ''propiu'' )
            dark days are coming...
            http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

Comment

• Mircea tu cred ca ai cele mai multe offtopicuri p-aici...dar nu asta e treaba mea.

Sorel, una e sa spui "nu-mi place" si alta e ce faceti tu cu Mircea. E ok, nu-ti place ceva, doar nu-s nebun sa te fac sa-ti placa ca-mi place mie. Dar nu mai cautati atata ranza in orice. Lasand la o parte discutia legata de S care inteleg perfect ca este controversata, nu inteleg de ce a trebuit sa va luati si de mizeria de pe roti de la masina asta.

N-am facut prezentarile ca sa ma laud, sa mint sau etc. Nu am nimic de castigat din asta. Am facut pt. ca sunt pasionat de Mercedes, Mercedes am avut si a avut neamul meu mereu. Daca iti place ma bucur, daca nu iti place, nu ma supar si poate ma face sa ma uit mai atent la lucrul respectiv, dar nu-mi place cand cineva cauta raul in tot...Numai bine!
              Last edited by Drey63; 04-23-2012, 00:07 AM.
              16'' C350e
              16" 911 Carrera
              15" S350 Cdi

Comment

• Ok scuze , nu`mi place , acesta e adevarul chiar nu imi place acest model fabricat de Mercedes , frumusetea asta de E coupe.
                Sunt mega invidios pe tine de accea te "cert" pe aici ca sunt un "hater" , si la S` class nu numai eu sunt curios ...ca mine poate sunt o groaza ce isi doresc sa afle misterul magic 4wd , dar asta prea putin conteaza.Sunt masinile tale poti face ce vrei cu ele poti da ce detalii vrei despre ele ,nu?
                Respecte, fanii 4MATIC s420cdi!
                Last edited by mircea600sel; 04-23-2012, 02:40 AM.
                Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

Comment

• Voi in loc sa dormiti si sa lasa-ti toate aceste "nimicuri", v-a certati ca tunningul ii mai aspecuos sau de prost gust. Noi (majoritatea), vedem frumusetea acestui E coupe asa cum ii scoasa din fabrica alti vor mai mult; ori acest S420 4WD - cu toti stim ca acest W221 nu are cum sa aibe 4 matic deoarece, mercedes are cei mai buni mecanici si ingineri, fonduri neimaginabile si nu le era greu sa faca acest model de serie. Si daca masina are 4 matic si moturu de V8 CDI deja trebuia sa fie expusa la muzeul din Stuttgart si nu comercializata.
                  Eu nu o sa mai comentez la aceste 2 masini (W221; C207).

Comment

• Acceleratie 0-160 km/h. Pt. cei ce s-au indoit ca e puturos motorul. Eu am cronometrat undeva la 6.9 secunde.

Daca ma apuc sa cronometrez timpii 0-150 cu unele 350 Cdi de pe youtube, sunt cap in cap ca si timp cu ele. Straniu...
                    Last edited by Drey63; 04-23-2012, 22:25 PM.
                    16'' C350e
                    16" 911 Carrera
                    15" S350 Cdi

Comment

• Initial nu am vrut sa postez la mesajele din ultimele zile care sunt in mare parte complet pe langa subiectul topicului dar m-au deranjat iesirile unora :

1. Unde vedeti voi tiganeala la masina asta ? Pentru ca a vopsit grila fata si arata foarte bine ? Ati uitat ca proprietarul i-a schimbat evacuarea cu una OEM de E500 ? modificare care de altfel nu este ieftina deloc. Daca frecventati forumurile de afara veti gasi multe elemente de bun gust vopsite. Difuser-ul nu este chiar pe gustul meu, dar nu este unul kitsch.

2. Nu intaleg asta cu nr. de inmatriculare sau seria de sasiu. Daca omul vrea sa le ofere foarte bine, daca nu , lafel , nu vad ce conteaza atat de mult. In cazul de fata nu vad sa fie vreo indoiala asupra posesorului masinii.
                      '90 G300 TD - W460
                      '01 C220 CDI - W203
                      '08 SLK 350 - R171
                      '06 S320 CDI - W221
                      '08 ML320 CDI - W164

Comment

• Spoilerul urmeaza sa-l modific. O sa-i mai micsorez acele aripioare. Au iesit cam mari. Sunt facute din fibra de sticla deci procesul e usor si rapid.
                        16'' C350e
                        16" 911 Carrera
                        15" S350 Cdi

Comment

• Coupe shape...

image host
                          16'' C350e
                          16" 911 Carrera
                          15" S350 Cdi

Comment

• Originally posted by Drey63 View Post
                            Acceleratie 0-160 km/h. Pt. cei ce s-au indoit ca e puturos motorul. Eu am cronometrat undeva la 6.9 secunde.

Daca ma apuc sa cronometrez timpii 0-150 cu unele 350 Cdi de pe youtube, sunt cap in cap ca si timp cu ele. Straniu...
                            Hahhaha serios? pe bune? adica producatoru da 0-100 in 7,7 secunde si tu faci 6,9 pana la 160 ?!

Eu din filmuletzu postat de tine nu vad acul sa se fi dus la 160 ci pana la 150 si aia in vreo 16 secunde. si aia nu e viteza reala. trezeste-te.. e doar un diesel de 2 litri!

In rest masina arata bine. dar nu mai incerca sa demonstrezi altceva decat este in sine! bafta!
                            Last edited by mircea600sel; 06-04-2012, 17:23 PM.

Comment

• Originally posted by andubalauru View Post
                              Hahhaha serios? pe bune? adica producatoru da 0-100 in 7,7 secunde si tu faci 6,9 pana la 160 ?!

Eu din filmuletzu postat de tine nu vad acul sa se fi dus la 160 ci pana la 150 si aia in vreo 16 secunde. si aia nu e viteza reala. trezeste-te.. e doar un diesel de 2 litri!

In rest masina arata bine. dar nu mai incerca sa demonstrezi altceva decat este in sine! bafta!

Dar vai...Producatorul da 7.4 si amice, ia si cronometreaza pana visezi numai cifre ca vad ca te roade si pe tine. Si iti dai seama ce tragedie ca acul s-a dus doar pana la 155km/h si nu 160 km/h...Fantastic...
                              Stiu ca e un diesel de 2 litri si 204 cai. N-am vrut sa demonstrez nimic. Imi prezint masina si ce poate si se gasesc "oameni "ca tine sa comenteze. Ti-am pus filmulet, nu am comentat aiurea. Numara te rog. Si compara cu E350 Cdi coupe! Nu dupa ochi, dupa cronometru!

Sa vezi ca 0-150 km/h se realizeaza surprinzator de indentic...(undeva la 13 secunde si putin, la fel ca la 350 cdi):

Poftim si altu:
                              Last edited by Drey63; 06-04-2012, 20:30 PM.
                              16'' C350e
                              16" 911 Carrera
                              15" S350 Cdi

Comment

• Originally posted by Drey63 View Post
                                Acceleratie 0-160 km/h. Pt. cei ce s-au indoit ca e puturos motorul. Eu am cronometrat undeva la 6.9 secunde.
                                http://www.youtube.com/watch?v=X0t5x...ature=youtu.be

Citeste ce ti-am ingrosat, poate iti sare in ochi ce prostie ai scris.

Normal ca se gasesc oameni care sa comenteze, crezi ca daca vii si prezinti un E diesel gata trebuie sa lesinam?

Dap, e misto masina. dar nu trebuie sa ne iei de prosti si sa spui ca face 0-160 in 6,9 secunde. si comparatia cu e350 e irelevanta. mai ai putin si spui ca lasi in spate un amg haha
                                Last edited by mircea600sel; 06-05-2012, 08:49 AM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF