Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes E250 C207

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by andubalauru View Post
    citeste ce ti-am ingrosat, poate iti sare in ochi ce prostie ai scris.

normal ca se gasesc oameni care sa comenteze, crezi ca daca vii si prezinti un E diesel gata trebuie sa lesinam?

dap, e misto masina. dar nu trebuie sa ne iei de prosti si sa spui ca face 0-160 in 6,9 secunde. si comparatia cu e350 e irelevanta. mai ai putin si spui ca lasi in spate un amg haha
    Amice, pune mana si CRONOMETREAZA...Si numara si iar numara...Si vezi.
    E irelevanta de ce? Ca nu stii ce sa mai comentezi? Deja esti...Penibil...Posteaza tu un E diesel si vorbim daca pui problema asa...Am postat masina de 60.000 de euro. E vreo problema ca are motor de 2.1 diesel?...
    Si am avut S63 amg...chiar nu as avea de ce sa sar de bucurie la 204 cai..."haha"

Stii, dieselu' asta consuma la fel ca 1.4i'u tau. Poate putintel mai mult. Si are cu cat 180% mai multa putere?
    Last edited by Drey63; 06-05-2012, 00:27 AM.
    16'' C350e
    16" 911 Carrera
    15" S350 Cdi

Comment

• Haha esti amuzant. ai permis? e irelevanta comparatia cu un e350 pt ca ala te face indiferent ca e coupe, sedan sau t model. ai auzit de cilindree, cuplu? si un ml350 cred ca te face, chiar daca e cu 300 kg mai greu, hai ma ce naiba? despre ce vorbim?

Clipu de pe youtube are 18 secunde si cand ajungi la 150 inchizi filmarea. unde ai ajuns la 160 in 6,9 secunde? sau ai ajuns la 160 de doua ori?

Bravo tie ca ai avut S amg.. si ce-ai facut cu el? te-ai postat pe youtube? haha
      Last edited by mircea600sel; 06-05-2012, 08:50 AM.

Comment

• Aici nu e 4tuning pretenas...Bate la alta usa...

Nici daca-ti desenez se pare ca nu pricepi. E complicata viata. Pune mana si invata. Vezi ca e promovabilitatea scazuta rau la bac. Mai ai cativa ani si-l dai.
        Last edited by Drey63; 06-05-2012, 00:51 AM.
        16'' C350e
        16" 911 Carrera
        15" S350 Cdi

Comment

• Mda.. te-ai inmuiat..

Mai vorbim poate inveti cum sta treaba cu masinile. bafta!
          Last edited by mircea600sel; 06-05-2012, 08:50 AM.

Comment

• Salutare colegii mi se pare mie sau treaba a luat-o pe plan personal? Nu e forum pentru certuri. Parerea mea. Daca se poate un moderator sa intervina sa potoleasca un pic colegii. Toate bune
            Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

• Ti se pare.

Suntem pe un forum de masini si eu refuz sa cred ca un motor diesel de 2 litri stock poate sa atinga 160 km/h in 6,9 secunde. si cu filmuletzu postat de colegu intareste si mai mult acest lucru. Drey63 trebuie sa inteleaga ca nu e la el in sat aici si orice ar spune noi trebuie sa-l credem.

Nu se cearta nimeni, doar discutam! Iar moderatorii n-au de ce sa intervina pt ca n-am incalcat nicio regula.

Comment

Ti se pare.

Suntem pe un forum de masini si eu refuz sa cred ca un motor diesel de 2 litri stock poate sa atinga 160 km/h in 6,9 secunde. si cu filmuletzu postat de colegu intareste si mai mult acest lucru. Drey63 trebuie sa inteleaga ca nu e la el in sat aici si orice ar spune noi trebuie sa-l credem.

Nu se cearta nimeni, doar discutam! Iar moderatorii n-au de ce sa intervina pt ca n-am incalcat nicio regula.
                Atata timp cat renunti la "tz" si nu incepeti cu jigniri nu o sa intervenim.

O zi buna.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Drey63 trebuie sa inteleaga ca nu e la el in sat aici si orice ar spune noi trebuie sa-l credem.
                  Sunt de aceiași pãrere. Pânã acum Drey63 nu a fãcut altceva decât sã nascã polemici. ÃŽnainte a fost 420CDI 4matic, iar acum cu 0-100km în mai puțin timp de cât zice producãtorul...

@Drey63: Filmulețul tãu cu demarajul are valoare 0. Oricine are un calculator și un minim de cunoștiințe poate sã seteze viteza de playback, fãcând astfel sã parã cã mașina prinde 100km/h mai repede. Nu vãd de ce a trebuit sã postezi toate asta aici. Cui vrei sã demonstrezi cã mașina ta nu e leneșã? De ce ai ținut neapãrat sã postezi și timpul de 6.9s care e mult mai mic decât cel dat de producãtor (7.4s)?
                  ...

Comment

• Nu cred ca e modificat clipul. Ca face suta in 7 secunde, e ok, pare credibil. Dar sa atinga 160 in 6,9 secunde, asta nu o mai cred. Despre asta vorbeam.

Comment

• 6.9s nu are cum sã fie decât timpul de la 0 la 100km/h. ÃŽn clip abia pe la secunda 9 ajunge la 100km/h (plecarea e de pe la secunda 1). Nu știu cine ce a numãrat, însã nu vãd rostul discuțiilor pe tema asta.
                      ...

Comment

• Originally posted by Luxian View Post
                        Sunt de aceiași pãrere. Pânã acum Drey63 nu a fãcut altceva decât sã nascã polemici. ÃŽnainte a fost 420CDI 4matic.
                        Mare vrajeala a fost si cu 4Matic-ul ala.A facut o poza cum trebuie{fara sa se vada masina in cauza},a prelucrat in photoshop talonul masinii si crede ca a am inghitit galusca. )

Originally posted by andubalauru View Post
                        eu refuz sa cred ca un motor diesel de 2 litri stock poate sa atinga 160 km/h in 6,9 secunde.
                        100% s-a incurcat.A vrut sa spuna 0-100km/h si acum ii este greu sa o dea inapoi.

Originally posted by Drey63 View Post
                        Acceleratie 0-160 km/h. Pt. cei ce s-au indoit ca e puturos motorul. Eu am cronometrat undeva la 6.9 secunde.
                        Aici e vrajeala in cauza...pardon fraza.

Daca ma apuc sa cronometrez timpii 0-150 cu unele 350 Cdi de pe youtube, sunt cap in cap ca si timp cu ele. Straniu...
                        Track E 250 CDI Coupe E 350 CDI Coupe
                        0 - 100 kph 7.4 s 6.1 s

Stau si ma intreb de ce au mai scos astia de la Mercedes si 350 cdi daca capacitatile motorului sunt identice cu a unui 250cdi?!

Si am avut S63 amg...chiar nu as avea de ce sa sar de bucurie la 204 cai..."haha"
                        A avut TATA un S63 AMG,nu tu.

Stii, dieselu' asta consuma la fel ca 1.4i'u tau. Poate putintel mai mult. Si are cu cat 180% mai multa putere?
                        Sa te rogi pentru sanatatea tatalui tau.

sigpic

Comment

• Doamne fereste...ma amuzati...unde am scris ca a facut 160 km/h in 6.9 secunde a fost o confuzie...M-am referit strict ca 0-100 s-a realizat in 6.9 secunde. Va inteleg invidia...n-am avut nimic decat sa prezint masina. N-am avut nimic de demonstrat. Dar sunt singurul care a venit cu un 420 cdi si un 250 cdi p-aici. Poate interesa pe cineva.

Si da, a avut tata S63 Amg...si? a fost masina de aproape 140.000 euro. Si mi-am plimbat si eu fundu in ea...Nu e masina vecinului. Vreo problema? D-asta nu am prezentat-o. Erati in stare sa spuneti ca e pachet Amg...si cu poze la etriere ati fi zis ca sunt schimbate. Ca asa e romanu'. Iar iscati un scandal de 2 bani si va tiganiti...Normal...A venit altu care are mai mult...Hai sa facem circ.

Legat de S...Am scris si scriu iar. NU AM SPUS CA ESTE 4X4 DIN FABRICA. ASA S-A CUMPARAT MASINA! Nu am luat-o noua!
                          Last edited by Drey63; 06-05-2012, 13:15 PM.
                          16'' C350e
                          16" 911 Carrera
                          15" S350 Cdi

Comment

• Originally posted by Drey63 View Post
                            unde am scris ca a facut 160 km/h in 6.9 secunde a fost o confuzie...M-am referit strict ca 0-100 s-a realizat in 6.9 secunde.
                            Mi-am dat seama ca ai gresit.La fel cum ai gresit si cu 4Matic.

Va inteleg invidia..
                            Nu dorm de 2 saptamani cu trebuie de invidie.M-am ras.

Legat de S...Am scris si scriu iar. NU AM SPUS CA ESTE 4X4 DIN FABRICA. ASA S-A CUMPARAT MASINA! Nu am luat-o noua!
                            Te incapatanezi sa ne dovedesti ceea ce nu este.Nu este 4Matic nici din fabrica si nici modificata la tine in sopru'' nu este.Eu zic sa incetezi cu povestea asta cu 4Matic-ul ca nu suntem aia din satul tau.

O zi deosebita!

sigpic

Comment

• Ce ai comparat tu acolo Mircea e noul 350 cdi de 265 cai. Celalalt de 231 face 0-100 in 6.7 secunde. Ia un cronometru, la telefon, orice, si numara sa vezi ca am scos 7 secunde in cap si dupa 100 accelereaza la fel de repede ca un 350 cdi. N-am avut nimic de demostrat doar ca motorul asta are potential chiar daca e un 2.1. Si am postat clip, n-am zis din burta.
                              Faptu ca am stat sa le editez...Nu mai comentez...Ma incanta pe mine si castig bani ca va mint pe voi...Asta era!

O zi buna si tie!
                              Last edited by Drey63; 06-05-2012, 13:29 PM.
                              16'' C350e
                              16" 911 Carrera
                              15" S350 Cdi

Comment

• Eu vad doua concluzii aici:
                                1. nobletea se lipeste virotic pe fund din S (sau invers);
                                2. daca tot suntem molipsiti de la punctul 1, atunci E, S, AMG, 2.5, 3.5 devin argumente in sine.
                                Astea imi spun ca coco poate sa stea linistit pe bara, are cine sa-i duca steagu.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF