Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sageatomobilul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am pornit-o! Merge! Merge intrerupt dar merge. Trebuie sa-i mai reglez avansul, sa-i fac I.T.P.-ul, RCA-ul si sa o dezmortesc.
    I-am schimbat si pompa de injectie, i-am luat baterie noua, ceasurile din bord sunt pe drum, am schimbat si cutia de viteze si motorul (alea vechi mi le-au furat), alt electromotor etc...
    Urmeaza deparazitarea.
    Last edited by sageata; 07-07-2013, 15:54 PM.
    Out of my mind! Back in 5 minutes!

    Comment


    • O hoo, bine ai revenit . Abia astept sa ne dai detalii. Are 9 vieti sageata asta a ta .

      https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

      Comment


      • Originally posted by pneu View Post
        Interesanta rugina pe care o ai, pentru o masina de varsta ei e inacceptabil, parca ai fi refacut vre-un bot de cal ceva! Si cand te gandesti ca se cheama tot mercedes ca si cele vechi de 40 de ani! . . . Deh spor la treaba in continuare!
        Din pacate referitor la calitatea tablei folosita pe Mercedes in ultimii 18 ani as zice, treaba sta foarte prost. Am vazut W202 din anii 90 cu tabla varza adica cu rugina iesita la suprafata mare. Am vazut ieri un W203 ruginit de jur in prejur adica, portiere aripi capota portbagaj VARZAAA. Am mai vazut in ultimele doua saptamani vreo doua Vito model dupa 2007 ruginite rau de tot. Sprinterele asisderea. Ce sa credem si intelegem ? Din pacate trebuie sa recunosc ca pe Audi si chiar pe VW (in ultimii 13 ani), se foloseste tabla mult mai buna si asta din anii 80 pana in prezent.

        O curiozitate care v-ar putea da de gandit. Stiati ca atunci cand s-a trecut de la fabricarea modelului W124 la W210 pretul de productie a fost redus cu 30% ?
        Trageti si voi concluzia de unde s-a taiat si din ce.
        Cele bune si felicitari pentru pasiunea si perseverenta de care dai dovada colegu'.
        Last edited by MARIUS B; 07-07-2013, 22:45 PM.
        Mercedes-ul e o stare de spirit!

        Comment


        • Spor la lucru!
          Sa vedeti ce tabla au acum piesele OEM, sau chiar puse de dealerii mercedes, zici ca e de matiz!

          Comment


          • Am o vaga impresie ca doar de la E classe in sus sunt facute sa fie masini dar nu bag mana in foc. As baga doar pentru clasele de lux gen SL, CL, S, CLS, etc. In rest masini comerciale ca si celelalte din pacate pentru noi. Globalizarea asta bat-o vina!
            Mercedes-ul e o stare de spirit!

            Comment


            • Azi am schimbat rulmentul pe spate care nu mai era. Roata aproape ca atarna de planetara. Are R.C.A., are I.T.P. deci circula. Am luat bara spate, e pe drum. aripa fata dreapta se plimba si ea spre mine, oglinda stanga e deja montata (am rupt-o eu primul crezand ca e rabatabila... nu era, apoi am lovit un porumbel cu ceva viteza si... daune totale amandoi). Va urma o bara fata dar mai am de cautat bani. Va urma...
              Out of my mind! Back in 5 minutes!

              Comment


              • Ti-am citit toate posturile, si inca ma amuz de poantele tale de'a "rasu-plansu". Ce-i adevarat, ai o pasiune mare, dar cred ca iti lipsesc si cateva "tigle de pe acoperis" sa spunem asa. Imi place pasiunea ta, sper sa ai "timp" destul sa faci masina care a fost o data. Cat despre tunning sau gusturi.. Fiecare, cu gusturile lui, dar si eu sunt de parere ca un w210 arata frumos asa cum a iesit din fabrica. E prea gentleman ca sa fie vreun "rapper" haha. Spor in continuare si sa auzim de bine!

                Comment


                • Originally posted by sageata View Post
                  Revin cu mici adaosuri... Am schimbat un rulment pe fata care a mers pana la span, pivotul superior pe dreapta, maruntisuri de astea si in plus, acum, am bara pe fata si proiectoare...

                  WTF! WTF!
                  Nu stiu daca am vazut alta dihanie mai "originala"...
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                  Comment


                  • Mai delecteaza-ne si cu cate o poza, doua, acum ca-i machiata si cu bara pe muflon. Ne lasi asa, sa privim doar cu ochii mintii?

                    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

                    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

                    Comment


                    • Am sa trec la mai multe chestii originale dar sa ma impac cu nevasta-mea intai.
                      Pana atunci... Operatiunea Rulmentul.
                      Attached Files
                      Out of my mind! Back in 5 minutes!

                      Comment


                      • am mai schimbat niste lucruri pe la ea.

                        1 Planetara care s-a rupt si a treia oara, deci sudura nu e o solutie durabila. Se potriveste cu cea de la W124 de 2.5 Diesel.
                        2. Bara fata, bara spate.
                        3. Faruri mai noi.
                        4. Parasolare cu oglinzile intregi.
                        5. Capitonajul din portbagaj (nu-l aveam deloc).
                        6. Pompa de vacuum de la inchiderea centralizata. Acum deschid masina din telecomanda de pe cheie, se aprinde lumina inauntru cand armez/dezarmez sau deschid portiera, inchid si deschid geamurile dein telecomanda de pe cheie, pot cobori tetierele din buton, pot incuia masina de la butonul din interior.
                        7. Electromotor, motorina si filtru de motorina dupa o neintelegere cu benzinaria SOCAR. Se potriveste cam orice fel de electromotor de Mercedes. Am pus de pe 3.2 benzina.
                        8. Proiectoare.
                        9. Bujii. Porneste "sfert".
                        10.Rulment cardan. Mai ramasesera camasile.
                        Am trecut pe rotile de vara.
                        Attached Files
                        Last edited by sageata; 04-06-2014, 09:24 AM.
                        Out of my mind! Back in 5 minutes!

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF