Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes E250 C207

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Drey63 View Post
    Pai m am gandit dar ce varianta am? Imi place cum vine...m am gandit si la varianta cu folie...dar cred ca e riscul si mai mare...oricum bucata pe care vreau sa o vopsesc e de plastic
    Mai convenabil ar fi folie pentru ca pastrezi si starea originala,iar folia odata decolorata/crepata o poti inlocuii din nou...
    Numai bine!
    Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
    Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
    Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
    Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Pana la urma am vopsit grila. A iesit cam asa:

image hosting gif

Si asa arata fara ornamentele pe grila:

image hosting jpeg
      16'' C350e
      16" 911 Carrera
      15" S350 Cdi

Comment

Tipic romanesc."Tiuning".

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
          Tipic romanesc."Tiuning".
          Care e problema? Acelasi model de vopsire il gasesti si pe Cl'uri, S'uri si etc...da..."tiuning" german.
          Daca te-ai uita pe un forum german, englezesc, american, orice, ai vedea ca 90% ori si-au cumparat grila neagra ori au facut ce am facut eu. Nu-ti place, nu comenta. Este exact modelu folosit de Mercedes pt grile acum, numai ca au o singura linie, bara, cum vrei tu sa-i zici.
          Last edited by Drey63; 03-20-2012, 23:17 PM.
          16'' C350e
          16" 911 Carrera
          15" S350 Cdi

Comment

Care e problema? Daca te-ai uita pe un forum german, englezesc, american, orice, ai vedea ca 90% ori si-au cumparat grila neagra ori au facut ce am facut eu. Nu-ti place, nu comenta
            E topicul de prezentare a masinii tale sau a cui o fi.Avem tot dreptul sa ne dam cu parerea.Sau trebuie doar sa o laudam?

Nu uita de seria VIN de la S...sau ai ceva de ascuns?

sigpic

Comment

E topicul de prezentare a masinii tale sau a cui o fi.Avem tot dreptul sa ne dam cu parerea.Sau trebuie doar sa o laudam?

Nu uita de seria VIN de la S...sau ai ceva de ascuns?
              Nu, dar mi s-a luat de remarcile rautacioase. Puteai sa spui ca nu-ti place, nu sa critici fara bun simt. Documenteaza-te...sau nu esti de acord cu nemtii?
              N-am nimic de ascuns cu S'ul. Dar n-am nici nimic de dovedit. Nu o sa dorm mai bine daca-ti demonstrez tie ceva anume. Vin'ul nu-l pun din anumite motive. Punct!
              16'' C350e
              16" 911 Carrera
              15" S350 Cdi

Comment

Povesti nemuritoare.Iti place sa bagi din top.Nu e S-ul ala 4x4 niciodata.Si 100% nu e nici masina ta.{poate a lu' taticu'} )
                Last edited by mircea600sel; 03-20-2012, 23:53 PM.

sigpic

Comment

Povesti nemuritoare.Iti place sa bagi din top.Nu e S-ul ala 4x4 niciodata.Si 100% nu e nici masina ta.{poate a lu' taticu'} )
                  Si de ce n-ar fi 4x4? Ti-am postat clip. Daca tu in veci reusesti sa pleci asa cu tractiune spate, esti mare...Inchei orice discutie cu tine. E masina unui vecin, a unui prieten, a cui vrei tu. N-am nimic de dovedit aici. Bafta!
                  16'' C350e
                  16" 911 Carrera
                  15" S350 Cdi

Comment

Si de ce n-ar fi 4x4? Ti-am postat clip. Daca tu in veci reusesti sa pleci asa cu tractiune spate, esti mare...Inchei orice discutie cu tine. E masina unui vecin, a unui prieten, a cui vrei tu. N-am nimic de dovedit aici. Bafta!
                    Daca e 4x4 dovedeste.Nici pe site-ul oficial al Mercedes-Benz nu exista 420cdi 4x4 si tu ne vinzi noua gogosi.Ne crezi copii de 3 ani?

Pune seria VIN sau pune clip cu roata fata patinand.Pana atunci sunt povesti nemuritoare.Si tie iti plac astea.

O seara buna.

sigpic

Comment

Bine...la o masina de o asa valoare, imi ardea de "gogosi"...Cu ce ma incalzea ca era S420 normal si puneam eu de la mine ca e si 4matic? Cred ca clipul ala e suficient sa intelegi. O sa gasesc un loc unde e nisip ceva, nu pietris sa zgarii eu masina pt tine. Dupa ce o sa vezi ce e 4x4, poti sa renunti la ideea ta ca stii atatea despre Mercedes. Te rog nu mai raspunde ca ne am abatut destul. Asteapta mi dovada.

Bafta!
                      16'' C350e
                      16" 911 Carrera
                      15" S350 Cdi

Comment

Daca e 4x4 dovedeste.Nici pe site-ul oficial al Mercedes-Benz nu exista 420cdi 4x4 si tu ne vinzi noua gogosi.Ne crezi copii de 3 ani?

Pune seria VIN sau pune clip cu roata fata patinand.Pana atunci sunt povesti nemuritoare.Si tie iti plac astea.

O seara buna.
                        Intr-adevar ceva nu se leaga, Singurele motorizari diesel cu 4 matic, pe S au fost 320 cdi si 350 cdi, asta si pe modelul 2006 2009 si pe 2009 Prezent.
                        Cat despre sprint la tractiune spate vs 4 matic nu este mijloc de comparatie daca e asfalt dedesubt, 4*4 pierde cai, cuplu, castiga doar la aderenta in caz de zapada, polei sau noroi... Daca vii cu clip ca e 4 matic, sa filmezi si motorul in acelasi clip... sa nu fie benzinar sau v6 cumva... Daca este s-ul din clipul de 3 secunde de pe youtube, ala 90 % e tractiune spate la cum s-a lasat de spate, 4 maticul ramane cam drept...
                        Last edited by Dj Sky; 03-21-2012, 00:43 AM.

Comment

Facusem clipul pt ca era ud pe jos. N am mai prins zapada. Am plecat fara sa intre ESP'ul. Greu de facut lucrul asta cu tractiune spate. Ar fi pierdut imediat aderenta...Poti sa incerci pe o suprafata uda. Pleaca blana de pe loc sa vezi ca iti dau rotile in gol imediat
                          Stiu ca nu se leaga...dar o sa fac un clip cand una din rotile de pe fata da in gol.
                          Se lasa de spate pt ca e masina grea,mare si confortabila. Plus de asta, are destui cai sa te impinga destul de puternic in scaun.
                          Sa discutam pe topicul acela va rog. Umplem aici degeaba. Multumesc!
                          Last edited by Drey63; 03-21-2012, 00:51 AM.
                          16'' C350e
                          16" 911 Carrera
                          15" S350 Cdi

Comment

salut,frumoasa masina,am vazut ca esti din pitesti...poate facem o intalnire...

Comment

Salutare,

Nu sunt exact din Pitesti dar stau aproape...ne-am putea strange cativa sa facem o intalnire in Pitesti...nu cred ca s a mai facut
                              16'' C350e
                              16" 911 Carrera
                              15" S350 Cdi

Comment

Superba masina!!!!!

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF